Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 gun 36,2
2 gun 36,2
3 gun 36,1
4 gun36,1
5 gun 36,1
6gun 36,2
7 gun 36,0
8 gun 36,1
9 gun 36,1
10 gun 36,1
11 gun 36,2
12 gun 36,0
13 gun 35,8
14 gun 36,0
15 gun 36,2
16 gun 36,2
17 gun 36,3
18 gun 36,5
19 gun 36,2
20 gun 36,3
21 gun 36,4
22 gun 36,5
23 gun.36 4
24 gun 36,6
25 gun 36,6
26 gun 36,6
27 gun 36,5
28 gun 36,5
29 gun 36,4 adet gunum
30 gun 36,4
daha hala adetim gelmedi neden acaba sastim kaldim hep gununde gelirdi

canım ateşin yükselmiş inşallah habişsindir :KK34: adetin hiç gecmezmiydi test yaptın mı?

gamze81 canim yok adetim hep gununde gelirdi 28 gunun ertesi gun 29 gun sabah gelirdi bu sefer 29 gun biti 30 gune gectik bu sabahta birsey yok

hayal kirikligina ugruyacagim diye korkudan yapamiyorum gercekten 16 aydan sonra 2 gun daha bekliyecegim canim eger gelmese 2 gun sonra o zaman yapicagim beklemekten baska birsey yapamam test yapmaktanda korkuyorum

hayal kirikligina ugruyacagim diye korkudan yapamiyorum gercekten 16 aydan sonra 2 gun daha bekliyecegim canim eger gelmese 2 gun sonra o zaman yapicagim beklemekten baska birsey yapamam test yapmaktanda korkuyorum

sen bilirsin canım kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap inşallah güzel haberler verirsin bizi

Ben de iki gündür ateşimi ölçüyorum. Son adetim 19 Ekim. Dün 23.günümdü. Sabah ateşim 36.6 idi. Bugün 24.günüm ve ateşim 36.6. Daha önceden hiç ölçmediğim için tabi bir yorum yapamıyorum ama umarım bu ay hamileyimdir.

Herkese günaydın :)

Kızlar özellikle yeni gelen arkadaşlar ölçümlerde hata yapmamanız için söylüorum gün içerisindeki hiç bir ölçüm geöerli değildir.hiç bir etkenin ateşinizi etkilemediğini düşünemezsiniz, saat kaçta kalkıorsanız artık o saatte ilk ölçüm geçerlidir. ilkay ben ateşinin niye bu kadar yüksek olduğunu merak ediordum :) sen sabah uyandığındakini seç :)

bunun dışında sabah 36.6 vs.. olan akşam üzeri 37 çıkabilir bu çok normal .bize bazal vücut ısısı lazım,değişken vücut ısısı değil,farzedinki bilimsel bir deney yapıorsunuz ve ölçümlerinizi değerlendiriorsunuz bunu düşünürsek şartların aynı olması lazım,gün içerisinde şartlar aynı kalmaz.

Gelelim bana :) ben dün doktorumda kontorldeydim ,yine 2 saat NSTye bağlı geçirdik artık çok sıkılıorum o cihazdan. serviks boyum giderek kısaldığı için her an doğum olabilir diye beklior doktorum,ben de bir yandan evde yatarken elimde süsler şekerler hazırlık yapıorum :) herkesinkini erkenden hazırlayan ben kendiminkini yapamadım :) ama çok orjinal şeyler çıkardık inş :) doğumdan sonra paylaşabilirim herhalde:)
Sürekli ilaç içiorum ,su tüketiorum ve bebklerin kilo alacağı şeyler yiyorum,inş hayırlısıyla bayramı geçirirsem 36. haftamda doğum olacak zaten planlanan haftaya erişmiş olacaz inşallah tabi :)

Ronyacım yumurtaa çok sevindim sen de bize gebemi gibi bir sürpriz yapsana bu ay :)

Günaydın Hoşgeldin Julia
Güzel haberlerini almak inan mutlu ediyo :) Azıcık daha sık dişini cihaza :) Dünyanın en güzel sebepleri geliyo
Kendine çok çok dikkat et
Hayırlısıyla, sağlıkla, ağrısız bi solukta kucağına alman dileğiyle...

herkese günaydın.
benim ateşi pazar günü 36.6 ovulasyon testi çift çizgi
p.tesi 36.3 ovulasyon testi tek çizgi
salı 36.5
çarşamba 36.3
bugünde 36.7
benim dünmü yumurta çatladı yoksa pazartesimi.

julıa geçmiş olsun cnm tez zmanda güzel haberlerini ver bize inş sağlıkla kucağına allll inşşş bebişlerini :KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::nazar::nazar:

c nm pazartesi adetinin kaçıncı günüydü.benim bildiğim ateşteki düşüşün olduğu günün ertesi günü ateşte yükselme olduğu gün yumurta çatlar. bence dün ya da bugün çatlamıştır. bugün yapsana tekrar ovulasyon testi. bugün adetinin kaçıncı günü ?

Kızlar bir şeyi merak ediyorum. Dil atından ölçerken dilinizin altına değdirmeden yapabiliyor musunuz? Prospektüste deriye değdirmeyin diyor. Ama dilimin altına koyup ağzımı kapattığımda dilim değiyor. Yanlış mı ölçüyorum acaba?

Bu arada iki gündür ateşimi ölçüyorum. Son adetim 19 Ekim. Dün 23.günümdü. Sabah ateşim 36.6 idi. Bugün 24.günüm ve ateşim 36.6. Daha önceden hiç ölçmediğim için tabi bir yorum yapamıyorum ama umarım bu ay hamileyimdir.

bana cvp bana cvp sabah 36.3 çıkan ateş akşem nie 37.00 çıkarr

sabah ile akşam farklı çıkabilir ateş sabahki bazal vücut ısın yani sadece hormonların etkisiyle oluşan ısın:79: akşamki ise, günlük faaliyetler, yediklerin, içtiklerin, giydiğin, bulunduğun ortamın ısısı ve yaptığın uğraştığın faaliyetle alakalı olarak değişir akşam ölçtüğn ısı gün içinde ölçtüğün ısıya takılma o kadar:KK19:

Herkese günaydın :)

Kızlar özellikle yeni gelen arkadaşlar ölçümlerde hata yapmamanız için söylüorum gün içerisindeki hiç bir ölçüm geöerli değildir.hiç bir etkenin ateşinizi etkilemediğini düşünemezsiniz, saat kaçta kalkıorsanız artık o saatte ilk ölçüm geçerlidir. ilkay ben ateşinin niye bu kadar yüksek olduğunu merak ediordum :) sen sabah uyandığındakini seç :)

bunun dışında sabah 36.6 vs.. olan akşam üzeri 37 çıkabilir bu çok normal .bize bazal vücut ısısı lazım,değişken vücut ısısı değil,farzedinki bilimsel bir deney yapıorsunuz ve ölçümlerinizi değerlendiriorsunuz bunu düşünürsek şartların aynı olması lazım,gün içerisinde şartlar aynı kalmaz.

Gelelim bana :) ben dün doktorumda kontorldeydim ,yine 2 saat NSTye bağlı geçirdik artık çok sıkılıorum o cihazdan. serviks boyum giderek kısaldığı için her an doğum olabilir diye beklior doktorum,ben de bir yandan evde yatarken elimde süsler şekerler hazırlık yapıorum :) herkesinkini erkenden hazırlayan ben kendiminkini yapamadım :) ama çok orjinal şeyler çıkardık inş :) doğumdan sonra paylaşabilirim herhalde:)
Sürekli ilaç içiorum ,su tüketiorum ve bebklerin kilo alacağı şeyler yiyorum,inş hayırlısıyla bayramı geçirirsem 36. haftamda doğum olacak zaten planlanan haftaya erişmiş olacaz inşallah tabi :)

Ronyacım yumurtaa çok sevindim sen de bize gebemi gibi bir sürpriz yapsana bu ay :)

Fıstıklarının hala sağlıklı bir şekilde karnında olduğuna sevindim çünkü zamanları gelmedi dediğin gibi 36. haftaya kadar sabretsinler Allahın izniyle:KK19: eminim çok cici şeyler hazırlıyorsundur çok merak ediyorum ben de onları görmek için:92:

kızlar yarından itibaren ateş ölçcem
nasıl olsa daha çatlamadı yumurta
doktor en geç pazar günü çatlar dedi tabi büyük bir ihtimal 2 güne çatlar
ben öncesinde bi bakayım ateşime
sonradan yükselişi takip etmek güzel olur

evet evet ateş ölçmeye başla geç kalmış değilsin iyi olur takibi daha güzel olur hemen öncesinden başlarsan:KK24:

günaydın kızlar :KK16:
gebemi cnm inşallah en kısa zamanda hatta bu ay mümkünse diyorum ve başka bişi de demek istemiyorum :21:

tablom ...

316977 Ovulation Charts

geçen ay yumurtlamadan sonra ateşim hiç bugünkü kadar yükselmemiş, o dikkatimi çekti.

ateşinin yükselişi güzel inşallah bu ay tutar hadi bakalım:KK19::emir_bebek:

X