- 1 Ekim 2009
- 8.170
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gamzelikiz ateşin düşmesi gerekmior ki,ateşinin ortalamanın üstüne çıkması gerekiyor,o zaman yumurtladığını anlarız,o yüzden bugünleri kaçırmamak için deakıntını ve kasık sancılarını takip et ,akıntın uzayan yumurta akı kıvamında ise ve kasıklarında batmalar oluyorsa bu dönemde bol bol çalışın derim :)
canım bu düşüşten sonra üç gün yükselirse o zaman yumurtlamışsın anlamına geliyo...yumurtlamadan önce evet ateş düüşüyo ama bundan sonraki ateşlerin önemlihımm ben ateş bir anda düşüpte yükseliyosa o zaman yumurtlama olduğunu zannetmiştim..
evet dün acayip kasık ağrılarım vardı ve akıntımda vardı ama uzayan akıntım olmuyor nedense benim...
tamam canım sağoll...
merhaba arkadaşlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini uyguluyorum ama fazla birşey anlamıyorum tablomu yazıyorum yoru yaparsanız sevinirim ..
regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
ben bu ay yumurtlamıyormuyum ne yaaa 2 gündür kasık ağrımda hafif sol kasıkta batmalarda oluyo boşuna mı uğraşıyorum acaba yaaaa
mafoldumben
merhaba arkadaşlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini uyguluyorum ama fazla birşey anlamıyorum tablomu yazıyorum yoru yaparsanız sevinirim ..
regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
ben bu ay yumurtlamıyormuyum ne yaaa 2 gündür kasık ağrımda hafif sol kasıkta batmalarda oluyo boşuna mı uğraşıyorum acaba yaaaa
mafoldumben
iki gündür kasığında ağrı varsa olacaksın demektir. 1-2 günde ateşin yükselir inşallah:teselli:
henüz yumurtlamam olmamış gibi görünüyor CADIARZUvücudunu takip et ateşinle beraber kasıklarında ağrı sızı olursa yumurtlamak üzeresin demektir. akıntını göremesen bile yumurtlama olacağı zamanlar cinsel istek artıyor ıslaklık olduğu içinaklinialirimsmile
iki gündür kasığında ağrı varsa olacaksın demektir. 1-2 günde ateşin yükselir inşallah:teselli:
moralimi düzelttin çok sağol sabırsızlıkla bekliyorum ateşimin yükselmesini zaten ne olur ne olmaz diye boş geçirmiyorum günlerimi
bekleyis bu ara pek kimse gelemior ,herkesin kendine göre yoğunluğu var,pek hamilemiz yok bu ara ve arkadaşlar kendilerini çektiler,sen dert etme girdikçe cvplarız :)
Akıntı herkeste olmaz ama özellikle verimli günlerde daha ıslak olduğunu hissedersin o günlerde istek artar :)
kasıklarda sancı vardıryani farklılık hissedersin,ateşin henüz olmadığını gösteriyor ama bunşları hissediorsan yakında olacak demektir :)
regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
mafoldumben
yoo boşuna değil çalışmaların doğru zamanda çalışıorsun bence :) ateşin bence yükselişe geçti gibi bundan sonraki iki gün daha böyle yüksek çıkarsa bu iş tamam :)
benm adetimin 1 gününden 20.gününe kadar 36.3 ila 36.6 arasıydı ama 22.günden sonra hep 36.7 36.9 arası çıkıo neden olabilr arkadaslar?
demek ki 20. gün yumurtlamışsın arkadaşım ,34. günü say o gün beklenmeyen günün :)
Taf ateşine bakma önemli olan çizginin üstünde olması ,illaki fırlayacak diye bir şart yok :)
canım bu kişiden kişiye değişiyo...kimininki 2 gün önceden düşmeyue başlıyo kimininki adet olacağı gün düşüyo birde benim gibiler var en yüksek ateşle adet oluyo...Günaydın arkadaşlar,
Ovulasyona kadar ateşim 36,5 seyretti. Ov.la birlikte grip olup ölçemedim. İyileştikten sonra 2 gündür ölçüyorum dün 36,9 ve bugun 37,2...Adetime 2 veya 3 gün var.
Adet olacakken de yükseliyo mu ateş?
Ama yüksek ateşle mi adet görüyorum onu da bilmiyorum.
benm adetimin 1 gününden 20.gününe kadar 36.3 ila 36.6 arasıydı ama 22.günden sonra hep 36.7 36.9 arası çıkıo neden olabilr arkadaslar?