Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gitmem mi hiç en baştan gittim boşa kürek çekmeyin diye.En az 3-4 farklı doktora farklı zamanlarda hep göründüm canım. Eşim de her 6 ayda bir göründü. Bütün hormonlar normal,yumurta rezervi iyi, tiroit şeker vs yok. Rahim filmi temiz. Açıklanamayan gruptasınız dediler hepsi de aynı teşhisi koydu. Yapılmayan bunların dışında yaptırmam gereken ne kaldı bilmiyorum Elimizden birşey gelmiyor beklemekten başka Allah sabır versin benim gibilere. Daha büyük dert vermesin Rabbim sağlığımızdan etmesin bizi

Kuzumm nasıl gidiyor hala göstermedi mi kendini
canım şükür iyi gidiyor.dörtlü taramayıda sıkıntısız atlattık ikinci gittiğimde gösterdi kendini.Allah nasip ederse kızımız olacak ama korkularım hiç bitmiyor yaa.1 hafta sonra 5 aylık olacağız ama çok nadir hissediyorum.bu ara pek bişey hissetmedim iyi mi acaba diye endişe edip duruyorum.

Hilal kkya artık tek senin için giriş yapıyorum kızın olacakmış çook sevindim ya
Hareket konusunda üzülme ben Demir'i hic hissetmezdim. Herkesin karnı yamulurdu harekerlerden bizimkinde tık yok.. bu yüzden doktora bile gittim. Ultrasyonda oynardı ama ben yine hissetmezdim :) son ayda da dönmedi zaten makat gelişi doğdu

Ahh.. o korkular o kadar iyi anliyorum ki.. zor olunca öyle oluyor.
Sanki göremeyecekmissin gibi yuzunu falan deli gibi merak ediyorsun dimi
Ama bi bakmissin kucaginda kuzumm hic stres yapma hatta tadini cikarmaya calis ve bol bolll dinlen zaten yolun yarısını gectin ❤❤❤❤

canım benimm ❤bugün 22.haftaya girdik hayırlısıyla.dün biraz hissettim kıpırtılarını ama dışardan henüz anlaşılmıyor tabi.salı günü detaylı ultrason var ondan sonra rahatlarım iyice umarım evet korkularım bitmiyor.dediğin gibi zor olunca emek vererek sahip olunca normal korkuların üstüne bir kat daha korku ekleniyor. sürekli ultrason olsa gireceğim o kadar yani hala çalışıyorum ben.inşallah 7.aydan sonra dinlenip son ayların keyfini çıkartabilirim.işi bırakıp tamamen bebeğime ben bakacağım

Maalesef ben de ayni durumdayim. Gecen hafta doktorum nedeni açıklanamayan %10luk kısımdasinız dedi. Biz de1.5 yıldır deniyoruz. Aşilamaya karşi umutsuzum direk tup bebek istiyorum bakalım neler bekliyor bizleri

Aynen oyle. Benimki 6 aydan sonra cok hareketlenmisti oncesinde hareketli degildi o kadar. Ve makat gelis oldu donmedi.

Oyy masallah. Kizina kavusmayi nasip etsin saglilla ins rabbim.

Canim nasil gidiyor hamilelik? Epey olmus yazali kusura bakma
yok canım ne kusuru çok şükür iyi gidiyor bi sıkıntımız yok,sıcaklar dışında.dün kontrolüm vardı iyiydi bebek.şeker yüklemesi yapıldı sınır 140 benim ki 157 çıkmış.işte bundan sonra biraz daha dikkat edicem yediklerime

Aman dikkat seker tehlikeli canim. Bol bol ceviz badem ye atistirmalik olarak. Tatli ihtiyacı icin hurma hamilelikte cok faydali. Ben hamile oldugum ogrenir ogrenmez hurma yemeye baslamistim. Tabii fazla zararmis cocuk donmeyi beklemeden ters geldi

yaa elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.haftaya bir daha bakacak.kime söylesem çok değil.devlet hastanesinde olsan üzerinde durmazlardı bile.özel olduğu için didikleyip duruyorlar diyorlar aynen hurmayı duymuştum.bazen doğumun erken olmasına bile sebep oluyormuş.o yüzden son haftalara doğru hurma yiyin doğumunuz kolay olsun diyende var

Ayy uzun zaman olmuştu girmeyeli ama be güzel haberler var böyle Hilaaal tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

ben de geçen seneki dış gebelik macerasından sonra uzun bir ara vermiştim, çok şükür tek gittim iki kişi geldim, 11.haftamdayım doğum yapanlar da var sanırım ayy hayırlı olsun doğumlar da hamilelikler de herkes için ❤

aminn canım inşallah seninde gözün aydın çok tebrik ederim canım❤ Allahım sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…