Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa ❤❤❤ ay nasıl mutlu oldum inan.kendi hamilelik haberimi almış gibi sevindim şu an gözün aydın canım.Allahım tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.tüp bebek tedavisi ilemi yoksa kendiliğinden mı oldumerhabalar kızlar biz geldik
kendiliğinden kuzumaaaa ❤❤❤ ay nasıl mutlu oldum inan.kendi hamilelik haberimi almış gibi sevindim şu an gözün aydın canım.Allahım tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.tüp bebek tedavisi ilemi yoksa kendiliğinden mı oldu
hadi yaaa.valla çok sevindim.ne iyi olmuş böyle kendiliğinden olması çok şükür.burdan hamilelik haberi aldıkça çok mutlu oluyorum.darısı diğer bekleyen kızların başına inşallahkendiliğinden kuzum
temmuz sonu tüp planlarımız vardı çok şükür Rabbim kendi nasip etti
Bu lekelenme olduğu ay mi hamile kaldınız bende bu ay öyle bişey yaşıyorum korkuyorum ne olcak acaba 15. Gundeyim@Cordelia_1605 Veson @cibi35 ve bilgisi olan diğer kızlar..adetimin 15.günü bir iki damla kan geldi.o gün akıntım da kasık ağrımda çok fazlaydı.16.gün yani dün gene akıntım vardı ve açık kahverengiydi.ama kahverengi olarak bir kere geldi gün içinde.ve bugün gene silince çok açık kahve akıntı geldi.bunun sebebi ne olabilir.daha önce olmamıştı hiç böyle üst üste.tam yumurtlama zamanı olduğu için yumurtadandır dedim ama kist olabilir mi.daha önce hiç kist olmadığı için bilmiyorum.
maalesef canım.ben bu sene tüp bebek tedavisi ile hamile kalabildim.ama yumurtlama zamanı bu tarz ufak kanamalar olabiliyor.bu zamanları değerlendirmemize fayda varBu lekelenme olduğu ay mi hamile kaldınız bende bu ay öyle bişey yaşıyorum korkuyorum ne olcak acaba 15. Gundeyim
Aynen canım hayırlısıyla son düzlüğe girdim artık yavaş yavaş son hazırlıklarımızı yapıp bekleyeceğiz artık minik prensesihilallll canim 34 haftalık olmussun doguma az kalmis. Minnak geliyor artik desene
canım naber nasılsın sayılı günler kalmış MaşallahAynen canım hayırlısıyla son düzlüğe girdim artık yavaş yavaş son hazırlıklarımızı yapıp bekleyeceğiz artık minik prensesi ❤
iyiyim canım çok sağolaynen 38.hafta bitecek bugünde kontrolüm var.son haftalar biraz daha agirlastim tabi ama çok şükür sorunsuz geçti hamileliğim.sen nasılsın senin nasıl gidiyor hamileliğincanım naber nasılsın sayılı günler kalmış Maşallah
çok şükür biz de iyiyiz herşey yolunda bin şükür premsesimizi bekliyoruziyiyim canım çok sağolaynen 38.hafta bitecek bugünde kontrolüm var.son haftalar biraz daha agirlastim tabi ama çok şükür sorunsuz geçti hamileliğim.sen nasılsın senin nasıl gidiyor hamileliğin
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım,çok şükür bizde dün prensesimizi kucağımıza aldık sağlıkla darısı başına inşallah canımçok şükür biz de iyiyiz herşey yolunda bin şükür premsesimizi bekliyoruz
Maşallah çokkk sevindim Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahherşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım,çok şükür bizde dün prensesimizi kucağımıza aldık sağlıkla darısı başına inşallah canım
aminn canım inşallah.Allahım sanada nasip etsinMaşallah çokkk sevindim Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah