Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar
3 gündür test yapıyorum ve silik çizgi çıkıyor dün de kan verdim değerim 8.46 çıktı
tabloya baktınız belki bu bilgiyi girmedim
doktora sordum arada bi değer cuma günü tekrar bakalım dedi
bugün bat günüm şu ana kadar gelen giden yok çok şükür ateşim de yüksek
sizden dua bekliyorum kızlar etiketleyemediğim bütün kızlar :dua: :dua: :dua:
@cordellia Veson Veson
hilallll hilallll U Uyesennur
papatyamrm papatyamrm
@Ada Lovelace
Canim dualarimiz seninle ins istediğin sonucu alirsin. Kat kat yükselsin o değerler:KK200::anneadayı::dua:

beta düşmüş kızlar yine kimyasal sanırım :cry: :cry: :cry:
Daha önce de doğal yoldan kimyasal olmuştu. Döllenen yumurtanın embriyo haline gelmesini sağlayan östrojen progesteron gibi hormonlarda mi acaba sorun yoksa rahime tutunmada mi bir sorun var . Doktorlar bunun üzerinde dursa mi acaba

Daha önce de doğal yoldan kimyasal olmuştu. Döllenen yumurtanın embriyo haline gelmesini sağlayan östrojen progesteron gibi hormonlarda mi acaba sorun yoksa rahime tutunmada mi bir sorun var . Doktorlar bunun üzerinde dursa mi acaba
nasip kuzum tüp denedik o kadar kontrol altında üçüncü gün embriyosu tutmadı

bakalım bekleyelim

amin kuzum inşallah ben inanıyorum Allah'ın izniyle tekrar hamile kalır/kalırız anne olurum/oluruz
canım önemli olan zaten buna inanman.ben de inanıyorum olacak.Hayırlısı olsun.ama kızların dediği gibi bunun altında yatan sebebi bi araştırsalar keşke.en azında ona göre bi önlem alınır

amin kuzum inşallah ben inanıyorum Allah'ın izniyle tekrar hamile kalır/kalırız anne olurum/oluruz
Üzme kendini hamile kalabiliyorsun birşeyler eksik demek ki tekrar başdan sona bir başka doktor kontrolümden mi geçsen acaba?? Ben kendimden yola çıkarak bunu yazıyorum. Bende 2019 temmuzda hamile kaldım ama kalbi atmadı. Patoloji temiz geldi doktorun dediği şansızlık yaş dedi. Şimdi tüp bebek tedavisindeyim (4 yıldır benden rahim filmi istenmemişti. Herşey normal deniliyordu.) Rahim filminde şekil bozukluğu çıktı şimdi onu da hallettiler şimdi transfer için bekliyorum. Lütfen yazdıklarımı yalnış anlama senin üzüntünün için de üzmek değil. Sadece tekrar tekrar çabalamamız lazım. Allahın izniyle de birgün güzel haberler verebileceğiz.😉🥰😘

Artık siteye girmeyi bırakmalıyım diye düşününce hilalde hamile kalsın bırakırım diyodum maşallah sana hilal allah tamamına erdirsin sağlıkla mutlulukla inşallah.

Artık siteye girmeyi bırakmalıyım diye düşününce hilalde hamile kalsın bırakırım diyodum maşallah sana hilal allah tamamına erdirsin sağlıkla mutlulukla inşallah.
canım ben hamile değilim ya programı karıştırırken yanlışlıkla olmuş 🙈 inşallah gerçeğide olur

X