Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

arkadaşlar buna yorum yapacak kimse yokmu şimdi.

arkadaşlar buna yorum yapacak kimse yokmu şimdi.

kardelencim kendin söylüyosun ya pazar çift çizgi test diye
çift çizgi gördüğün günün ertesi zaten yumurtalam oluyo yanı ogün ve sonrası gün aşırı çalış inş çalışmısındır gün aşırı yola devam :13:

pazar günü adetinin kaçıncı günüydü bunları da yazarsan ona göre daha sağlıklı yorum yaparız.:44: ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra ateşinde düşüş olmuş eğer yumurtlama olsaydı yükselme olmalıydı ama ovulasyon testi önceki günlerin de ateş ölçümleri gerekir bu durumda kesin yumurtladın veya yumurtlamadın diyemiyorum

7. gun 36,2
8.gün 36,2
9.gun 36,3
10 .gun 36,4
11.gun 36,3
12.gun 36,3
13 .gun 36,4
14 .gun 36,3

kıslar benım tablamada yarum beklıyorum . :)) anladıgım kadarıyla şuana kadar yurmutlama olmadı

henüz yumurtlamamışsın ama gün aşırı çalışmalara devam

tafcım test çiftçizgi çıkmış ama evet kaçıncı günü yazarsa ii de 36 saat içinde değilmi :26:

21. gün yumurtan çatlamış hadi gözün aydın:81: ama bu akşam da çalışın derim ben

tafcım test çiftçizgi çıkmış ama evet kaçıncı günü yazarsa ii de 36 saat içinde değilmi :26:

kişiden kişiye değişiyormuş doktor öyle söylemişti bana ben gittiğimde ateş tablomu da gösterdim doktora 14. gün ovulasyon testinde piki yakaladım dedim hemen çatlamayabilir 2-3 gün sürebilir çatlaması dedi yani dediğin gibi 36 saat mantıklı ama ateşin de ovulasyon testini onaylaması gerek yani ovulasyon testinde çift çizgi görülünce en geç 2. gün ateşin ortalamanın üstüne çıkması lazım

ewt cnm bende kullanmıştım senlede ordan tanıştık ya
ama genede olmadı hayırlısı

evet sanırım bende çatlamada problem var...

evet işte yumurta takibinde iğne ile çatlatma yapılsaydıya keşke bu kadar büyümezdi yumurtaların peki şimdi nasıl çatlayacakmış yumurtaların adet söktürücü filan mı verdi doktor ne dedi büyümüş yumurtaların için:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…