Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay şimdi sen söyleyince farkettim ben hiç ovu testi yapmadım ki elim çarptı herhalde Adete kadar beklicem mecbur o zaman of beklemek çok zor ya Amin kuzum Allah hiçbirimizin çabasını boşa çevirmesin bu ay

Ay şimdi sen söyleyince farkettim ben hiç ovu testi yapmadım ki elim çarptı herhalde Adete kadar beklicem mecbur o zaman of beklemek çok zor ya Amin kuzum Allah hiçbirimizin çabasını boşa çevirmesin bu ay
neyse bu ay böyle olsun.sonu güzel olur belki bellimi olur amin canım amin.beklemek gerçekten zor.ben bu ateş ölçme yöntemiyle 2 sene denedim olmadı.sonra tüp bebek tedavisiyle geldi miniğim çok şükür Allahım inşallah sanada,tüm isteyenlerede en hayırlı zamanda nasip etsin

Kızlar bat:2 nisan test böyle

Eklentiler

• 0123C21F-3FD0-4807-8097-BF141A442646.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 82
Sevindim ne güzel öğrenmiş oöduk sayende

Ben neyi merak eder oldum yazıyım belki bilen vardır bebeğin cinsiyetine göre ateş tablosu değişir mi ki

İnşallah canım ama maalesef düştü ateşim Allah sağ salim kavuştursun meleğine

Ayy cok cok cok sevindim canim. Saglikla kucagina al ins. Cinsiyet belli mi

Canımmmmm çok sevindim tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tek mi?cinsiyet öğrendin mi?
canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah.Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.tek canım.henüz cinsiyeti öğrenmedik.2 hafta sonra kontrolüm var o zaman belli olur artık diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…