Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar değerim 29.16 :KK49:

:KK52::KK52: hamilesin yani süpeer :KK71::nazar: çok düşükmüş değerin geç döllenme demekki ayyy nazarlardan korusun Allah maşallah:nazar::nazar: hayırlı uğurlu olur katlana katlana artar değerin inşallah:KK9:

:KK52::KK52: hamilesin yani süpeer :KK71::nazar: çok düşükmüş değerin geç döllenme demekki ayyy nazarlardan korusun Allah maşallah:nazar::nazar: hayırlı uğurlu olur katlana katlana artar değerin inşallah:KK9:

geç döllenme değil canım daha yeni ben tarihlerini biliyorum.doktorda yeni değer kendine dikkat et dedi.düşük olabilrmiş

geç döllenme değil canım daha yeni ben tarihlerini biliyorum.doktorda yeni değer kendine dikkat et dedi.düşük olabilrmiş

normalde yarın adet tarihindi değil mi tablona göre söyledim ben geç döllenme olabilir diye:26: ben de adet günü yaptırdığım testte değerim 330 çıkmıştı:nazar: Allah yavrularımızı bize bağışlar inşallah:KK49:

Son düzenleme:
sedis doktorun belki progestan falan verir söyleseydin,değerin normal ama dert etme,allah korusun sizi bebeğine de sağ salim kavuş inşallah :)) tebrikler ne güzel yaa teker teker hamişler gelior bereket arttı :)

endlesslove sen hamile değil misin? ticker da öyle artı sanki ben öle hatırladım seni. bu değerler de adet günü için çok yükzek sen de yarın sabah test yap istersen :)

taf sen doktora gidip kese gördün mü? bak seni de merak ettim şimdi :))

ay bu arada sedis sabah diycektim ama çekindim kendime pay çıkarmayım dedim :)
tablonu hazırlamam uğuur mu getirdi acaba :p valla pay çıkardım yine de kendime :))

taf sen doktora gidip kese gördün mü? bak seni de merak ettim şimdi :))

ben daha erken diye gitmedim ama doktora telefonda sordum haftaya görünebilir diyince cumartesi sabahına randevu aldım pazar günkü yani 4+2 de değerim 1300 dü:nazar:. bugün 4+5 oldum cumartesi Allah izin verirse (inşallah) 5+1 olacağım:nazar::nazar: karnımdan baktırmak istiyorum inşallah görünür kese :KK24:

Son düzenleme:
sedis tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağınada alırsın inş.darısı başımıza :KK31::

Son düzenleyen: Moderatör:
görünür canım ya ben 4+4 te gitmiştim görünmüştü ama mecburen üçüz şüphesi olunca alttan bakmıştı o zaman,maşallah diyim de sana yine de eğer ikinci rüyamda çıkarsa bilemiorum artık :)))Tabiki önce hayırlısını diliorum size Rabbim ne hayırlsııysa onu versin :)

julia sanırım folik asit verdi.kendine pay biç tabi niden olmasın:)herkese teşekkür ederim

SEDİS'in hamiş duası
Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke ya Rasulallah
Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke ya Habiballah
Elfü elfi selatinve elfü elfi selamün aleyke ya Emine vahyillah
ya rabbi ya rabbi ya rabbi
rabbim sen istersen herşey olurmuş.kulum üç kere rabbim desin ne isterse vereyim demişsin.dün gece ben istedim sen verdin.şimdi bu forumdaki ve bebek isteyen tüm bayanlar için ellerimi sana açtım sen geri çevirme ya rabbim.yeri ve göğü yaratan rabbim sen hepimize dermansın.anne olmak isteyen tanıdığım tanımadığım ne kadar arkadaşım varsa onlarada en kısa zamanda vatanına milletine ailesine çevresine hayırlı evlatlar nasip eyle

folic asit de destekleyicidir canım kullan mutlaka ,beslenmene ve hareketlerine dikkat et azcık naz yap kocana,etraftakilere :)

görünür canım ya ben 4+4 te gitmiştim görünmüştü ama mecburen üçüz şüphesi olunca alttan bakmıştı o zaman,maşallah diyim de sana yine de eğer ikinci rüyamda çıkarsa bilemiorum artık :)))Tabiki önce hayırlısını diliorum size Rabbim ne hayırlsııysa onu versin :)

çok sağol ya rahatlatıyorsun beni :KK19: rüyalarına inanıyorum artık hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda :KK16: Allah kolay doğum nasip etsin sana da :nazar::KK49: hamiş ateş tablomu hamilelerin ateş tabloları topiğine koydum ben de :KK17:

X