alla alla o ne yaaa..tşk ederim gebemi...darısı tüm isteyenlere inşallahkız gebemi sen ciddimisin nasıl besliyon spermleri
amma çılgın hatunmuşun sempatiksalakcinni
şimdi sen o spermleri harbiden kullanırsında
aşılama falan :roflol: :roflol: :roflol:
kız gebemi sen ciddimisin nasıl besliyon spermleri
amma çılgın hatunmuşun sempatiksalakcinni
şimdi sen o spermleri harbiden kullanırsında
aşılama falan :roflol: :roflol: :roflol:
Ciddiyim ama bu ay eşimi 20 gün göremiiicaam için çaresizlikten manyaklık hihoyyyt yaptığımın da farkındayım.2 ay denedik olmadı:Bu ay deneyememek istemiyorum çünkü yazın doğurmak istiyorum.Okuduğum bölümde "suni tohumlama" diye bir ders gördük;bu fikir oradan.Aslında orada inekler dölleniyor ama benzer yöntemle kendimi niye dölliyemiiim dedim(bazılarınızın tööbe töööbe guclubacismile dediğini mi duydum sanki)araştırdım ve spermatozoonları haftalarca buzdolabında saklayabileceğim bir yöntem buldum.İlk defa deniyorum.Çılgın hatun olduğumu nerden bildin? sempatiksalakcinni Doğrudur aklinialirimsmile
alla alla o ne yaaa..tşk ederim gebemi...darısı tüm isteyenlere inşallah[/Q
Delilik işte naapiiim."Bebek is-ti -yo-ruz" olayı bu!Biraz geç kaldık karar vermekte de 36 yaşında olup da ilk defa bebek yapmaya çalışınca ve ilk denemelerde olmayınca insan daha fazla gecikip risk almaktan korkuyor olup çareler aramaya başlıyor. . Bizim doktor 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi;yok yaa:istersen menapozdan sonra geliiim diiicektim;Vajinal kontrolden bile geçirmedi;ne hormon testi ne de kan;rica ettim:yok...Sigorta anlaşmalı olunca böyle oluyor.Mikroskobum geldi;eğitimim sürdükçe ve alet edevatım arttıkça testlerimi de kendim yapıcaam.4 doktor gördüm buralarda;bir tanesi bile doğru dürüst ilgilenmedi;kontrol etmesi gereken şeyleri ben biliyorum;tık yok;herşey normal;leeen smear testi yapmadılar,adetin 2.günü geldim,rica ettiysem de hormon tesi yapmadılar "gerek yok",öyküden muayene mi olur.Bir kere ultrason yaptılarüşük yapmamışsın dedi;o da sorunca,yeter.Yuh bee! :mymeka:
canım valla merakla beklicem gelişmeleri :1shok:
bizi haberdar et
çılgın hatun valla akşam akşam beni güldürdün :roflol:
Allahımda seni güldürsün
Zuhahaha;umarım tutar da yüzümüz daha da güler;söz;hergün çocukların son durum bilgilerini geçicaam(umarım bu geceyi atlatırlar;valla bilimsel makalelerden aldım yöntemi,malzemeleri ölçemedim ki,hep göz kararı;yemek pişirir gibi valla ehi ehi)bu geceyi atlatırlarsa haftalarca da yaşarlar diyorum ben; ölürlerse yumurtlama zamanında eşimin kaldığı şehirlerden hangisi rast gelirse uçakla gidip paraşütle üzerine atlamayı düşünebilirim sempatiksalakcinni
çok teşekkür ederim canım...sürekli kasık ve bel ağrım olduğundan hiç farkedemedim...rabbim tüm isteyenlere versin inşallah:Saruboceq:gebemi senin deney tutsun valla sen işi gücü bırak kapına dizilenlerle anca günün geçer zaten :) meşhur olacan hee:)
Merakla beklioruz inşallah tutar bu kadar çaba emek var yani :)
lightlife çizgi kesik kesik ama bence güzel yerde :) artık beklemeye geçtin inşallah yüzünü güldürür sonucun ::)
Duruşah demekki yakın tarihlerin birinde oluşmuş ve döllenme olmuş.Özellikle ateşinin düştüğü günler var ya onlardan birinde olmuş,çok içten dua etmişsin Rabbim de ol demiş ne güzel,ikinizi de korusun Rabbim bundan sonra :)