Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinVeson @Cordeliaa papatyamrm @Certo88 dvtb @uniq12 @maya_gallo arzerik @Ada Lovelace Hangimizsevmedik2000 @Rzg14 @deeploneliness @Zamansiz yolcu @cibi35 @Cemre Yaman kızlarrrr nasılsınız.uzun zamandır topiğe çoğumuz uğramıyordu.aranızda bilenler var ama bilmeyenler için ben hamileyim ❤ sizlerde bilin istedim birbirimize emeğimiz geçti.eski günlerin hatrına şu topik bi şenlensin
çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkürler canım inşallah. İste5en herkese versin yaradanım
aminn canım inşallah Allahım sanada nasip etsin inşallah.sen ne durumdasın ne yapıyorsunMaşallah çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin canım benim Allah razı olsun sen nerde tedavi oldunaminn canım inşallah Allahım sanada nasip etsin inşallah.sen ne durumdasın ne yapıyorsun
Teşekkürler canım.. kananam oldu inşallah hamileliğim devam ediyordur.çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım. Oh mis gibi kokuyordur o şimdi. Darısı bizlere olsun.Kızlar ben doğum yaptım. hilallll papatyamrm kizlar darısı sizlerin başına Allah ım saglikla kucaginiza almayı nasip etsin
Hemde nasıl güzel kokuyor. Her koklayışımda Rabbime dua ediyorum. İsteyen herkese nasip et diyeÇok sevindim canım. Oh mis gibi kokuyordur o şimdi. Darısı bizlere olsun.
İnşallah canım benim inşallah doktora gittin mi pekiTeşekkürler canım.. kananam oldu inşallah hamileliğim devam ediyordur.
Amin inşallah canınHemde nasıl güzel kokuyor. Her koklayışımda Rabbime dua ediyorum. İsteyen herkese nasip et diye
Yatıyorum dinlenmem gerekliymiş 2 nisanda belli olacak. Sen ne durumdasın?İnşallah canım benim inşallah doktora gittin mi peki
Yeniden denemek istiyoruz maddi anlamda toparladıktan sonraYatıyorum dinlenmem gerekliymiş 2 nisanda belli olacak. Sen ne durumdasın?
Canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla senin için gerçekten dua etmiştim evlat sahibi ol diye.Zaman çabuk geçiyor benim kuzular 8 aylık oldular bile bal gibiler şimdi en tatlı zamanları Allahım isteyen herkese nasip etsinVeson @Cordeliaa papatyamrm @Certo88 dvtb @uniq12 @maya_gallo arzerik @Ada Lovelace Hangimizsevmedik2000 @Rzg14 @deeploneliness @Zamansiz yolcu @cibi35 @Cemre Yaman kızlarrrr nasılsınız.uzun zamandır topiğe çoğumuz uğramıyordu.aranızda bilenler var ama bilmeyenler için ben hamileyim ❤ sizlerde bilin istedim birbirimize emeğimiz geçti.eski günlerin hatrına şu topik bi şenlensin
oyyy maşallah kuzularına ❤❤ çok sağol canım Allah razı olsun.inşallah bana da nasip olur sağlıkla kucağıma almak aminn Allahım isteyen kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesinCanım çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla senin için gerçekten dua etmiştim evlat sahibi ol diye.Zaman çabuk geçiyor benim kuzular 8 aylık oldular bile bal gibiler şimdi en tatlı zamanları Allahım isteyen herkese nasip etsin
Aminnn inşallahoyyy maşallah kuzularına ❤❤ çok sağol canım Allah razı olsun.inşallah bana da nasip olur sağlıkla kucağıma almak aminn Allahım isteyen kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin
Canm yok gibi yaa testi tekrar et istersen hem 10 dkk icindeki sonuc gecerli sonrasi cikan çizgiler yaniltiyor benimde ikinci cizgi gayet net gibiydi ama hemn cikmadi saatler sonra cikti ve adet oldumKızlar test aynı test ama ikinci resimdeki testin idrar yaptıktan sonra kurudu ardından suya tuttum ikinci çizgi gidecek mi diye daha netleşti çizgi sizce bu durumda sonuç nedir
canım dediğin gibi ölçmeye geç başladığın içim ateş çizelgene bişey diyemem ama 8.gün ovu.testini pozitif girmişsin.eğer öyleyse 10.ve 11.günler çatlama olmuş muhtemelen.ilişki günlerinde iyi.inşallah bu ay güzel haberler alırsınEki Görüntüle 2610172
Kızlar Allah rızası için bana da yardım edin Bu ay ateş ölçmeye başladım ve biraz geç oldu sanırım uygulama çizgi çekmedi. 20snde yumurtlamıs olabilir miyim? Değerler normal mi gidiyor 7.günde tekrar düşüş yaşadım iki gündür yine yükseliyor asıl yumurtlama o zaman mı oldu anlam veremedim