Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yaa İnşallah hayırlısıyla olur bu sefer
Ekim ayının iftihar listesine girelim biz de

birde kızlar şu ov chartta 35 li dereceler görünmüyor bende....ateşim 35,8 lerde seğredebiliyor bazen.bu değerleri giriyorum ama görünmüyor..siz nasıl işliyorsunuz da görünüyor:uhm:

kızlar yardım lütfen ...

canım bu kişiden kişiye değişiyo...kimininki 2 gün önceden düşmeyue başlıyo kimininki adet olacağı gün düşüyo birde benim gibiler var en yüksek ateşle adet oluyo...

Hadi ya senağlama
Ben eğer ovulasyondan sonra yuksek seyrediyosa, gebelik vardır diye biliyodum :gitme:

Hadi ya senağlama
Ben eğer ovulasyondan sonra yuksek seyrediyosa, gebelik vardır diye biliyodum :gitme:
yok güzelim öyle değil...ovulasyondan sonra zaten herkesin yüksek olur..önemli olan adet olacağın gün ateşinin düşmemei..ama benim adet olacağım gün düşmez ateşim...dedimya kişisel değişiklikler oluyo

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
30bc44 Ovulation Charts bugün ateşim yükseldi geçen ay hep aynı seyrediyordu ayyy acaba değişik birşey mi var diye ümitlendim :bbo: ama adetime 5 gün kalmasına rağmen daha göğüslerim acımıyor ve şişmedi yani adet olacağım demek bu boşuna ümitlenmiyorum o yüzden ateşimin yükselmesine:1closedeyes: hayırlısı bakalım 5 gün sonra belli olacak herşey CADIARZU

aaa valla aynıı kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey hadi bakalım bugünü de tuttur da görelim :dilcikar:

Günaydın:))
bugünü tutturamadım vallahi , 36,0aklinialirimsmile

ligthlife cım şu chartı buraya nasıl yapıştırıyorsun:uhm:

2ce19f Ovulation Charts

merhaba hanımlar olumunekankayizsmile

----biraz uğraşınca kırmızı çizgiyi çekti şükür zemuszemus
ama yine yanlış gerçi,çünkü kramptan anlamıştım 16.gün olduğunu

Son düzenleme:
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

KASIM ATEŞ TABLOSU----------TÜKÜRÜK
1.gün…..36.7---19ekim---leke---verimsiz
2.gün…..36.5---20ekim---leke---verimsiz
3.gün…..36.6---21ekim---regl---verimsiz
4.gün…..36.5---22ekim---regl---verimsiz
5.gün…..36.4---23ekim---regl---bol otluJ
2f9770 Ovulation Charts
kızlar mikroskopta bol ot vardı sabah...bu olabilirmi sizce???çünkü adetliyim...çok şaşkınım...ateşimde düşük çıktı sabah..yarın ve pazartesi yükselirse benim yumurta gitii demektir...

bekleyiş 16. gün ovulasyon tamamlanmış görünüyor,artı 14 desek 30. gün yeni tarihin.
senin 3 -4 gündür hassasiyet hissetmen de normal ovulasyondan sonra çoğu kişi hisseder bunu ama ilk defa hissediorsan da inş bebk için olsun diyelim,onu dert etme yani :)

duruşah bence erken artı ateşin de öyle diyor ,bişey kaçmadı ya dur adetliyken olur mu hiç öle şey?

emrivaki senin çizgi bence doğru yerde ağrıyı hisssedersin ama tamamlanması diğer günü bulur böyle düşün,eğer bugün ateşin yükseldiyse bunun bir yerleşme düşüşü olduğunu söyleyebiliriz,daha da düşük giderse çizgi silinir zaten. ama bence yükselecek inş da yerleşme düşüşü olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…