Ay şimdi sen söyleyince farkettim ben hiç ovu testi yapmadım ki elim çarptı herhaldecanım dediğin gibi ölçmeye geç başladığın içim ateş çizelgene bişey diyemem ama 8.gün ovu.testini pozitif girmişsin.eğer öyleyse 10.ve 11.günler çatlama olmuş muhtemelen.ilişki günlerinde iyi.inşallah bu ay güzel haberler alırsın
Ay şimdi sen söyleyince farkettim ben hiç ovu testi yapmadım ki elim çarptı herhaldeAdete kadar beklicem mecbur o zaman of beklemek çok zor ya Amin kuzum Allah hiçbirimizin çabasını boşa çevirmesin bu ay
Sevindim ne güzel öğrenmiş oöduk sayendeOldu. 15 ocakta yumurtladım ama sonra düştü şaşırdım çatlamadı sanırım diye düşündüm. Sonra 27 ocakta tekrar düşüp yükseldi.15ine çizgi çekmişken o silindi 27sine çekti uygulamada hata verdi. Hormon ilacı kullanmıştım bi de çok adet düzensizliği vardı sanırım ondan oldu.
hakkınızda hayırlısı olsun rabbim size de en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Kimse yok mu kızlar bana da bir yorum lütfenKızlar bat:2 nisan test böyle
Doğru değilmiş yalancı pozitifmiş testler. Adet oldum maalesefSevindim ne güzel öğrenmiş oöduk sayende
Siz görüyor musunuz ben göremedimKızlar bat:2 nisan test böyle
Hayırlısı olsun yola devam bende çabalıyorum halaDoğru değilmiş yalancı pozitifmiş testler. Adet oldum maalesef
İnşallah canım ama maalesef düştü ateşimneyse bu ay böyle olsun.sonu güzel olur belki bellimi olur amin canım amin.beklemek gerçekten zor.ben bu ateş ölçme yöntemiyle 2 sene denedim olmadı.sonra tüp bebek tedavisiyle geldi miniğim çok şükür Allahım inşallah sanada,tüm isteyenlerede en hayırlı zamanda nasip etsin
Ayy cok cok cok sevindim canim. Saglikla kucagina al ins. Cinsiyet belli miselam canım.aynen hamileyimama daha çok yeni.buraya da yazacaktım ama kalp atışını duymadan yazmak istememiştim tüp bebek tedavisiyle oldu.henüz daha 5 haftalık.iki tane yumurta transfer edildi.ikizmi tek mi bilmiyorum.İnşallah Allahım tamamına erdirir sağlıkla kucağıma almakta nasip olur aminn darısı herkese olsun inşallah canım
çok sağol canımAyy cok cok cok sevindim canim. Saglikla kucagina al ins. Cinsiyet belli mi
Merhabalar sizde agnucoston kullandınız mıhic birakmadan tum kutuyu iciyrsun. baslayabilirsin simdi. regl olunca da devam.
Bir ara kullandim ama ne icindi ne işe yarardi unuttum gitti inanın.Merhabalar sizde agnucoston kullandınız mı
Bir ara kullandim ama ne icindi ne işe yarardi unuttum gitti inanın.
Canımmmmm çok sevindim tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tek mi?cinsiyet öğrendin mi?çok sağol canımyok heenüz belli değil cinsiyeti.10+4 günlük olduk daha.Allahım isteyen herkese nasip etin inşallah
canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah.Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.tek canım.henüz cinsiyeti öğrenmedik.2 hafta sonra kontrolüm var o zaman belli olur artık diye düşünüyorumCanımmmmm çok sevindim tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tek mi?cinsiyet öğrendin mi?
Canımmm uzun zaman oldu bir gireyim dedim takvimini gördüm çok mutlu oldum rabbim kucağına aldırsın inşallahcanım bu sayfa uzun zamandır pek aktif değil