Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar ovulasyon testiyle çift çizgi gördüğüm gün vücut sıcaklığım arttı yumurtlama olduğu için mi yoksa düşmesi mi gerekliydi

Veson Veson @Cordeliaa papatyamrm papatyamrm @Certo88 dvtb dvtb @uniq12 @maya_gallo arzerik arzerik @Ada Lovelace Hangimizsevmedik2000 Hangimizsevmedik2000 @Rzg14 @deeploneliness @Zamansiz yolcu @cibi35 @Cemre Yaman kızlarrrr nasılsınız.uzun zamandır topiğe çoğumuz uğramıyordu.aranızda bilenler var ama bilmeyenler için ben hamileyim 🙏🙏🤗 sizlerde bilin istedim 😍 birbirimize emeğimiz geçti.eski günlerin hatrına şu topik bi şenlensin 😊🤗
Maşallah çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK200: :KK200: :KK200:

aminn canım inşallah 🤲🤲🤲 Allahım sanada nasip etsin inşallah.sen ne durumdasın ne yapıyorsun
amin canım benim Allah razı olsun sen nerde tedavi oldun

kasımda tüp bebek tedavisi olmuştu tutmadı ocakta hamile kaldım kimyasal oldu şimdi kendiliğinden deniyoruz mayıs haziran gibi yeniden tüp bebek tedavisi düşünüyoruz bakalım nasip :KK200:

Kızlar test aynı test ama ikinci resimdeki testin idrar yaptıktan sonra kurudu ardından suya tuttum ikinci çizgi gidecek mi diye daha netleşti çizgi sizce bu durumda sonuç nedir 🙄🤔

Eklentiler

• 1AEC30C4-01B9-4858-A83E-D962FCA5F221.jpeg
    1AEC30C4-01B9-4858-A83E-D962FCA5F221.jpeg
    30,7 KB · Görüntüleme: 69
  • D7F3CFFF-6400-4A16-AF5D-B73839F131EA.jpeg
    D7F3CFFF-6400-4A16-AF5D-B73839F131EA.jpeg
    98,9 KB · Görüntüleme: 64
Veson Veson @Cordeliaa papatyamrm papatyamrm @Certo88 dvtb dvtb @uniq12 @maya_gallo arzerik arzerik @Ada Lovelace Hangimizsevmedik2000 Hangimizsevmedik2000 @Rzg14 @deeploneliness @Zamansiz yolcu @cibi35 @Cemre Yaman kızlarrrr nasılsınız.uzun zamandır topiğe çoğumuz uğramıyordu.aranızda bilenler var ama bilmeyenler için ben hamileyim 🙏🙏🤗 sizlerde bilin istedim 😍 birbirimize emeğimiz geçti.eski günlerin hatrına şu topik bi şenlensin 😊🤗
Canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla senin için gerçekten dua etmiştim evlat sahibi ol diye.Zaman çabuk geçiyor benim kuzular 8 aylık oldular bile bal gibiler şimdi en tatlı zamanları Allahım isteyen herkese nasip etsin

Canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla senin için gerçekten dua etmiştim evlat sahibi ol diye.Zaman çabuk geçiyor benim kuzular 8 aylık oldular bile bal gibiler şimdi en tatlı zamanları Allahım isteyen herkese nasip etsin
oyyy maşallah kuzularına ❤❤ çok sağol canım Allah razı olsun.inşallah bana da nasip olur sağlıkla kucağıma almak 🤲 aminn Allahım isteyen kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin 🤲🤲

Kızlar test aynı test ama ikinci resimdeki testin idrar yaptıktan sonra kurudu ardından suya tuttum ikinci çizgi gidecek mi diye daha netleşti çizgi sizce bu durumda sonuç nedir 🙄🤔
Canm yok gibi yaa testi tekrar et istersen hem 10 dkk icindeki sonuc gecerli sonrasi cikan çizgiler yaniltiyor benimde ikinci cizgi gayet net gibiydi ama hemn cikmadi saatler sonra cikti ve adet oldum

Screenshot_20200328-112341.png

Kızlar Allah rızası için bana da yardım edin 😅 Bu ay ateş ölçmeye başladım ve biraz geç oldu sanırım uygulama çizgi çekmedi. 20snde yumurtlamıs olabilir miyim? Değerler normal mi gidiyor 7.günde tekrar düşüş yaşadım iki gündür yine yükseliyor asıl yumurtlama o zaman mı oldu anlam veremedim :KK12:

Eki Görüntüle 2610172
Kızlar Allah rızası için bana da yardım edin 😅 Bu ay ateş ölçmeye başladım ve biraz geç oldu sanırım uygulama çizgi çekmedi. 20snde yumurtlamıs olabilir miyim? Değerler normal mi gidiyor 7.günde tekrar düşüş yaşadım iki gündür yine yükseliyor asıl yumurtlama o zaman mı oldu anlam veremedim :KK12:
canım dediğin gibi ölçmeye geç başladığın içim ateş çizelgene bişey diyemem ama 8.gün ovu.testini pozitif girmişsin.eğer öyleyse 10.ve 11.günler çatlama olmuş muhtemelen.ilişki günlerinde iyi.inşallah bu ay güzel haberler alırsın :KK66: 🤲

X