Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
taf çizgi doğru yerde artık beklemedesin sen de ,bu arada rüyamda senin burda çift çizgili bir test fotoğrafı paylaştığını gördüm 2 gün önce :) hayırlısı inş :)

lightlife ateşin hala yüksek olduğu için sorun yok ilkini yazmakta haklısın önemli değil o.

çiğdem eggwhite ya da watery gibi akıntıları işaretlediğin günleri verimli günler olarak baz alır tablo,bekle bir iki güne çeker çizgiyi.öenmli olan senin hissettiklerin :)

hayırlara gitsin diyelim hayra yoralım olumunekankayizsmile artık 29 ekimi bekliyorum bakalım hayırlı haber alabilecek miyiz :Saruboceq:

canım maşalah ateşin iyi gidiyor
çizgiyi doğru yere çekmiş bence
hayırlısıyla güzel haber alırız inşallah

teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olsunolumunekankayizsmile artık işlem tamam bekleme aşamasındayız alkisalkisalkis kısmetimde varsa gelir bebişim hayırlısı:Saruboceq: 29 ekim beklediğim gün ama 27 sinde ateşim belli eder kendini eyvahedigeldismile:emir_bebek:

teşekkürler kızlar:)
kızlargayet iyilermiş haftasonugördük :) rockçı olacakbunlardedi doktor ellerini onların yaptığı gibi yapmışlardı :) inşallah sorun olmazsa 37. haftada alalım artık dedi daha fazla dayamazsın dedi :)

Ben şu oğluşumu okula götürüp geleyim ,görüşürüz tekrar birzdan

Kızlar sizce durum nedir??

Günaydın Kızlar,
Benim tablom da böyle...
Ne diyorsunuz??Reglime 3 gün var..

1.gün-24 eylül-36,0
2.gün-25 eylül-35,9
3.gün-26- eylül-?
4.gün-27 eylül-35,8
5.gün-28 eylül-36,1
6.gün-29 eylül-36,1
7.gün-30 eylül-35,8
8.gün-1 ekim-35,7
9.gün-2 ekim-35,9*
10.gün-3 ekim-35,9
11.gün-4 ekim-35,8
12.gün-5 ekim-35,8*
13.gün-6 ekim-35,9
14.gün-7 ekim-36,0*
15.gün-8 ekim-36,3
16.gün-9 ekim-36,0
17.gün-10 ekim-36,2*
18.gün-11 ekim-36,0
19.gün-12 ekim-36,2
20.gün-13 ekim-36,4
21.gün-14 ekim-36,4
22.gün-15-ekim-36,3
23.gün-16 ekim-36,2
24.gün-17 ekim-36,3*
25.gün-18 ekim-36,4

Ben yeni bir FF hesabı alıp akıntıları işaretlemedim bu sefer ve 20. güne kesik çizgi çekti
Kafam karıştı yaa :sinifsinif:
31b4a4 Ovulation Charts

sadece 20.günde 0,3 derecelik büyük bir artık olmuş o yüzden oraya çekti çizgiyi normalde kaç günde bir adet oluyorsun? bu durumda 34. gün adet günün olacak bu çizgiye göreboshayallersmile

Kızlar sizce durum nedir??

20. günden sonra ateşinde hafif yükseliş olmuş ama o da ciddi yükseliş değil zaten tekrar düşüş olmuş yani yumurtlama olmamış gibi görünüyor normalde kaç günde bir adet oluyorsunbilmiyorumkismile

canım ateşinde çok tutarlı bir değişikli olmamış
sen ölçmeye devam et bakalım belki ilerleyen günlerde olur

tşkler canım...
evet ya! hic tutarli değil..2-3 gün sonra herşey belli olacak..
Ölççmeye devam tabi kiyerimseniben

20. günden sonra ateşinde hafif yükseliş olmuş ama o da ciddi yükseliş değil zaten tekrar düşüş olmuş yani yumurtlama olmamış gibi görünüyor normalde kaç günde bir adet oluyorsunbilmiyorumkismile

genelde 26-27 günde bir regl oluyorum canım..ayın 7 inde kasıklarimda bir ağrı vardı, sanki yumurtlama o gün oldu gibi hissettim ama , bilemiyorum ..

genelde 26-27 günde bir regl oluyorum canım..ayın 7 inde kasıklarimda bir ağrı vardı, sanki yumurtlama o gün oldu gibi hissettim ama , bilemiyorum ..

hımm CADIARZUo zaman cuma günü adet gelmezse cumartesi kanda beta hcg değerine baktır o zaman herşey netleşirolumunekankayizsmile

suur belki 14. gün tamamlanmış olabilir ama 18. gün de değer aynı olduğu için çizgin o güne bile çekilebilirdi tablo yapsaydın. senin yine de 28. günü bekle ,gecikirse bence de kanda baktır ama yine de çok net söylemek zor ,senin tablonu ilk defa görüoruz belki sen böyle bir değerle hamile kalacaksın bilemeyiz :)

çiğdem çizgi doğru yerde takılma sen ona,boşver çizgi net kesik önemli değil bekleyecez artık :)

Kimyasal gebelik geçirdiğim ay da böyle 20. gün yumurtlamıştım :)
Hadi hayırlısı :p

X