çoooooooooook tşk ederim tatlım...nerelerdesin görünmedin hiç...rabbim senide çok bekletmesin güzelim...inşallah en kısa zamanda sende dileğine kavuşursunDURUŞAHHH CANIM TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM kaydirigubbakcemile3 HALAYIN SONUDA OLSA BANADA YER AYIRIN KIZLAR kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
gebemi üzülme ya bende babamla bir küs bir barışığım
bende adamla yani babamla 4 aydır konuşmuyom :)))
Bi dene bakalım tutarsa bizde peşinden geliriz
Kaç gün daha bekleyeceksin uygulamaya geçmek için
Yumurtlama zamanı yapmak daha doğru haklısın
Hesaplamalarım pazarı işaret ediyor;bu durumda cumartesi günü işlem yaparım;ovulasyon testim pozitif verdiği anda zerketmeyi düşünüyorum
iyi fikir bak;benim derimGEBEMİİ SÜPERR DEĞİŞİK BİŞİ YAPIYOSUNN YAA HAHAHAHAHA KOCAYA BEN YAPTIM BU ÇOCUĞU DERSİN HEHEHEHE DAHA SPERMDEN BÜYÜTTÜM HEHEHEHE CANIM TAKİP EDİCEM SENİ İZLENİYOSUN :1ninca:
Kızlar merhaba,
Cumartesi günü ovulasyon testim pozitif çıktı. Pataptım pazar da pozitifti. Ama ateşim artmadı. Sizce sebep nedir?
gebemi olayın laboratuvar kısmını sana bırakıyoruz valla:) söylediklerin çok doğru,eşlerde daha çok bakteri ya da mikrop var.Biz doktora ilk gittiğimizde önce eşime antibiyotik vermişti doktor.
Nihahaha evet;koca bir kafan vardı bi de incecik kuyruğun;öyle balık gibi salak salak yüzüp arada mikroskopun diğer ucundaki anana öööyle eblek eblek bakardın derim.delikafaduldenHeheheheh bebişin büyüdüğünde ben senin sperm hallerinide bilirdim dersin kuzu çok merak ettim vallahi senle birlikte bizde merak içindeyiz inş.tutar inş.olur
Nihahaha evet;koca bir kafan vardı bi de incecik kuyruğun;öyle balık gibi salak salak yüzüp arada mikroskopun diğer ucundaki anana öööyle eblek eblek bakardın derim.delikafadulden