Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kızlar merhaba....benim sonucum 451 çıkmış....ben gerçekten çok şaşkınım yaaa

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah.durumun çok enteresan ve gerçekten bir mucize.benimde bu ay aşılamam yarım kaldı yapılamadı inşallah senin gibi bir mucizeyi Allah banada nasip eder.

duruşah cidden bir mucize olmuş,çok sıkıldın,bunaldın,üzüldün ama Allah sabrının sonunu getirdi he mde en müthiş şekilde,Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
Darısı tüm bekleyenlere olsun :)

evet halayı başını ben çekicem bu sefer :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Duruşah tebrik ederim Allah sonunu daim kılsın inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

duruşah şu ovulasyon testini yapsana kız ne çıkıyo merak ettim :)

duruşah süper bir haber :teytey: :teytey: :teytey:
bak işte Rabbim ol deyince olurmuş
o kadar olumsuzluklar seni buldu ama kısmette böyle sevinmek varmış
canım tekrar hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla hayırlı uğurlu gelsin bebişin

canım pozitif çıkıyormuş
ama normal bir durum çünkü gebelikte östrojen artarmış

evet duruşahın geçmiş mesajlarına baktımda "dün otlar vardı bugün negatif" yazmış..
sen yaptınmı testi bugün?

evet duruşahın geçmiş mesajlarına baktımda "dün otlar vardı bugün negatif" yazmış..
sen yaptınmı testi bugün?

canım yaptım bende ot falan yok
sanırım sabah yapılan ilk test önemli
akşam yediklerimizden etkileniyor olabilir
valla kafam çok karıştı hala çözemedim kafamçokkarıştı
ama senin şuan yarı otlu çıkması normal

valla dananın kuyruğu yarın kopacak diye bi laf varya aynen öyle yanii.. yarın da otlanırsa ekran tümüyle o zaman bu mikroskopla naparım hiç bilemiyorum :roflol: ama ot çıkmazsa yada yarı otlu çıkarsa ozaman doğruymuş diyebilirim. .
bide bugünkü otlar tam ot değilde otların yaprakları vardıya nokta nokta işte ince ince hafif hafif az belirgin noktalar vardı ot gibiydi ama dünkü gibi değildi.

ben gün içinde yapmıyorum artık ronyacım 2 saat yemeden içmeden duramıyorumda

hepinize çok tşk ediyorum arkadaşlar...hiç olmaz mümkün değil dediğim anda geldi güzel haber...gerçekten insanın kendisini rahat bırakması gerekiyormuş...ben hiç bebek için birlikte olmadım bu ay....dilerim rabbim şu topikteki herkesin yüzünü güldürür...inşallah hepinizin dileği duaları kabul olur....hepinizi çok seviyorum...:1hug:

yaw tamammen adet oldum işte uffffffffffff dun 20.00 adet oldum.bugun 36.6 ben anlamadım dun sabahta 36.7di.ateşim düşmeye başadı galiba birer birer :gitme:

duruşah tebrik ederim güzelim aşılamamı olmuştun yoksa dogal yolladanmı kaldın.cnm
canım benim hikayem çok karışık...tüp bebek tedavisine başlamıştım...yumurtalarım döllenmedi ve tedavim yarım kalmıştı...ben adet olmayı bekliyordum artık yıkıldım çünkü o haberle...adet olmayınca farlutal içtim..yine gelmedi...test yaptım ve pozitif çıktı...bugünde kanda baktırdım...işte sonuç bu..artık sen ne dersen de...aşılamamı...tüp bebekmi...normal yoldanmı..adını sen koy:)))

Duruşah içten tebrikler.Seni tanımasam da acaip sevindim bu habere.Umarım bunun gibi haberleri daha sık alırız buradan.

Kızlar ben benim deney için bugün saat 16.30'da eşimden semen örneği aldım.kaydirigubbakcemile2 Eşimi yolcu ettikten 3,5 saat sonra hazırladığım besiyerinin işe yarayıp yaramadığını test ediim dedim: Gayet sağlıklı keratalar.delikafaduldenGlukozla besleniyorlar;resmen arada beslendiklerini görüyorum.Çok ilginç yaw! -tatlicadiarzu- Son araştırmalara göre hazırladığım bir solusyon bu;eğer doğru yaptıysam 4-6 hafta kadar buzdolabında 4-5 santigradda saklayabilirim ama bana 1 hafta dayanmaları yeter:Bu hafta sonuna doğru yumurtluyacağım büyük ihtimalle çünkü sempatiksalakcinni

kız gebemi sen ciddimisin nasıl besliyon spermleri
amma çılgın hatunmuşun sempatiksalakcinni
şimdi sen o spermleri harbiden kullanırsında
aşılama falan :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…