Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canim 2-3 aydir, muhtemel yumurtlama günlerimde çok hafif regl agrisina benzer, 1 gün süren bir agri oluyor.bu ay da 14.günde oldu bu agri ,birde pazar günü ve dün agrim oldu..akintilar ise; hep ayni, degisen farkli bir durum yok..pek umudum yok bu ay zaten ....ilk defa bu ay ölçüyorum ..sadece ögrenmek istiyorum cnmyerimseniben

ovulasyon testini yaptım yine pozitif çıktı hertarafı ot ve çok belirgin çok çok belirgin... noluyo şimdi? ben ne zaman yumurtladım ??

suurcum 0.1 0.2 yükseliş ve inişler bence normal sayılır güzelimyaaa.. 0,5 yükselişler önemli yada adetin gelecese 0,2 yada 0,1 birimlik düşeblir..

lightlife cim tsk ederim..pek umut yok gibi gelmisti bana da!..benim genel olarak da vücut sicakligim düsükmüs.Bu ay ilk ölçtügüm için farkettim bunu da!ölcmeye devam edeyim bakalim, neler olacakyerimseniben

sabah kalkar kalkmaz mı yaptın...bişey yiyip içmeden...valla boş durmayacan güzelim...devam

sabah kalkar kalkmaz yapmadım 2 saat bekleyip yaptım.. ama devam devam nereye kadar artık beklemek istiyorum yaaa bu akşamı hiç değerlendiremicem valla

lightlife testi bilmem de ateşine göre bu iş tamam ,daha çalışmaya gerek yok.

suur o zaman doğru gün 13. gün diyelim27-28. gün beklenmeyen günün olabilir,ateş illaki çok yükselecek diye de bir kural yok,öenmli olan genel seyir biliorsun.

esilya o zaman biz yine de 18. gün diyelim her ihtimali göze alarak o zaman 32. gün oluyor yine.bekleyecez başka çare yok :::)

sabah kalkar kalkmaz yapmadım 2 saat bekleyip yaptım.. ama devam devam nereye kadar artık beklemek istiyorum yaaa bu akşamı hiç değerlendiremicem valla
ama olurmu tatlım öyleee....evet beklemeyi hiç kimse istemiyo zaten ama biliyorsun bunu biz belirlemiyoruz...rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak...inşallah daha çok bekletmez rabbim...öpüyorum canım

ovulasyon testini yaptım yine pozitif çıktı hertarafı ot ve çok belirgin çok çok belirgin... noluyo şimdi? ben ne zaman yumurtladım ??

canım eğer her yeri otla doluysa dikkate al
sanıyorum bundan önce bu kadar yoğun görmedin
biliyorsun en doğru sonuç sabah yapılan test
umarım yakalarsın ve gelir bebiş

Julia cnm dogru diyorsun, bundan sonra atesimin 36 nin asagisina düsmemesi, hatta biraz daha (yaklasik 0,3-0,5 derece) yüksek seyri lazim..hamile olan arkadaslarn tablolarina baktim böyleydi çünkü...
Dün aksam rüyam dogum yapmisim, bir oglum olmustu..Hayirlisi bakalimhihoyyyt

2 gün üstüste çalıştık ve bu akşamda çalışın diyosun yani ronyacım
duruşahçım sen benim yazdığımı yanlış anlamışsın ben beklemek istiyorum dedim :) yani adetimin gelmesini beklemekten bahsettim :) beklemek istemiyorum demedim yerimseniben
juliacım kafam karıştı valla ama ben bu akşamı değerlendiremicem herhalde zaten olacaksa öyle yada böyle olur spermanlar 3 gün yaşıyolarmışya :)

sperma dediniz de ben geldim kızlar;herkese merhabaaaa...benimkisininkiler hayatta; :lepi: deney başarıyla devam ediyor
biraz önce baktım;22 saat oldu :teytey:

hoşgeldin gebemi:) valla tebrikler yaşattın onları :)

...de sanki embesilce kendi etrafında dönenlerin sayısında artış olmuş gibi;çok mu şeker verdik ne?!! kafamçokkarıştı

Merhaba Arkadaşlar
Nasılsınız?
Duruşah hamileymiş harika yaa hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Şaşkınlıkla takip ediyorum gebemi seni :) Umarım başarıyla sonuçlanır :)

çak tşk ederim güzelim...en kısa zamanda sizlerede verir rabbim inşallahhhh...:Saruboceq:

çiğdem duruşah sana çak ( kaydirigubbakcemile5 ) teşekkür etti :kedi:

vereliniortak selam Çiğdem,

Ben de onları şaşkınlıkla takip ediyorum;bakalım noolcak sonları :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…