1 gun 36,2
2 gun 36,2
3 gun 36,1
4 gun36,1
5 gun 36,1
6gun 36,2
7 gun 36,0
8 gun 36,1
9 gun 36,1
10 gun 36,1
11 gun 36,2
12 gun 36,0
13 gun 35,8
14 gun 36,0
15 gun 36,2
16 gun 36,2
17 gun 36,3
18 gun 36,5
19 gun 36,2
20 gun 36,3
21 gun 36,4
22 gun 36,5
23 gun.36 4
24 gun 36,6
25 gun 36,6
26 gun 36,6
27 gun 36,5
28 gun 36,5
29 gun 36,4 adet gunum
30 gun 36,4
daha hala adetim gelmedi neden acaba sastim kaldim hep gununde gelirdi
gamze81 canim yok adetim hep gununde gelirdi 28 gunun ertesi gun 29 gun sabah gelirdi bu sefer 29 gun biti 30 gune gectik bu sabahta birsey yok
hayal kirikligina ugruyacagim diye korkudan yapamiyorum gercekten 16 aydan sonra 2 gun daha bekliyecegim canim eger gelmese 2 gun sonra o zaman yapicagim beklemekten baska birsey yapamam test yapmaktanda korkuyorum
Herkese günaydın :)
Kızlar özellikle yeni gelen arkadaşlar ölçümlerde hata yapmamanız için söylüorum gün içerisindeki hiç bir ölçüm geöerli değildir.hiç bir etkenin ateşinizi etkilemediğini düşünemezsiniz, saat kaçta kalkıorsanız artık o saatte ilk ölçüm geçerlidir. ilkay ben ateşinin niye bu kadar yüksek olduğunu merak ediordum :) sen sabah uyandığındakini seç :)
bunun dışında sabah 36.6 vs.. olan akşam üzeri 37 çıkabilir bu çok normal .bize bazal vücut ısısı lazım,değişken vücut ısısı değil,farzedinki bilimsel bir deney yapıorsunuz ve ölçümlerinizi değerlendiriorsunuz bunu düşünürsek şartların aynı olması lazım,gün içerisinde şartlar aynı kalmaz.
Gelelim bana :) ben dün doktorumda kontorldeydim ,yine 2 saat NSTye bağlı geçirdik artık çok sıkılıorum o cihazdan. serviks boyum giderek kısaldığı için her an doğum olabilir diye beklior doktorum,ben de bir yandan evde yatarken elimde süsler şekerler hazırlık yapıorum :) herkesinkini erkenden hazırlayan ben kendiminkini yapamadım :) ama çok orjinal şeyler çıkardık inş :) doğumdan sonra paylaşabilirim herhalde:)
Sürekli ilaç içiorum ,su tüketiorum ve bebklerin kilo alacağı şeyler yiyorum,inş hayırlısıyla bayramı geçirirsem 36. haftamda doğum olacak zaten planlanan haftaya erişmiş olacaz inşallah tabi :)
Ronyacım yumurtaa çok sevindim sen de bize gebemi gibi bir sürpriz yapsana bu ay :)
315556 Ovulation Charts
şimdioldu mu kızlatr:)) bu işte tecrubesizim sizlerden öğreneceğim bu işi:))
bana cvp bana cvp sabah 36.3 çıkan ateş akşem nie 37.00 çıkarr
Herkese günaydın :)
Kızlar özellikle yeni gelen arkadaşlar ölçümlerde hata yapmamanız için söylüorum gün içerisindeki hiç bir ölçüm geöerli değildir.hiç bir etkenin ateşinizi etkilemediğini düşünemezsiniz, saat kaçta kalkıorsanız artık o saatte ilk ölçüm geçerlidir. ilkay ben ateşinin niye bu kadar yüksek olduğunu merak ediordum :) sen sabah uyandığındakini seç :)
bunun dışında sabah 36.6 vs.. olan akşam üzeri 37 çıkabilir bu çok normal .bize bazal vücut ısısı lazım,değişken vücut ısısı değil,farzedinki bilimsel bir deney yapıorsunuz ve ölçümlerinizi değerlendiriorsunuz bunu düşünürsek şartların aynı olması lazım,gün içerisinde şartlar aynı kalmaz.
Gelelim bana :) ben dün doktorumda kontorldeydim ,yine 2 saat NSTye bağlı geçirdik artık çok sıkılıorum o cihazdan. serviks boyum giderek kısaldığı için her an doğum olabilir diye beklior doktorum,ben de bir yandan evde yatarken elimde süsler şekerler hazırlık yapıorum :) herkesinkini erkenden hazırlayan ben kendiminkini yapamadım :) ama çok orjinal şeyler çıkardık inş :) doğumdan sonra paylaşabilirim herhalde:)
Sürekli ilaç içiorum ,su tüketiorum ve bebklerin kilo alacağı şeyler yiyorum,inş hayırlısıyla bayramı geçirirsem 36. haftamda doğum olacak zaten planlanan haftaya erişmiş olacaz inşallah tabi :)
Ronyacım yumurtaa çok sevindim sen de bize gebemi gibi bir sürpriz yapsana bu ay :)
kızlar yarından itibaren ateş ölçcem
nasıl olsa daha çatlamadı yumurta
doktor en geç pazar günü çatlar dedi tabi büyük bir ihtimal 2 güne çatlar
ben öncesinde bi bakayım ateşime
sonradan yükselişi takip etmek güzel olur
günaydın kızlar
gebemi cnm inşallah en kısa zamanda hatta bu ay mümkünse diyorum ve başka bişi de demek istemiyorum
tablom ...
316977 Ovulation Charts
geçen ay yumurtlamadan sonra ateşim hiç bugünkü kadar yükselmemiş, o dikkatimi çekti.