kızlar merhaba,
benim ateş bugün yeniden yükseldi ve kırmızlar geldi.kırmızı değiller henüz ama yarın kırmızı olurlarÇok üzgünüm çoook önümüzdeki aya kaldık yine...
kızlar yumurtlama günlerinde hergün mü çalışmak gerekiyor.mesela ov testi yaptık,ateşi de teyit ettik, hafif olarak ikinci çizgiyi de gördük, çalıştık.ertesi gün yine test yaptık , bu sefer ikinci çizgi daha koyulaştı..yine mi çalışıcaz...?
yani iki çizgilerde hergün mü bilen var mı?
ben bu ay full olarak herbirşeyi denemeyi düşünüyorum da!
birde kızlar şu ov chartta 35 li dereceler görünmüyor bende....ateşim 35,8 lerde seğredebiliyor bazen.bu değerleri giriyorum ama görünmüyor..siz nasıl işliyorsunuz da görünüyor:uhm:
canım bu kişiden kişiye değişiyo...kimininki 2 gün önceden düşmeyue başlıyo kimininki adet olacağı gün düşüyo birde benim gibiler var en yüksek ateşle adet oluyo...
yok güzelim öyle değil...ovulasyondan sonra zaten herkesin yüksek olur..önemli olan adet olacağın gün ateşinin düşmemei..ama benim adet olacağım gün düşmez ateşim...dedimya kişisel değişiklikler oluyoHadi ya senağlama
Ben eğer ovulasyondan sonra yuksek seyrediyosa, gebelik vardır diye biliyodum :gitme:
canım bende dün regli oldum. ve iki günlük ölçümlerimiz aynı....kaydirigubbakcemile5
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2010-10-21&mode=p&ts=1287780556
aaa valla aynıı kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey hadi bakalım bugünü de tuttur da görelim :dilcikar:
merhaba arkadaşlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini uyguluyorum ama fazla birşey anlamıyorum tablomu yazıyorum yoru yaparsanız sevinirim ..
regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
18.gün.36.8
19.gün.ölçemedim
20.gün.36.7
ateşim bu şekilde kızlarr yumurtlamışım sanırım demii geç oldu ama nedense ben şimdi yumurtlamadan sonraa 14 gün mü sayacağım adete bilen var mı öyle geçiyo sitede aklım karıştıCADIARZU
merhaba arkadaşlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini uyguluyorum ama fazla birşey anlamıyorum tablomu yazıyorum yoru yaparsanız sevinirim ..
regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
18.gün.36.8
19.gün.ölçemedim
20.gün.36.7
ateşim bu şekilde kızlarr yumurtlamışım sanırım demii geç oldu ama nedense ben şimdi yumurtlamadan sonraa 14 gün mü sayacağım adete bilen var mı öyle geçiyo sitede aklım karıştıCADIARZU
ve bende tuhaf birşey var 3 gündür göğüs uçlarım çok kötü dokunamıyorum göğüslerim şiti ama ağrımıyor ama uçları çok kötü yanıyor dokunamıyorum neden böyle oldu ki belirti desem daaha yeni yumurtladım ilk defa böyle birşey oldu kötü birşeymi acaba yaa normalde 26 günde bir adet oluyorum bu ne ki şimdi yaa şimdi benim 31 inde hastalanmam lazımdı geç yumurtladım daha 14 gün mü var acaba allahım ne olur gönder bana meleğimi isteyen herkesin meleğini gnder en kısa zamanda yarabbimm :Saruboceq: