- 22 Mart 2009
- 4.953
- 1.454
kitticimmmmmmmmmmm gelmiyceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kırmızılarrrr gelmesinlerrrrrrrrrrr, ay hadi bakalım geç yımırtladın sen geeeeççç kittimmmmmmmmm, test yapıp durmaaaaaaaaaaa, gelmicek namıssızlar!! [/B] :dance:delikafaduldenlaelaelaelaelae
merhaba canım Şeniz opuyorumnanaktan 30.gün - 36.2 acaba ogunmu yumurtladım ben :uhm:cunku ondan sonra yukselise gecti durum böyle olunca testte cıkmamasıda normal egere öyleyse 30+14= 44 daha 9 gün var akannehir
canımcım sen geç mi yumurtladın naaptın? opuyorumnanaktan ay inşallah jiiiç gelmez kırmızı mırmızıı kaydirigubbakcemile3
sanırım öyle oldu canım :uhm: inşalah gelmez:Saruboceq:
bu sefer bebiş yolda herhalde ateşin gitgide yükseliyor hihoyyyt inşallah hamilesindir canım opuyorumnanaktan
amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq: sanırım gec yumurtaldım canım ondan bu gecikme oldu :1hug:
arkadaşlar ya ben okuyorum yazdıklarınızı ama heralde anlamıyorum benim beklenmeyen adet tarihim 12 eylül,gün olarak nasıl hesaplıyorsunuz?adet olduğum ilk günü 1.gün olarak alıyorum bugün 26.günüm ateşölçmeye bugün başladım ateşim 36.5 şimdi bunlar ne anlama geliyor?
adet gununu 1. gun olarak yazıyorsun canım :1hug: gunune az kalmıs sende hergun bizim gibi ölcumlerini alt alta yaz canım bakalım atesinde degişiklik olacakmı :1hug: