- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
Gitmem mi hiç en baştan gittim boşa kürek çekmeyin diye.En az 3-4 farklı doktora farklı zamanlarda hep göründüm canım. Eşim de her 6 ayda bir göründü. Bütün hormonlar normal,yumurta rezervi iyi, tiroit şeker vs yok. Rahim filmi temiz. Açıklanamayan gruptasınız dediler hepsi de aynı teşhisi koydu. Yapılmayan bunların dışında yaptırmam gereken ne kaldı bilmiyorumsana tavsiyem eğer doktora ayrıntılı olarak görünmediyseniz eşinle birlikte bi kontrolden geçin.en azında bir sorununuz var mı yokmu o belli olur.ben 1 yıl olmayınca gitmiştim bi sorunumuz çıkmadı ama gene olmadı.en son tüp bebek tedavisine başlarken rahimde perde var denildi.direk hamileliğe engelmiydi bilmiyorum ama tedaviye başlamadan önce ufak bi ameliyat oldum bunun için.biraz önce sana yorum yapan diğer arkadaşımızda 2 yıl sonra hamile kaldı yanlış hatırlamıyorsam.umarım Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla sanada nasip eder
Çok sevi dim canım hayırla tamamlansın inşaallahyaa canım benim özlemişim seniaminnnn inşallah canım valla minişlermi miniş mi daha belli değil.yarın belli olacak inşallah.Allah mı söyletti ne sana
Aminn canımm inşallah çok teşekkür ederimÇok sevi dim canım hayırla tamamlansın inşaallah
Aminn canımm inşallah çok teşekkür ederim❤
canım şükür iyi gidiyor.dörtlü taramayıda sıkıntısız atlattıkKuzumm nasıl gidiyor hala göstermedi mi kendini
canım şükür iyi gidiyor.dörtlü taramayıda sıkıntısız atlattıkikinci gittiğimde gösterdi kendini.Allah nasip ederse kızımız olacak ama korkularım hiç bitmiyor yaa.1 hafta sonra 5 aylık olacağız ama çok nadir hissediyorum.bu ara pek bişey hissetmedim iyi mi acaba diye endişe edip duruyorum.
canım benimmHilal kkya artık tek senin için giriş yapıyorumkızın olacakmış çook sevindim ya
Hareket konusunda üzülme ben Demir'i hic hissetmezdim. Herkesin karnı yamulurdu harekerlerden bizimkinde tık yok.. bu yüzden doktora bile gittim. Ultrasyonda oynardı ama ben yine hissetmezdim :) son ayda da dönmedi zaten makat gelişi doğdu
Ahh.. o korkular o kadar iyi anliyorum ki.. zor olunca öyle oluyor.
Sanki göremeyecekmissin gibi yuzunu falan deli gibi merak ediyorsun dimi
Ama bi bakmissin kucaginda kuzumm hic stres yapma hatta tadini cikarmaya calis ve bol bolll dinlen zaten yolun yarısını gectin❤❤❤❤
Maalesef ben de ayni durumdayim. Gecen hafta doktorum nedeni açıklanamayan %10luk kısımdasinız dedi. Biz de1.5 yıldır deniyoruz. Aşilamaya karşi umutsuzum direk tup bebek istiyorum bakalım neler bekliyor bizleriGitmem mi hiç en baştan gittim boşa kürek çekmeyin diye.En az 3-4 farklı doktora farklı zamanlarda hep göründüm canım. Eşim de her 6 ayda bir göründü. Bütün hormonlar normal,yumurta rezervi iyi, tiroit şeker vs yok. Rahim filmi temiz. Açıklanamayan gruptasınız dediler hepsi de aynı teşhisi koydu. Yapılmayan bunların dışında yaptırmam gereken ne kaldı bilmiyorumElimizden birşey gelmiyor beklemekten başka Allah sabır versin benim gibilere. Daha büyük dert vermesin Rabbim sağlığımızdan etmesin bizi
Aynen oyle. Benimki 6 aydan sonra cok hareketlenmisti oncesinde hareketli degildi o kadar. Ve makat gelis oldu donmedi.Hilal kkya artık tek senin için giriş yapıyorumkızın olacakmış çook sevindim ya
Hareket konusunda üzülme ben Demir'i hic hissetmezdim. Herkesin karnı yamulurdu harekerlerden bizimkinde tık yok.. bu yüzden doktora bile gittim. Ultrasyonda oynardı ama ben yine hissetmezdim :) son ayda da dönmedi zaten makat gelişi doğdu
Ahh.. o korkular o kadar iyi anliyorum ki.. zor olunca öyle oluyor.
Sanki göremeyecekmissin gibi yuzunu falan deli gibi merak ediyorsun dimi
Ama bi bakmissin kucaginda kuzumm hic stres yapma hatta tadini cikarmaya calis ve bol bolll dinlen zaten yolun yarısını gectin❤❤❤❤
Oyy masallah. Kizina kavusmayi nasip etsin saglilla ins rabbim.canım şükür iyi gidiyor.dörtlü taramayıda sıkıntısız atlattıkikinci gittiğimde gösterdi kendini.Allah nasip ederse kızımız olacak ama korkularım hiç bitmiyor yaa.1 hafta sonra 5 aylık olacağız ama çok nadir hissediyorum.bu ara pek bişey hissetmedim iyi mi acaba diye endişe edip duruyorum.
aminn canım çok teşekkür ederim ❤ şimdi iyiyiz artık hareketlerini hissediyorum çok şükürOyy masallah. Kizina kavusmayi nasip etsin saglilla ins rabbim.
Canim nasil gidiyor hamilelik? Epey olmus yazali kusura bakmaaminn canım çok teşekkür ederim ❤ şimdi iyiyiz artık hareketlerini hissediyorum çok şükür
yok canım ne kusuruCanim nasil gidiyor hamilelik? Epey olmus yazali kusura bakma
yaa elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.haftaya bir daha bakacak.kime söylesem çok değil.devlet hastanesinde olsan üzerinde durmazlardı bile.özel olduğu için didikleyip duruyorlar diyorlarAman dikkat seker tehlikeli canim. Bol bol ceviz badem ye atistirmalik olarak. Tatli ihtiyacı icin hurma hamilelikte cok faydali. Ben hamile oldugum ogrenir ogrenmez hurma yemeye baslamistim. Tabii fazla zararmis cocuk donmeyi beklemeden ters geldi
Ayy uzun zaman olmuştu girmeyeli ama be güzel haberler var böyleyaa elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.haftaya bir daha bakacak.kime söylesem çok değil.devlet hastanesinde olsan üzerinde durmazlardı bile.özel olduğu için didikleyip duruyorlar diyorlaraynen hurmayı duymuştum.bazen doğumun erken olmasına bile sebep oluyormuş.o yüzden son haftalara doğru hurma yiyin doğumunuz kolay olsun diyende var
aminn canım inşallahAyy uzun zaman olmuştu girmeyeli ama be güzel haberler var böyleHilaaal tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
ben de geçen seneki dış gebelik macerasından sonra uzun bir ara vermiştim, çok şükür tek gittim iki kişi geldim, 11.haftamdayımdoğum yapanlar da var sanırım ayy hayırlı olsun doğumlar da hamilelikler de herkes için ❤