inşallah canımmmm...bakalım bekleyip görecezgebemi tebrik ederim canım nokta atışı ve gollllllllllll süper canım
duruşahh canım inş.bebişin seninledir yaaa süper olurrr allahım bu sefer senin yüzünü güldürecek inş.
inşallah buradaki herkesin göbüşü bebeklerle dolsun....o sıcaklığı herkese tattırsın rabbimiyi şeyler görüceksiniz inş duruşahçığımm
artık verimli günler başladııı birinin kuyuya taş atması gerekiyomuş o kişi kim oldu bilmiyom ama iyi oldu bi başladı herkes teker teker dökülüyoo inş.hepimiz hamiş kalırız :))))))))
bence hamilesin senayyyy çok heyecanlı idrar testi yapsana çıkar belki yarın sabah ilk idrarla :26:
biraz daha bekleyeyim diyorum canım yaa önce göğüs sızlaması var dı şimdi ne adete nede hamileliğe dair hiç bir belirtim yok sadece akşam eşimle birlikte olduktan sonra kıvrandım resmen sancıdan korktum birşeymi oldu diye kan testi yaptırdım <2.0 çıkmıştı 3 gün önce daha idrara geçmemiştir diye düşündüm kana bile tam geçmemiş sanırım:18:
inşallah dediğin gibi hamileyimdir çok merak ediyorum çatlıyorum resmen meraktan hemen geçse günler adetim gecikse
inşallah canım benim...inşallah seninde gönlüne göre verir allahımduruşah hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canım çok heyecanlandım yaaa inşallah bebişin seninledir sürpriz yapmıştır inşallah anneciğine
Çok saolun valla kızlar; Julia'cım ewt;belki tekte tutar demiştiniz tuttu;Ronya bana adresini ver sana bir sözüm vardı;bekleyiş48 çok saol;herkese çok teşekkür ederim;bu ay "hiç hamile olabileceğini düşünmezsen tutar" yöntemini uyguladım;ne ovulasyon testi yaptım ne bişii;karnım gerildi; ve geçen ayki yumurtlamamdan 1 gün önce yumurtlamışım herhalde diye düşündüm o kadar.Sonra ise;amaaan tekte tutmamıştır diye düşünmeyi tercih edip;yiyecek içeceğe bile dikkat etmedim:Tavsiye ederim
doktora 10 gün sonra gitmeye karar verdim;ultrasonda gözükmez çünkü henüz daha
1.gün-12.gün arası= 35,8-36,0 arası (hergün not almadım)
12.gün 35,9 ovulasyon testi negatif
13.gün 35,9 ovulasyon testi pozitif
14.gün 36,0
15.gün 36,1
16.gün 36,1
17.gün 36,4
18.gün 36,4
19.gün 36,2
20.gün 36,2
21.gün 36,2
22.gün 36,4
23.gün 36.2
24.gün 36,3
25.gün 36,4
26.gün 36,4
27.gün 36,3
28.gün 36,3 lekelenme
(1.gün) 36,3 regl
(2.gün) - regl
(3.gün) 35,9 regl
4.gün 35,6 regl
5.gün 35,8 lekelenme
6.gün 35,7
7.gün 35,7
8.gün 35,9
9.gün 35,9
10.gün 35,9
11.gün 35,9
12.gün - bu ayın tek nokta atışı....
13.gün 36,3 -kasıklarda gerginlik
14.gün 36,4 -kasıklarda gerginlik
15.gün 36,5
16.gün 36,5
17.gün 36,2(uykusuz)
18.gün 36,7
19.gün 36,6
20.gün 36,4
21.gün 36,2(az uyku)
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,4
25.gün 36,6
26.gün 36,4 (gebelik testi negatif)
27.gün 36,5
28.gün 36,6
29.gün 36,4 (gebelik testi pozitif)
30.gün 36,4 (gebelik testi pozitif)-BUGÜN
ayyyy kızlar ben adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarımda hafif hafif bi yuşmalar var ne olur adet olmayayım diye dua ediyorum çok umutlandım bu ay hcg testinde de ilk defa 2.0 çıktı ya o daha çok umut vermişti bana ateşimde öyle allahım ne olur duy sesimi bebeğimi gönder bana ne olur dua edin kızlar bana
bence hamilesin senayyyy çok heyecanlı idrar testi yapsana çıkar belki yarın sabah ilk idrarla :26:
taf sende test yapmadan önce adet oluyormuşsun gibi hissettinmi yaaa sanki adet olmuşum gibi kasıklarımda uyuşmalar başladı benim çok üzülüyorum her dakika lavaboya koşuyorum oldummu diye yok çok korkuyorum adet olmaktan bebeğim gelmiş olsun istiyorum
taf sende test yapmadan önce adet oluyormuşsun gibi hissettinmi yaaa sanki adet olmuşum gibi kasıklarımda uyuşmalar başladı benim çok üzülüyorum her dakika lavaboya koşuyorum oldummu diye yok çok korkuyorum adet olmaktan bebeğim gelmiş olsun istiyorum
adet günümden önceki gün karnım patlayacak gibi şişmişti ve adet olacakmışım gibi kasıklarımda her ay olduğu gibi ağrı başlamıştı erken gebelik testi al yap bir tane onlarda değerin 10 iken bile gösteriyor. senin değerin gebelik varsa 10 u geçmiştir katlanarak gidiyor çünkü
canım benim inşallah gebesindir....inşallah bebeğin seninledir fıstığım ya....ayyyy kızlar ben adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarımda hafif hafif bi yuşmalar var ne olur adet olmayayım diye dua ediyorum çok umutlandım bu ay hcg testinde de ilk defa 2.0 çıktı ya o daha çok umut vermişti bana ateşimde öyle allahım ne olur duy sesimi bebeğimi gönder bana ne olur dua edin kızlar bana
benim de kasıklarımda adet olacakmışım gibi his vardı hatta bu adet günümden sonraki gün de devam etti ertesi gün azaldı ama şimdi de hafif kasıklarımda rahatsızlık var ama iyi ki varinşallah sen de hamilesen stres yapma yarın sabah ateşini ölç ve idrar testi yap
canım benim inşallah gebesindir....inşallah bebeğin seninledir fıstığım ya....
ayyyy daha 3 saat var ama yaaaaamin canm inşallah seninde bebişin göbüşündedir takipteyim seni merak ediyorum haberini almak için sabırsızlanıyorum
ayyyy daha 3 saat var ama yaaaa