canım benim bayadır yoktun çok sevindim yazmana ❤ çok teşekkür ederim.aminnnCanımmm uzun zaman oldu bir gireyim dedim takvimini gördüm çok mutlu oldum rabbim kucağına aldırsın inşallah
Evet canım hiç fırsatım olmuyor bebek işini de kapatınca hepten uzaklaştım.çok ama çok sevindim inşallah hayırlısı ile kucağına aldığın günleri de görürsün maşallah maşallahcanım benim bayadır yoktun çok sevindim yazmana ❤ çok teşekkür ederim.aminnnAllah herkese nasip etsin iinşallah
senin içinde hayırlısı olsun canım.belki hiç ummadığın bir anda Allahım sağlıkla nasip eder sanada tekrardan.çok zamanımız geçti bu sayfada.hepimize elinden geldiğince yetiştin cvp verdin ❤ aminnn inşallah canımEvet canım hiç fırsatım olmuyor bebek işini de kapatınca hepten uzaklaştım.çok ama çok sevindim inşallah hayırlısı ile kucağına aldığın günleri de görürsün maşallah maşallah
Selam canım. Adet olmayı bekliyorum gelmedi daha lekelenme oluyor ama akşamları. Bede duş alıp yola devam diyorum hayırlısı bakalım. Sen nasılsın bebişin nasıl?
nasıl yani canım olmadimi gebeliğin devam etmiyor muSelam canım. Adet olmayı bekliyorum gelmedi daha lekelenme oluyor ama akşamları. Bede duş alıp yola devam diyorum hayırlısı bakalım. Sen nasılsın bebişin nasıl?
İkinci değerim de iyi çıktı 3 gün sonra kanamam geldi. İlaç kullandım ama olmadı 2 hafta yattım. Sonra doktora gittik hiçbirşey yok. 1hafta sonra da kanda negatifi gördük. Benim maceram başlamadan bitti. Şimdilik evde ramazanla haşır neşirim sizilere duacıyım sağlıkla ilerlesin inşallah. Herşeyin yolunda gitmesine sevindim.nasıl yani canım olmadimi gebeliğin devam etmiyor mune oldu ne sıkıntı çıktı ki.biz iyiyiz çok şükür.yarın kontrolüm var.en son 1 ay önce gitmiştim.yaa senin ilk değerinde iyi çıkmıştı neden böyle oldu şimdi.çok üzüldüm inan
ne diyeceğimi bilmiyorum zor bir imtihan ama vardır bir hayır demekten başka birşey gelmiyor elden.Allah razı olsun canım.inşallah sağlıkla devam ederim bende.Allahım senin için ve herkes için en hayırlısı neyse onu nasip etsin.İkinci değerim de iyi çıktı 3 gün sonra kanamam geldi. İlaç kullandım ama olmadı 2 hafta yattım. Sonra doktora gittik hiçbirşey yok. 1hafta sonra da kanda negatifi gördük. Benim maceram başlamadan bitti. Şimdilik evde ramazanla haşır neşirim sizilere duacıyım sağlıkla ilerlesin inşallah. Herşeyin yolunda gitmesine sevindim.
Amin inşallah canım benim..ne diyeceğimi bilmiyorum zor bir imtihan ama vardır bir hayır demekten başka birşey gelmiyor elden.Allah razı olsun canım.inşallah sağlıkla devam ederim bende.Allahım senin için ve herkes için en hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Ya kk bi sorun oldu ve girişim engellendi mail sorunundan.. bu akşam senin için uğraştım girdim
hilallll nasılsın iyi misin nasıl gidiyor hamilelik cinsiyet belli mii benim sıpadan dolayı elime teli cok alamiyorum umarim hersey yolundadır ❤
sağol canım iyiyim şükür.bebişte iyi.bugün kontrolümüz vardı cinsiyetini göstermedi benim benim sıpa bacaklarını çarpraz yapmış açmadı bir türlü.bir hafta sonra tekrar bakalım ve dörtlü taramanı yapalım dedi doktor.şimdi de dörtlü tarama stresimiz başladı işte.miniğin herşeyden önemli kuzum telefonu at bi köşeye gitsin ❤
Selam kızlar nasılsınız? Bu topik çok eskiymiş ama çok da faydalı bir topikmiş çok şey öğrendim burdan. Çoğu arkadaş da hamile kalmış hepinize hayırlı olsundarısı başımıza olsun.
Bu ay ilk defa ateşimi takip ettim ve anlık tablomu paylaşmak istiyorum. Dpo diye bir şey yazdı 1-2-3 diyor bir de ne demek bu? Yumurtlama sizce hangi gün olmus? Eki Görüntüle 2629934
oyyy ismi Demir mı ya.benim yiğenimin adıda DemirOhh çok şükür ❤ Detaylı da tam kesinlesir o zaman cinsiyet bizde de aynı sorun olmustu kız bile demişlerdi .. detaylıda kesinleştirdik. Az kaldi yakında renkli göreceksin kuzunu
Ya ben 2li 3lu taramaları yaptırmadım hiç sen 4lü yaptırdığına göre, 2li 3lü yü de yaptırdın neden gerek duydu ki o kadar doktorun? Ya da direk 4lü mü yapalım dedi.. kendim yaptırmadığım için çoo bilgim de yok bu konuda
Yaa ister istemez teli atmak zorunda kalıyorum teyzesi yoksa ne Demir beye ne de eve yetişemiyorum
Çok teşekkür ederim canım cevabın içinHazır gelmişken yazını gördüm cevaplayayım dedim.. çok fazla kisi hamile kaldık öncelikle sakin stres yapma ve umutsuzluğa kapılma
Tablona bakayım .. dpo yani yumurtan çatladıktan sonraki bekleme süreci kuzum.
Sen yeni programa üye olduğun için 1, 2,3.. diye süreci gösterir sana bir süre sonra göstermiyor ins. O süreye ihtiyacin olmaz da bu ay hamile kalırsın
Tablona göre değerlendirmelerin güzel 14. gün yumurtan çatlamıs.
Fakat bazı günlerde saat sıkıntısı var. Hergün aynı saatte ölçmeye ozen göster hic yataktan kalkmadan, konuşmadan ve birşey yiyip içmeden. Saat farkı olunca yanılabiliniyor.
bence umutsuzluğa kapılma canım.bu sayfada o kadar umutsuz kişiler vardı ki.üstelik senden daha uzun süre bekleyenler ve hepsi çok şükür hamile kaldı.ama seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı umutsuzlukları heralde hiç hamile kalamayacağım düşüncelerini hepsini yaşadım.banada 3 yıldan sonra nasip oldu.inşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder AllahımÇok teşekkür ederim canım cevabın içinEvet her gün tamı tamına aynı saatte ölçemedim ama genelde hep sabahtan 8-9 civarı ölçmeye çalıştım. Daha erken de ölçerdim de sahurdan sonra geç uyunduğu için 3 saat de kesintisiz uyumak lazım yazılmış ondan daha geç ölçmek zorunda kaldım.
Ayrıca bu ay ovülasyon testi de yapmıştım 12-13 de yumurtlama 14 te çatlama gördüm tabloyla uyumlu o yüzden bu yöntemi çok sevdim ciddenişe yarıyor
Valla umut meselesine gelince de umutların tükendiği yerdeyim desem yanlış olmaz sanırım2 sene oldu olcak hiç gebelik yok. 3 kez klomen çatlatma sonuç yok. Denemediğim bi tüp bi aşılama kaldı. Tüpe cesaretim, aşılamaya da hiç umudum yok hayırlısı olsun ne diyeyim...
Ne bileyim bazen diyorum olcak olsaydı 2 sene içinde olurdu zaten bu kadar zaman olmamış bundan sonra neden olsun ki? Saçma belki ama bazen böyle düşünüyorum gerçekten.. doğal yollarla olmaz gibime geliyor artık. Doktora sordum bu durum normal mi diye hayır değil dedi.. Daha büyük bir sorunumuz mu var acaba diye düşünüyorum artık.bence umutsuzluğa kapılma canım.bu sayfada o kadar umutsuz kişiler vardı ki.üstelik senden daha uzun süre bekleyenler ve hepsi çok şükür hamile kaldı.ama seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı umutsuzlukları heralde hiç hamile kalamayacağım düşüncelerini hepsini yaşadım.banada 3 yıldan sonra nasip oldu.inşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder Allahımsadece vazgeçme.sen elinde geleni yap gerisi Allaha kalsın.bende 3 yıl içinde hiç hamile kalamadım.bu süre içinde 5 kez aşılama yaptırdım olmadı.ve en son çare tüp bebek denedik ve çok şükür nasip oldu.senin durumundayken bende böyle. konuşulduğu zaman hiç bir şey hissetmiyordum umutsuzluğum gene devam ediyordu ama birgün sende birine umut verecek taraf olacaksın buna inan
sana tavsiyem eğer doktora ayrıntılı olarak görünmediyseniz eşinle birlikte bi kontrolden geçin.en azında bir sorununuz var mı yokmu o belli olur.ben 1 yıl olmayınca gitmiştim bi sorunumuz çıkmadı ama gene olmadı.en son tüp bebek tedavisine başlarken rahimde perde var denildi.direk hamileliğe engelmiydi bilmiyorum ama tedaviye başlamadan önce ufak bi ameliyat oldum bunun için.biraz önce sana yorum yapan diğer arkadaşımızda 2 yıl sonra hamile kaldı yanlış hatırlamıyorsam.umarım Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla sanada nasip ederNe bileyim bazen diyorum olcak olsaydı 2 sene içinde olurdu zaten bu kadar zaman olmamış bundan sonra neden olsun ki? Saçma belki ama bazen böyle düşünüyorum gerçekten.. doğal yollarla olmaz gibime geliyor artık. Doktora sordum bu durum normal mi diye hayır değil dedi.. Daha büyük bir sorunumuz mu var acaba diye düşünüyorum artık.
Çok teşekkür ederim moral ve desteğin için sağol varol❤ İnşallah sağlıkla bebeciğini kucağına alırsın