kızlar ben hem akşam hem sabah ölçüyorum...akşam ölçtüğümü buraya kaydettim...akşam 18.00 da ölüm yapıyorum....bide sabah 10 gibi:))çünkü o zaman uyanıyorum....sabahları ben çok üşüyorum ve ateşim arasında çok fark çıkıyor....akşam sıcaklığım sürekli sabit sıcaklığım oluyor.yani gün içinde değişme olmuyor...
sabah dün çok aşırı üşümüştüm uyanır uyanmaz.ateşim 36.6 çıkmıştı akşam kendime geldiğimde 37.3 tü ve gece boyunca aynı ateş vardı...
http://www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2010-11-11
evet canım, gördü ve soldan yumurtlamışsın dedi
Ben tam yumurtlama günümde görsün istemiştim ama randevu alamadım, neyse hayırlısı böyleymiş artık...
aslında aranızdayım da çok sık giremiyorum kk a..ofiste gebelik sayfası açılmıyor ben de google da aratıp buluyorum, o şekilde girebiliyorum.akşamları evden de okuyabildiğim kadar okuyorum yazılanları
kızlar ben doktordan geldim tek tarafta yumurtam varmış
doktor bir iki gün içinde çatlar dedi.
önümüzdeki ay adettin 5.günü başlamak üzere cyclo progynova verdi
umarım olmam ama olursam bir sonraki ay aşılama yapcaz
Sana da şunu söyliim Ronyacım: Yumurtan çatlasın emiiiiii!Tez zamanda gebe kalasıcaaaaa
Sana da şunu söyliim Ronyacım: Yumurtan çatlasın emiiiiii!Tez zamanda gebe kalasıcaaaaa
ronya cycloprogynovaya başlıycaksan canım resmen rejime gir herkese ayda 4 kilo aldırmış dikkat et inşallah bu ilaç vesile olurda hamile kalırsın canım
kızlar yarından itibaren ateş ölçcem
nasıl olsa daha çatlamadı yumurta
doktor en geç pazar günü çatlar dedi tabi büyük bir ihtimal 2 güne çatlar
ben öncesinde bi bakayım ateşime
sonradan yükselişi takip etmek güzel olur
cnm reglin kaçıncı gününde gittin dr a bende gitmek istiorum ama 16. günüm bugün geç mi kaldım
canım senin döngün nasıl bilmem ama şunu diyeyim şugün bugün diye takılmamak gerek
benim bugün 50.günüm adet olmadım diye gittim doktora
demezmi çatlamak üzere olan olgunlaşmış bir yumurtanız var
çok şaşırdım bu kadar geç olurmu diye oluyormuş işte
aslında en güzeli 2 günde bir çalışmak
Yok aramızdasın zaten;ben o aramızdayı kastetmedim;gebişler arasına katılırsın anlamında kullandım
Yani gebe kalasın en yakın zamanda işallah e miii
Herkese günaydın :)
Kızlar özellikle yeni gelen arkadaşlar ölçümlerde hata yapmamanız için söylüorum gün içerisindeki hiç bir ölçüm geöerli değildir.hiç bir etkenin ateşinizi etkilemediğini düşünemezsiniz, saat kaçta kalkıorsanız artık o saatte ilk ölçüm geçerlidir. ilkay ben ateşinin niye bu kadar yüksek olduğunu merak ediordum :) sen sabah uyandığındakini seç :)
bunun dışında sabah 36.6 vs.. olan akşam üzeri 37 çıkabilir bu çok normal .bize bazal vücut ısısı lazım,değişken vücut ısısı değil,farzedinki bilimsel bir deney yapıorsunuz ve ölçümlerinizi değerlendiriorsunuz bunu düşünürsek şartların aynı olması lazım,gün içerisinde şartlar aynı kalmaz.
Gelelim bana :) ben dün doktorumda kontorldeydim ,yine 2 saat NSTye bağlı geçirdik artık çok sıkılıorum o cihazdan. serviks boyum giderek kısaldığı için her an doğum olabilir diye beklior doktorum,ben de bir yandan evde yatarken elimde süsler şekerler hazırlık yapıorum :) herkesinkini erkenden hazırlayan ben kendiminkini yapamadım :) ama çok orjinal şeyler çıkardık inş :) doğumdan sonra paylaşabilirim herhalde:)
Sürekli ilaç içiorum ,su tüketiorum ve bebklerin kilo alacağı şeyler yiyorum,inş hayırlısıyla bayramı geçirirsem 36. haftamda doğum olacak zaten planlanan haftaya erişmiş olacaz inşallah tabi :)
Ronyacım yumurtaa çok sevindim sen de bize gebemi gibi bir sürpriz yapsana bu ay :)
ronya cycloprogynovaya başlıycaksan canım resmen rejime gir herkese ayda 4 kilo aldırmış dikkat et inşallah bu ilaç vesile olurda hamile kalırsın canım
canım bugün doktora gittim
doktor bugün yarın çatlamak üzere olan bir yumurtan var dedi
umarım canişkom dediğin gibi çatlasın gebe kalasıcaaa
canım deme ya ben çok korkuyom kilodan
şuan 51 kiloyum 55 e kadar çıkabilirim ama sonrasını istemem :84: