- 17 Mayıs 2010
- 9.411
- 2
canımmmmm inşallah sende mutlu olursun...çok tşk ederim bi tanem
amin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmmmm inşallah sende mutlu olursun...çok tşk ederim bi tanem
duruşah şu ovulasyon testini yapsana kız ne çıkıyo merak ettim :)
canım pozitif çıkıyormuş
ama normal bir durum çünkü gebelikte östrojen artarmış
evet duruşahın geçmiş mesajlarına baktımda "dün otlar vardı bugün negatif" yazmış..
sen yaptınmı testi bugün?
canım yaptım bende ot falan yok
sanırım sabah yapılan ilk test önemli
akşam yediklerimizden etkileniyor olabilir
valla kafam çok karıştı hala çözemedim kafamçokkarıştı
ama senin şuan yarı otlu çıkması normal
canım benim hikayem çok karışık...tüp bebek tedavisine başlamıştım...yumurtalarım döllenmedi ve tedavim yarım kalmıştı...ben adet olmayı bekliyordum artık yıkıldım çünkü o haberle...adet olmayınca farlutal içtim..yine gelmedi...test yaptım ve pozitif çıktı...bugünde kanda baktırdım...işte sonuç bu..artık sen ne dersen de...aşılamamı...tüp bebekmi...normal yoldanmı..adını sen koy:)))duruşah tebrik ederim güzelim aşılamamı olmuştun yoksa dogal yolladanmı kaldın.cnm
Duruşah içten tebrikler.Seni tanımasam da acaip sevindim bu habere.Umarım bunun gibi haberleri daha sık alırız buradan.
Kızlar ben benim deney için bugün saat 16.30'da eşimden semen örneği aldım.kaydirigubbakcemile2 Eşimi yolcu ettikten 3,5 saat sonra hazırladığım besiyerinin işe yarayıp yaramadığını test ediim dedim: Gayet sağlıklı keratalar.delikafaduldenGlukozla besleniyorlar;resmen arada beslendiklerini görüyorum.Çok ilginç yaw! -tatlicadiarzu- Son araştırmalara göre hazırladığım bir solusyon bu;eğer doğru yaptıysam 4-6 hafta kadar buzdolabında 4-5 santigradda saklayabilirim ama bana 1 hafta dayanmaları yeter:Bu hafta sonuna doğru yumurtluyacağım büyük ihtimalle çünkü sempatiksalakcinni