Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suur yine aynı şeyi söyleyebiliriz ama ateşin çok yükselmemiş,sınırda gidip gelior,sen akıntı ,ağrı falan hissetmiş miydin o günlerde peki?
esilya ilk defa ateş ölç diye ısrar eden bir doktor duyuyorum :) senin ovulasyon tamam desek,hatta 15. gün desek 18.gün tekrar düşmüş,hai 18. gün diyelim ateşin şuan yüksek çünkü o zaman 32. gün beklenmeyen gün demektir,sen hangi günlerde akıntı gördün,ağrı hissettin?
sabah kalkar kalkmaz mı yaptın...bişey yiyip içmeden...valla boş durmayacan güzelim...devamovulasyon testini yaptım yine pozitif çıktı hertarafı ot ve çok belirgin çok çok belirgin... noluyo şimdi? ben ne zaman yumurtladım ??
suurcum 0.1 0.2 yükseliş ve inişler bence normal sayılır güzelimyaaa.. 0,5 yükselişler önemli yada adetin gelecese 0,2 yada 0,1 birimlik düşeblir..
sabah kalkar kalkmaz mı yaptın...bişey yiyip içmeden...valla boş durmayacan güzelim...devam
ama olurmu tatlım öyleee....evet beklemeyi hiç kimse istemiyo zaten ama biliyorsun bunu biz belirlemiyoruz...rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak...inşallah daha çok bekletmez rabbim...öpüyorum canımsabah kalkar kalkmaz yapmadım 2 saat bekleyip yaptım.. ama devam devam nereye kadar artık beklemek istiyorum yaaa bu akşamı hiç değerlendiremicem valla
ovulasyon testini yaptım yine pozitif çıktı hertarafı ot ve çok belirgin çok çok belirgin... noluyo şimdi? ben ne zaman yumurtladım ??
lightlife testi bilmem de ateşine göre bu iş tamam ,daha çalışmaya gerek yok.
suur o zaman doğru gün 13. gün diyelim27-28. gün beklenmeyen günün olabilir,ateş illaki çok yükselecek diye de bir kural yok,öenmli olan genel seyir biliorsun.
esilya o zaman biz yine de 18. gün diyelim her ihtimali göze alarak o zaman 32. gün oluyor yine.bekleyecez başka çare yok :::)
çak tşk ederim güzelim...en kısa zamanda sizlerede verir rabbim inşallahhhh...:Saruboceq:Merhaba Arkadaşlar
Nasılsınız?
Duruşah hamileymiş harika yaa hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Şaşkınlıkla takip ediyorum gebemi seni :) Umarım başarıyla sonuçlanır :)
Merhaba Arkadaşlar
Nasılsınız?
Duruşah hamileymiş harika yaa hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Şaşkınlıkla takip ediyorum gebemi seni :) Umarım başarıyla sonuçlanır :)
çiğdem duruşah sana çak ( kaydirigubbakcemile5 ) teşekkür etti :kedi: