Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayşegül ateş ölçme yöntemine zaten güvenmiyorum kimisi ateşini düşük değerde gösterip hamile kalmış demiyormuydum yoksa benmi yanılıyorumm ???? :KK1:

1.gün.... 36,6..... 20 ekim regl
2.gün.... 36,4..... 21 ekim regl
3.gün.... 36,2..... 22 ekim regl
4.gün.... 36,5..... 23 ekim regl
5.gün.... 36,3..... 24 ekim regl
6.gün.... 36,3..... 25 ekim regl ov.testi otsuz
7.gün.... 36,4..... 26 ekim
8.gün.... 36,4..... 27 ekim
9.gün.... 36,4..... 28 ekim ov.testi otsuz
10.gün... 36,4.....29 ekim ov.testi otsuz
11.gün... 36,3.....30 ekim ov.testi otsuz
12.gün... 36,3.....31 ekim ov.testi otsuz
13.gün... 36,3.....1 kasım ov.testi yarı otlu
14.gün... 36,4.....2 kasım ov.testi otsuz
15.gün... 36,3.....3 kasım ov.testi otsuz :KK36:
16.gün... 36,2.....4 kasım ov.testi otsuz
17.gün... 36,2.....5 kasım ov.testi otsuz :KK36:
18.gün... 36,5.....6 kasım ov.testi otsuz
19.gün... 36,3.....7 kasım ov.testi otsuz :KK36:
20.gün... 36,2.....8 kasım ov.testi yarı otlu
21.gün... 36,4.....9 kasım ov.testi otlu :KK36:
22.gün... 36,7....10 kasım ov.testi yarı otlu :KK36:
23.gün... 36,7....11 kasım ov.testi yarı otlu
24.gün... 36,7....12 kasım ov.testi otsuz
30368d Ovulation Charts

günaydın kızlarrr..

maşallah ateşin güzel gidiyor:nazar::KK19: 21. gün de yumurtan çatlamış oo daha ne olsun:KK24:

:emir_bebek::emir_bebek: ikizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
artık bilmiyorum cnm büyük olan yumurtam iğneden sonra çatlamış olabilir tabi dünde dediğin gibi diğeri çatlamış olabilir çatlatma iğnesinin olduğu akşam ve sonraki akşam ilişki oldu dün gece ara verdik bu akşamda ilişki olacak çünkü doktorum gün aşırı ilişki öneriyorum demişti ama dün akşam ilişki olmadı inş.kaçırmamışımdır yaaaa :KK5::KK5:
hayırlısı artık ne diyelim :KK31:

iki tane yumurtan olmuş ne güzel birini kaçırsan birini tutturma şansın var inşallah tutmuştur hayırlısı diyelim :KK24:

Aysgl iki yumurtan varmış okuduğuma göre ,son yumurtan 14. gün çatlamış görünüyor ateşine göre ,yanılıorsam düzeltirsiniz , o günden sonra 14 gün say ve test yp demek istedim .

ayşegül ateş ölçme yöntemine zaten güvenmiyorum kimisi ateşini düşük değerde gösterip hamile kalmış demiyormuydum yoksa benmi yanılıyorumm ???? :KK1:

güvenmiyorum şöyle beni yanılttığı için 2 kez hüsrana uğrattı ve çok üzüldüm kimisi ateşini düşük değerde gösterip hamile kalmış demiyordum ben dedimki ateşi düşük olup hamile olduğunu öğrendiğim kişiler oldu bu siteden ateşte bazen yanıltabiliyor ben doktoruma sordum oda bence bunlarla uğraşma stres olursun yok ateşim çıkmadı yok düştü vs..diyerek çünkü ateşte artık gebelik tespit etmekte çok fazla kullanılmayan bir yöntem boşuna kendini strese sokma dedi ama ben ona rağmen ölçüyorum yinede belki bu ay beni yanıltmaz diye düşünerek..anlaşıldımı canım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aysgl iki yumurtan varmış okuduğuma göre ,son yumurtan 14. gün çatlamış görünüyor ateşine göre ,yanılıorsam düzeltirsiniz , o günden sonra 14 gün say ve test yp demek istedim .

anladım canım teşekkürler bakalım hayırlısı artık ayın 25 inde test yaparım tabi o zamana kadar gelmezse gelmez olasıca :KK1:

benim ateş tablomu da yorumlarmısınız . acaba yumurtam çatlamadı mı daha.
7. gün 36 .6
8.gün 36 .6
9.gün 36.5
10.gün 36.1
11.gün 36.3
12.gün 36.3
13.gün 36.3
14. gün 36 .3

güvenmiyorum şöyle beni yanılttığı için 2 kez hüsrana uğrattı ve çok üzüldüm kimisi ateşini düşük değerde gösterip hamile kalmış demiyordum ben dedimki ateşi düşük olup hamile olduğunu öğrendiğim kişiler oldu bu siteden ateşte bazen yanıltabiliyor ben doktoruma sordum oda bence bunlarla uğraşma stres olursun yok ateşim çıkmadı yok düştü vs..diyerek çünkü ateşte artık gebelik tespit etmekte çok fazla kullanılmayan bir yöntem boşuna kendini strese sokma dedi ama ben ona rağmen ölçüyorum yinede belki bu ay beni yanıltmaz diye düşünerek..anlaşıldımı canım?

hımm anladım güvenmiyosun ama belki buay güvenebilirim diye ölçüyosun.. :86:

maşallah ateşin güzel gidiyor:nazar::KK19: 21. gün de yumurtan çatlamış oo daha ne olsun:KK24:

yorumun için teşekkürler tafçım..
sen de bu ay takıntı yapmamışmıydın tafçım? ben çok takıntı yapıyorum oyüzden hiç hamile kalamıcakmışım gibime geliyo yaa :KK30:

güvenirim güvenmem bu benim bileceğim bir şey istediğim zaman ölçüyorum istemediğim zaman ölçmüyorum neden takıldın bu kadar anlamadım enteresan..

ne bu hiddet bu celal sakin ol canım.. diyorumki güvenmiyosan burdaki arkadaşlara fal baktırır gibi yorum isteyip durma değerli zamanlarımızı çalma.. oki..

benim ateş tablomu da yorumlarmısınız . acaba yumurtam çatlamadı mı daha.
7. gün 36 .6
8.gün 36 .6
9.gün 36.5
10.gün 36.1
11.gün 36.3
12.gün 36.3
13.gün 36.3
14. gün 36 .3

henüz çatlamış gibi görünmüyor berracığım :97:

yorumun için teşekkürler tafçım..
sen de bu ay takıntı yapmamışmıydın tafçım? ben çok takıntı yapıyorum oyüzden hiç hamile kalamıcakmışım gibime geliyo yaa :KK30:

aslında ben bu ay yumurtlama günümde çok ağlamıştım moralim bozulmuştu yine tutmazsa diye:KK17: ama Allah'a şükürler olsun tutmuş:nazar::nazar::nazar: Allah hayırlı zamanda gönderiyor bebişleri rahmimize dua edin hayırlı zamanda olsun diye ben ağlarken bile öyle dua ettim isyan etmedim hiç:KK69:

Son düzenleme:

canım ya bende sanki öyle bir yazısını okudum
ateş ölçmeye kesinlikle güvenmiyorum ateş belirleyici değil gibi bişeyler yazmıştı :26:
belkide yanlış hatırlıyom :111:

kızlar nabersiniz yaa
en çıtır anne hoşgeldin
sevgili arkadaşlar hepinizi öpüyom :KK54: :KK54: :KK54: :KK54:

X