Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi şeyler görüceksiniz inş duruşahçığımm
artık verimli günler başladııı birinin kuyuya taş atması gerekiyomuş o kişi kim oldu bilmiyom ama iyi oldu bi başladı herkes teker teker dökülüyoo inş.hepimiz hamiş kalırız :))))))))

inşallah buradaki herkesin göbüşü bebeklerle dolsun....o sıcaklığı herkese tattırsın rabbim

duruşah hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canım çok heyecanlandım yaaa inşallah bebişin seninledir sürpriz yapmıştır inşallah anneciğine

duruşah inş hamilesindir ama burda düşükten ya da erken doğumdan sonra testi böyle çıkan kişileri okumuştum ama deiğim gibi inş yanılıorumdur,doktora gittiğin iyi olmuş sonucunu kesinleştirisin.

suur bence de bugün ayrın ateşin yükselecek gibi duruyor çalışmakla iyi yapmışsınız ,bugün de çalışın eğer sıkılmadıysanzı bence :) ama öle görev gibi değil de zevkine olsun :)

bekleyiş bence de bekle ateşini bir takip edelim,ateşin aslında çok iyi yüksek ama dayanabilirsen bence 1-2gün bekle derim

canım pekala bebişin gelceğini hissettinmi
hiç belirtin oldumu

ayyyy kızlar ben adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarımda hafif hafif bi yuşmalar var ne olur adet olmayayım diye dua ediyorum çok umutlandım bu ay hcg testinde de ilk defa 2.0 çıktı ya o daha çok umut vermişti bana ateşimde öyle allahım ne olur duy sesimi bebeğimi gönder bana ne olur dua edin kızlar bana

benim de kasıklarımda adet olacakmışım gibi his vardı hatta bu adet günümden sonraki gün de devam etti ertesi gün azaldı ama şimdi de hafif kasıklarımda rahatsızlık var ama iyi ki var inşallah sen de hamilesen stres yapma yarın sabah ateşini ölç ve idrar testi yap

Son düzenleme:
canım benim inşallah gebesindir....inşallah bebeğin seninledir fıstığım ya....

ayyy çok teşekkür ederim cevap için canım yarın yokum 10 gün annemlere gidiyorum orda yaparım adet olmazsam tabiii ama mutlaka bir şekilde girer kuzenlerden falan yazarım canım sonucu

cevaplarınız için tşk ederim kızlar yarına kadar ara ara buradayım şimdi çıkmam lazım yemek yapmam lazım hepinizi öpüyorum yarından itibaren 10 gün yokum annemlere gidiyorum ama ordan kuzenlerden falan girip yazarım mutlaka size haberlerinizi takip ederim ben yokken inşallah burası hamiş dolsun allahım gelince tebrikler yağdırayım herkeslere

bekleyis stres yapma hiç ,bebek varsa zaten o ağrı olsa da orda duruyor bebeğin,hiç düşünme onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…