Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
duruşah inş hamilesindir ama burda düşükten ya da erken doğumdan sonra testi böyle çıkan kişileri okumuştum ama deiğim gibi inş yanılıorumdur,doktora gittiğin iyi olmuş sonucunu kesinleştirisin.

suur bence de bugün ayrın ateşin yükselecek gibi duruyor çalışmakla iyi yapmışsınız ,bugün de çalışın eğer sıkılmadıysanzı bence :) ama öle görev gibi değil de zevkine olsun :)

bekleyiş bence de bekle ateşini bir takip edelim,ateşin aslında çok iyi yüksek ama dayanabilirsen bence 1-2gün bekle derim

juliacım teşekkür ederim cevabın için:KK16:
bu ay ilk defa ov günlerimde hergün çalışma yapıyoruz.Hep, gün aşırı denerdik, birde böyle olsun bakalım.bende dr u aradım, yumoşlarıı görsün istedim ama malesef bugün randevularının hepsi dolumuş, yrn 15,30 a randevu verdiler.hayırlısı...:KK6:

bekleyis stres yapma hiç ,bebek varsa zaten o ağrı olsa da orda duruyor bebeğin,hiç düşünme onu :)

haklısın canım yaaa inşallah vardır insan ister istemez geriliyor eşime belli etmemek için çıkarıyorum aklımdan sürekli hcg yaptırdığım zamandan beri yoktur diye düşünüyor inşallah ona büyük bi sürpriz yapabilirim :KK19:

juliacım teşekkür ederim cevabın için:KK16:
bu ay ilk defa ov günlerimde hergün çalışma yapıyoruz.Hep, gün aşırı denerdik, birde böyle olsun bakalım.bende dr u aradım, yumoşlarıı görsün istedim ama malesef bugün randevularının hepsi dolumuş, yrn 15,30 a randevu verdiler.hayırlısı...:KK6:
inanmayacaksın ama biz bu ay full çalıştık ama tabi eşim istiyo diye bebiş için değil gün aşırı 2 kez oldu gerisi hergün inşallah tutar canım seninde bebişin gelir bu ay :KK70:

1.gün.... 36,6..... 20 ekim regl
2.gün.... 36,4..... 21 ekim regl
3.gün.... 36,2..... 22 ekim regl
4.gün.... 36,5..... 23 ekim regl
5.gün.... 36,3..... 24 ekim regl
6.gün.... 36,3..... 25 ekim regl ov.testi otsuz
7.gün.... 36,4..... 26 ekim
8.gün.... 36,4..... 27 ekim
9.gün.... 36,4..... 28 ekim ov.testi otsuz
10.gün... 36,4.....29 ekim ov.testi otsuz
11.gün... 36,3.....30 ekim ov.testi otsuz
12.gün... 36,3.....31 ekim ov.testi otsuz
13.gün... 36,3.....1 kasım ov.testi yarı otlu
14.gün... 36,4.....2 kasım ov.testi otsuz
30368d Ovulation Charts

Duruşah atladım sanırım tablonu sabah bakmıştım aslında :)
bence sana var hala değerlerin inişli çıkışlı siz gün aşırı devam edin yine de hani tedbir olsun :) bir de akıntını takip et yoğunlaştığı zamanı falan,o zaman her gün çalışırsınız,kaçırmamış olursun dediğim gibi,testini de takip ediorum çok çok ot olması lazım galiba,daha zamanı gelemdi demek ki.

emrivaki belki yine verir ya da dinlendirir,bu kaçıncı ayın klomende?

geçen ay ilkti.dr tan geldim :KK3: klomen verdi yine ilk 2 gün günde 2
sonraki 3gün, günde 1
haftaya yine kontrol
bçt yapsammı diyorum ama,klomenin miktarı arttı birde onlar
bu kez de fazla olmasın. :18::KK25:

bekleyiş inş hayırlısıyla bebişin seninledir
duruşah HCG 20den sonrası pozitif veriyordu sanırım
senin baya oldu değilmi,düşerdi sanki bu zamaan kadar
inş hayırlısı bakalım :emir_bebek:

ya kızlar ben sanırım adetolacağım 15 dakika önce akıntıma karısmıs bi silik pembe renk gördüm günlük pedde şimdiyse sarı bi renk ateşim iyi acaba vücudum bana oyunmu oynadı yaaa her dakika kontrol eder oldum akıntımı adetim geldi sandım pembe akıntıyı görünce ama şimdi sarı olmuş çok korkuyorum :KK14:

slm kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum, 2 yıl içinde başımdan 2 kimyasal gebelik 1 de 6+1 kan pıhılaşmasından dolayı kaybettiğim gebelik geçti bende bu ay ateşimi ölçmeye başladım biraz geç ölçmeye başladım ama eğer bu ay olmazsa reglimin 1. günü ölçmeye başlıcam inş. :) anlıcağınız bende problem 1 değil adetlerim düzensiz hormon teslerimde 17 alfa progesteronum yüksek çıktı böbrek üztü bezleri ile alakalı bir şeymiş geç hamile kalabilirmişim doktorum öle dedi regli olunca acth uyarım testi yaptırıcam ama inş olmam :) kafaya takmamaya çalışıorum ama ben kan pıhtılaşmasını düşünürken hergün yeni bişey çıkınca insanın elinden bişey gelmiyor maalesef 2 aydır reglinin 1. gününden 13. gününe kadar ada çayı içmeye başladım ve satım 28 güne düştü fakat bu ay 2 gün geçti günümden 5 gündür göğüslerimde hassaslık var normelde regl olacağım zamanda olurdu dün akşam test yaptım negatif çıktı. Şu an içinde beklemedeyim anlıcağınız ateşimi 22. gün itibari ile ölçmeye başladım belki bi faydası olmıcak ama ben yinede görüşlerinizi duymak istiyorum.
22.gün 36,2
23.gün 36,4
24.gün 36,5
25.gün 36,8
26.gün 36,8
27.gün 36,8
28.gün 36,8
29.gün 36,8
30.gün 36,8
31.gün 36,8 bu sabah
36,8 de takılı kaldım :)) sabah yataktan kalkmadan 7 ile 7 15 arası dil altından ölçüm yapıyorum. Biraz uzun oldu ama idare edin beni :)

22.gün 36,2
23.gün 36,4
24.gün 36,5
25.gün 36,8
26.gün 36,8
27.gün 36,8
28.gün 36,8
29.gün 36,8
30.gün 36,8
31.gün 36,8 bu sabah
36,8 de takılı kaldım :)) sabah yataktan kalkmadan 7 ile 7 15 arası dil altından ölçüm yapıyorum. Biraz uzun oldu ama idare edin beni :)

deryacım ateşin yükselmiş ve yüksek kalmış inşallah hamilesindir adet günün ne zaman geçtimi günün ateşin güzel gidiyo hadi hayırlısı daha önceki talihsiz olayların için de üzüldüm allah sağlığıyla gönderir inşallah bebişini :KK19:

2 gün geçmiş tabii düzene girdiyse eğer adetin inşallah hamile gibi gözüküyorsun tablona göre hadi hayırlısı inşallah gelmiştir bebeğin sana :nazar:

deryacım ateşin yükselmiş ve yüksek kalmış inşallah hamilesindir adet günün ne zaman geçtimi günün ateşin güzel gidiyo hadi hayırlısı daha önceki talihsiz olayların için de üzüldüm allah sağlığıyla gönderir inşallah bebişini :KK19:[/QUO

çok tşk ederim ederin inş senin deiğin gibidir son reglim 3 ekimdi 31 inde olmam lazımdı ama dediğim gibi daha 2 aydır düzenli reglim tam günüde bugün ama daha henüz tık yok beklicem bakalım 3-4 gün daha birde benim hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam lazım gebelikte riskli dönemim 6 ile 8. hafta arası :KK43:

tabi bilenler daha iyi yorumlar arkadaşlar sağolsun çok ilgileniyorlar ben yorum yapmak istedim fazla anlamıyorum canım ama arkadaşlar yorum yapar merak etme :KK16:

deryacım ateşin yükselmiş ve yüksek kalmış inşallah hamilesindir adet günün ne zaman geçtimi günün ateşin güzel gidiyo hadi hayırlısı daha önceki talihsiz olayların için de üzüldüm allah sağlığıyla gönderir inşallah bebişini :KK19:[/QUO

çok tşk ederim ederin inş senin deiğin gibidir son reglim 3 ekimdi 31 inde olmam lazımdı ama dediğim gibi daha 2 aydır düzenli reglim tam günüde bugün ama daha henüz tık yok beklicem bakalım 3-4 gün daha birde benim hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam lazım gebelikte riskli dönemim 6 ile 8. hafta arası :KK43:

canım ozaman beklemeden bir an önce kan testi yaptır hayırlısıyla gelmiştir inşallah bebeğin allah sağlıklı hamilelik nasip etsin bütün herkese:KK70:

duruşah ne yaptın canım hala yazmamışsın sonucunu çok merak ediyorum çıktımı kan tahlili sonucun inşallah bebeğin gelmiştir

canım pekala bebişin gelceğini hissettinmi
hiç belirtin oldumu :KK28:

aynı regl olcakmışım gibi kasık ve meme gerginliği yaşıyorum 4-5 gündür;dün sabah ise (test yapmadan önce) ağzımda metalik bir tat hissettim ve midemde rahatsızlık(tam bulantı sayılmaz)tansiyonum düştü sandım;ölçünce yükseldiğini gördüm(hiç yükselmezdi hep 110-120 /70-80 arası olurdu: 146/90 ölçtüm! Biraz kıllandım bu garip durumdan ve öğleden sonra çişimi 3 saat kadar tutup test yaptım;çıktı

X