Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kıslarr bende iki gun onmce tablomu yazmıştım .. buda 2 gun ekledım
birden bugun 36,7 oldu pek anlamadımm :44:
7. gun 36,2
8.gün 36,2
9.gun 36,3
10 .gun 36,4
11.gun 36,3
12.gun 36,3
13 .gun 36,4
14 .gun 36,3
15.gun 36,5
16.gun 36,7

gözün aydın melikeciğim 15. gün yumurtan çatlamış:81: ateş ölçmeye ve paylaşmaya devam:KK24: dün akşam çalışma olmadıysa bu akşamı kesin değerlendirin derim ben:KK23::KK6::KK6::KK6:

7. gun 36,2
8.gün 36,2
9.gun 36,3
10 .gun 36,4
11.gun 36,3
12.gun 36,3
13 .gun 36,4
14 .gun 36,3
15.gun 36,5
16.gun 36,7

taf cım bide benim tabloya bak bakalım :KK76: varmı bi hareketlilik :))

ben bu ay yakı bile yapıştırdım belime sitede okudum :) inşallah işe yarar elma yağı kullandım ne bulursam bir ümit deniyorum ateş ölçme en güvenilir yöntem ama gerçekten yumurtlama günü tespitinde hiç yanılmıyor bizde çalışıyoruz takdir allahın verecekse verir biz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbime kalmış hayırlı zamanda gelir inşallah bebişler bu ayda olmazsa extra birşey denemem artık sedece ateş yöntemine devam edeceğim bu arada taf bebeğini kucağına aldığını da yazdığın günleri görürüz inşallah allah sağlık versin ikinizede canım

amiiiin:KK49: inşallah ben bebeğimi kucağıma almadan sizler de burda hamile olduğunuz haberlerini paylaşırsınız:98:

gözün aydın melikeciğim 15. gün yumurtan çatlamış:81: ateş ölçmeye ve paylaşmaya devam:KK24: dün akşam çalışma olmadıysa bu akşamı kesin değerlendirin derim ben:KK23::KK6::KK6::KK6:

bakmışsın bilee
15. gun çalışma vardı :)) bugunde deneyelim bakalım :13:

arkadaşlar ben 3 gündür yazıyorum sağolsun arkadaşlarda yorumlarını yazıp beni aydınlatıyoar.ama buay bi halley oluyo.şöyleki.
ben adeti 14.günü.pazar günü ov.testi yaptım çift çizgi çıktı ateşimde 36.6 idi.
adetin 15 günü p.tesi ov.testi tek çizgi ateşim 36.3 çalışma.
adetin 16 günü salı ateşim 36.5
adetin 17 günü çarşamba 36.3
adetin 18 günü perşembe 36.7
adetin 19 günü bugünde 36.5
bu durumu yorumlayacak kimse varmı.teşekkürler.
daha önceki aylarda ateşim tek çizgiden sonra 36.7 aşağı inmezdi

15. ve 17 gün yumurtlamışsın gibi görünüyor iki yumurta olgunlaştırdığın oluyor mu senin hiç sanki öyle gibi duruyor:26: ardarda yumurtlamışsın gibi sen sanki 17. gün yumurtlamışsın gibi farzet ve öyle hesap et 32. gün adet günün inşallah bebiş tutunmuştur da o gün müjdeyi verirsin ateş ölçmeye devam:KK16:

ben 1,5 yıldır evliyim yumurtlama gününü hep adetten sonrakı hafta olarak duymuştum ve bu şekilde denemeler yapmıştık.Geçen bşi arkadaşım dedi 12.14.16 günlerdır dıye.
böle bi konuda bilgisi olan varmı yanı mesela ınd ovulasyon hesaplayılcılardada hep adetten sonrakı hafta çıkıyo neden acaba

kızlar gebelik testi yaptım hamile değilim :KK59: hakkımda hayırlısı olsun inşallah sizden güzel haberler gelir....

test yapman için erken ama gamzeciğim test yapmana daha 6 gün var çok erken yapmışsın:KK19:sen 21. gün yumurtladın bugün 29. günün yumurtladığın 8 gün olmuş en az 12 gün olmalı ki test yaparsın:KK24: şimdiden strese sokma kendini ateşini ölç ve illa yapacaksan bayramın 1. günü sabahı yap ama erken gebelik testi yaparsın:emir_bebek:

ben 1,5 yıldır evliyim yumurtlama gününü hep adetten sonrakı hafta olarak duymuştum ve bu şekilde denemeler yapmıştık.Geçen bşi arkadaşım dedi 12.14.16 günlerdır dıye.
böle bi konuda bilgisi olan varmı yanı mesela ınd ovulasyon hesaplayılcılardada hep adetten sonrakı hafta çıkıyo neden acaba

178. sayfada yumurtlama ile ilgili açıklama yapmıştım oku istersen olayı anlamış olursun:KK24:

melike zaten söylediğin 12-14-16 ıncı günler adetten sonraki hafta adetinden say 12inci gün çalışmaya gün aşırı başla

test yapman için erken ama gamzeciğim test yapmana daha 6 gün var çok erken yapmışsın:KK19:sen 21. gün yumurtladın bugün 29. günün yumurtladığın 8 gün olmuş en az 12 gün olmalı ki test yaparsın:KK24: şimdiden strese sokma kendini ateşini ölç ve illa yapacaksan bayramın 1. günü sabahı yap ama erken gebelik testi yaparsın:emir_bebek:

eşim ısrar etti :KK59: tamam bende erken gebelik testi aldım belki cıkar diye bir tane daha var bekliyelim birazdaha hayırlısı her şeyin...

15. ve 17 gün yumurtlamışsın gibi görünüyor iki yumurta olgunlaştırdığın oluyor mu senin hiç sanki öyle gibi duruyor:26: ardarda yumurtlamışsın gibi sen sanki 17. gün yumurtlamışsın gibi farzet ve öyle hesap et 32. gün adet günün inşallah bebiş tutunmuştur da o gün müjdeyi verirsin ateş ölçmeye devam:KK16:

yok.ilk defa oluyor.bugün ateşim niye düştü tekrar acaba.:84:

Merhabalar. Ben 3 gündür ateş ölçüyorum.

23.gün 36.6 saat 08:00
24.gün 36.6 saat 07:30
25.gün 36.7 saat 06:15(saat 08:00'de 36.9 çıktı, o arada yataktan kalkmadım)

Kızlar ateşim fazla yüksek değil mi? Çok geç ölçmeye başladığım için tabi normalini bilmiyorum ama herkesinkine göre fazla gibi. Ve de artıyor. Ayrıca ben dün dayanamayıp kan testi yaptırdım. Beta Hcg 0.10. Negatif yani. Ateşim sizce neden yüksek olabilir?

12.gün 36.7
13.gün 36.4
14.gün 36.4bugün ovulasyon testi çift çizgi bayağı koyu
15.gün 36.3bugün ovulasyon testi çoooook silik yani çatlamış ama ateş düşük

12.gün 36.7
13.gün 36.4
14.gün 36.4bugün ovulasyon testi çift çizgi bayağı koyu
15.gün 36.3bugün ovulasyon testi çoooook silik yani çatlamış ama ateş düşük

oğlakçım biraz karışık geldi şeker bana.. ateş düşükken yumurta nasıl çatlar bilemedim :26: bence çatlamadı

Arkadaşlar ben sitede yeniyim de.. BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM..Yumurta çatlamadan önce ateş kaç derece olması gerekiyor.. Yumurta çatladıkta sonra kaç derece olması gerekiyor..:97:

canımcığım ben 29 yaşındayım 163 cm boyum 51 kiloyum :))
adet düzensizliğim 2010 yılı başından itibaren başladı
yani ne zaman bebek istedim dengem bozuldu stresten olduğunu düşünüyorum :26:
canım şuan neredeyse 60 gün oldu adet olmadım
en son çarşamba günü doktora gittim son anda atağa geçen bir yumurtan var dedi
20 mm büyüklüğündeymiş ne geç pazar gününe kadar çatlar dedi.
canım arkadaşım en son ateş tablomu koyamıyom FF de yeni grafik yapcaktım
eski olanı iptal ettim.yeni son adet tarihimi girince yani 20 eylülü sistem kabul etmedi :26:
hayatım birde kocişin sperm değerleri bozuldu onla uğraştık durum baya kötüydü
ama benim üstün çabam sayesinde sadece harekette sorun kaldı.oda çok kötü değil
ben dipçik gibiyim bi tek migrenim var şu beynimi yormayı bir durdursam herşey yoluna gircek :kk77: ama napiyim yaa oda beni çok dinliyo :90:
gebemiii anlattımda anlattım bende :KK53: öpüyom seni kuşummm :KK54:

Ronyacım bence sen önce bikaç kilo al:KK56::KK56::KK56: ki çalışırken:KK6::KK6::KK6: bayılıp düşme;ne kadar zayıfmışsın sen öööle yaw :89:.3-5 kilo alsan iyi olur aslında...bilmiyorum böylemiydin hep zayıfladın mı?sperm hareketliliği ile ilgili 1-2 gün sonra yorum yapabilirim;yeni geldim çok yorgunum;yarın akşam veya ancak pazar günü müsait olurum.Şimdilik hoşçakalın:KK74::92:

Ronyacım bence sen önce bikaç kilo al:KK56::KK56::KK56: ki çalışırken:KK6::KK6::KK6: bayılıp düşme;ne kadar zayıfmışsın sen öööle yaw :89:.3-5 kilo alsan iyi olur aslında...bilmiyorum böylemiydin hep zayıfladın mı?sperm hareketliliği ile ilgili 1-2 gün sonra yorum yapabilirim;yeni geldim çok yorgunum;yarın akşam veya ancak pazar günü müsait olurum.Şimdilik hoşçakalın:KK74::92:

kızzz gitme nere gidiyon
taksit takist cevap verme kuzucum
bak yumurtlama günlerim yaklaştı
önemli tavisylerin olacaksa kaçırmayayım :KK53:

ayy canım ben azcık göbek yaptım zaten ona gıcık oluyom
canım ben elam tiplli bir hatunum azcık kilo aldımmı pek tipsiz oluyom
hatta pilatesemi başlasam diye düşünüyom
belki bende ebru şallı gibi doğumdan sonrada çıtır olurum ne dersin :KK1:

X