Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnn inşallah en kısa zamanda bizlerde o güzel haberi veririz :)
Lightlife gözünden gerçekten bişey kaçmıyo :) Ben anladım onu :p

Gebe mi onu ne yapmayı düşünüyosun sonrasında
Kendine enjekte etmiceksin de mi :) Tıp literatüründe yeni bir çağ açmaya çalıştığını düşünüyorum :)

Şu sol taraftaki reklamı görüyormusunuz;amma üçkağıt di mi;kimi boy uzatırmışmış;takıp uzuyormuşsun puahahaha :roflol:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden bi spermanları tutamıyom işte yoksabenden bişey kaçmaz delikafadulden

Aminnnn inşallah en kısa zamanda bizlerde o güzel haberi veririz :)
Lightlife gözünden gerçekten bişey kaçmıyo :) Ben anladım onu :p

Gebe mi onu ne yapmayı düşünüyosun sonrasında
Kendine enjekte etmiceksin de mi :) Tıp literatüründe yeni bir çağ açmaya çalıştığını düşünüyorum :)
Doğru: Kendimi tohumlamayı düşünüyorum onlarla:Enjektörüm bile hazır! :emir_bebek:

denek olarak kullandığın rahim sana küsmesin dikkat et.. yada mikroplanmasın.

Serviksten içeri vermeyi düşünmüyorum;çok riskli olur dediğin gibi;ben sadece vajinaya yerleştireceğim;onlar kendileri yolunu bulsun daha iyi;yani doğal yolla olduğu gibi...

Ama tehlikeli değil mi yaa zarar verme sonra
Hani tabir buysa 'kaş yapalım derken göz çıkarma' hassas şey bunlar dikkatli ol

Bi de içeri rahat gitmeleri için herhangi bir losyon, jel falan olacak mı?

Bu aralar biraz bunalımdaydım;babamla aramız bozuldu;yaşlılık kıllığı tutar ya bazen;öyle bir tripte;haksız olduğu halde yine de telefon açtım,evine gittim;pis inatçı,barışmıyor;neyse canınızı sıkmiim;uzun lafın kısası deneyim beni oyalıyor,sizler de moral veriyorsunuz;sağolun(duygulandım yine)mafoldumben

gebemi kız hadi iyi gidiyor yaşıyormuş senin spermenler :))
canım valla alem kızmışsın :))
süper bir enerjin vaar
seni yakından takip ediyorum

gebemi canım
enfeksiyon gibi bir durum olmasın
spermencikler dış ortamda
umarım olumsuz bir durum olmaz

Ama tehlikeli değil mi yaa zarar verme sonra
Hani tabir buysa 'kaş yapalım derken göz çıkarma' hassas şey bunlar dikkatli ol

Bi de içeri rahat gitmeleri için herhangi bir losyon, jel falan olacak mı?

PH'ı bozacak şeyler onlar Çiğdemcim;jel losyon olmaz o yüzden;zaten gerek de yok;yumurtlama zamanında ıslak oluyoruz çünkü; fazla derine gitmiicam zaten!

gebemi üzülme ya bende babamla bir küs bir barışığım
bende adamla yani babamla 4 aydır konuşmuyom :)))

Kızlar beni merak etmeyin.Size kısaca şöyle bir bilgi veriim:Benim hazırladığım karışım,zaten menide(ejakülatta) doğal olarak bulunan glukoz ve steril sudan başka birşey değil;çok da hijenik;sürekli kontrolüm altında;mikroskopla takip ediyorum; zerketme işini de steril halde yapacağım;eşlerimizde bile ne mikroplar oluyor; bu daha bile steril olacak :CüvCüv:

Kızlar beni merak etmeyin.Size kısaca şöyle bir bilgi veriim:Benim hazırladığım karışım,zaten menide(ejakülatta) doğal olarak bulunan glukoz ve steril sudan başka birşey değil;çok da hijenik;sürekli kontrolüm altında;mikroskopla takip ediyorum; zerketme işini de steril halde yapacağım;eşlerimizde bile ne mikroplar oluyor; bu daha bile steril olacak :CüvCüv:

canım inşallah iyi olsunda
ama ben sonucu sabırsızlıkla bekliyor olucam sempatiksalakcinni

X