Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar kızlar biz geldik :KK200::KK200::KK200:
aaaa ❤❤❤ ay nasıl mutlu oldum inan.kendi hamilelik haberimi almış gibi sevindim şu an 🤗 gözün aydın canım.Allahım tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.tüp bebek tedavisi ilemi yoksa kendiliğinden mı oldu

aaaa ❤❤❤ ay nasıl mutlu oldum inan.kendi hamilelik haberimi almış gibi sevindim şu an 🤗 gözün aydın canım.Allahım tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.tüp bebek tedavisi ilemi yoksa kendiliğinden mı oldu
kendiliğinden kuzum

temmuz sonu tüp planlarımız vardı çok şükür Rabbim kendi nasip etti

kendiliğinden kuzum

temmuz sonu tüp planlarımız vardı çok şükür Rabbim kendi nasip etti
hadi yaaa.valla çok sevindim.ne iyi olmuş böyle kendiliğinden olması 🙏😍 çok şükür.burdan hamilelik haberi aldıkça çok mutlu oluyorum.darısı diğer bekleyen kızların başına inşallah 🙏

M miraleyn canım bu durumda bugün yumurtlama mı olacak. Testle takip ediyorum hala pik görmedim

Eklentiler

• IMG_20200807_101253.jpg
    IMG_20200807_101253.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 269
@Cordelia_1605 Veson Veson @cibi35 ve bilgisi olan diğer kızlar..adetimin 15.günü bir iki damla kan geldi.o gün akıntım da kasık ağrımda çok fazlaydı.16.gün yani dün gene akıntım vardı ve açık kahverengiydi.ama kahverengi olarak bir kere geldi gün içinde.ve bugün gene silince çok açık kahve akıntı geldi.bunun sebebi ne olabilir.daha önce olmamıştı hiç böyle üst üste.tam yumurtlama zamanı olduğu için yumurtadandır dedim ama kist olabilir mi.daha önce hiç kist olmadığı için bilmiyorum.
Bu lekelenme olduğu ay mi hamile kaldınız bende bu ay öyle bişey yaşıyorum korkuyorum ne olcak acaba 15. Gundeyim

Bu lekelenme olduğu ay mi hamile kaldınız bende bu ay öyle bişey yaşıyorum korkuyorum ne olcak acaba 15. Gundeyim
maalesef canım.ben bu sene tüp bebek tedavisi ile hamile kalabildim.ama yumurtlama zamanı bu tarz ufak kanamalar olabiliyor.bu zamanları değerlendirmemize fayda var

kızlar benim bugün aşılamamın 6. Günü. Dün akşam beyaz akıntımın içinde kahverengi kılcal damar gibi bişeyler vardı, ince uzun kan gibi ama kahverengi.
Bugün ateşim 38 derece gösteriyordu, döllenme olacağında ateş bu kadar yükselir mi?? Panodol içtim şimdi 37.4 e düştü ateşim.
Bu ateş konusunda bilgi sahibi olanlar, fikri olanlar lütfen bana birşeyler söyleyin.

canım naber nasılsın sayılı günler kalmış Maşallah :nazar::nazar::nazar:
iyiyim canım çok sağol🥰🙏aynen 38.hafta bitecek bugünde kontrolüm var.son haftalar biraz daha agirlastim tabi ama çok şükür sorunsuz geçti hamileliğim.sen nasılsın senin nasıl gidiyor hamileliğin

Adetin 14.gunu 36.1
15.gunu 36.2
16.gunu 35.9
17.gunu 36.5
18.gunu 36.7
19.gunu 36.5
20.gunu 36.6
Sizce yumurtlama olmuşmu ? İlk defa deniyorum da bu yontemi😊

iyiyim canım çok sağol🥰🙏aynen 38.hafta bitecek bugünde kontrolüm var.son haftalar biraz daha agirlastim tabi ama çok şükür sorunsuz geçti hamileliğim.sen nasılsın senin nasıl gidiyor hamileliğin
çok şükür biz de iyiyiz herşey yolunda bin şükür premsesimizi bekliyoruz :KK200: :KK200: :KK200:

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım,çok şükür 🙏 bizde dün prensesimizi kucağımıza aldık sağlıkla 🙏🥰🥰darısı başına inşallah canım 🙏
Maşallah çokkk sevindim Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :KK200: :KK200: :KK200:

X