- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol tatlım ya bilmiyorum ateş baş ağrısı ve kafam acıyor resmen halsizim başım dönüyor varya fena üşüttüm herhalde hafta sonu sıkı bi temizlik yapmıştım onların yan etkisi herhalde canım şimdi daha iyiyim ama kafam fan fan sanki tır çarpmış gibiyim sorma yarına bişey kalmaz herhalde yat yat sıkıntı bastı
çiçekçiğim geçmiş olsn canım Allah iyilik versin bide bebiş. nerde kaldı bu scuba yaaaaaaa
geçmiş olsun çiçekçim.... bizde bu kız nerelerde diyorduk.. ilaç içme güzelim.. sadece ağrı kesici minoset içebilirsin... sen tedbirli davran. inş. bir an önce toparlarsın.. tekrar geçmiş olsun...:teselli:
geçmiş olsuuun çiçekçikk..kendine iyi bakmak şart bu ara yerimseniben
minoset iç sende hamilelikte bile veriliyor bu ay kanama falan yok değilmi fisfisfishastada olsan fikfikleri ihmal etme canım:jeyyar: yumurtlama döneminse bak tıff kızar yoksa yerimseniben bende daha çift çizgi yok o.testindelmaz: 5testim kaldı inşaallah yeterfisfisfis
Geçmiş olsun çiçekcik a.s.
saol canım benim valla geçen ay reglimin bu günü olmuştu maşallah daha yok akşam artık fikfikte anlıycaz kaydirigubbakcemile3 bende mecal yok artık görev uğruna yeterki tiffim kızmasınnnnn yoksa beni perişan ederrr kaydirigubbakcemile3
hahahhaaaa ederim tabe kızzzz dayan accuk daha dayan sık dişini hehehehheheee
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5zemuszemusklava::1hug::dance:
kızlar geçen benim herüf bu rütbeyi gördü fikfik sorumlusu diyeee hahahaaa anam ne güldü manyak benim garı yaaa diyeee
dedim senin fikfik topikte slogan oldu
ne diosuunnnnnnnn dedi sevindi yazık garip hahahhahaaa
:sm_cool:delikafadulden:roflol::sm_cool:delikafadulden:roflol:
kızlarrrr merhaba scubadan haber varmı merkatan girdim yaaa valla hasta yatıyordum evde inşallah güzel haberlerle gelicek inşallahh
kızlar geçen benim herüf bu rütbeyi gördü fikfik sorumlusu diyeee hahahaaa anam ne güldü manyak benim garı yaaa diyeee
dedim senin fikfik topikte slogan oldu
ne diosuunnnnnnnn dedi sevindi yazık garip hahahhahaaa
:sm_cool:delikafadulden:roflol::sm_cool:delikafadulden:roflol:
inşallah olmaz tatlım inşlalahhhhhhhhh ya evet kürler mahvetti bende yapmıyom iki aydıor bişey yapmamda artık sende yapma canımçiçekçik inşaalah kanaman olmaz ya bu kürler bi sana bide bana yaramadı incir kürü kullandım buay yumurtalarda tık yok ikinci yumurtlama dönemini bulmasa barikaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaa çok çok iyiyimmmm saol canım arkideşimmmm opuyorumnanaktankızım alemsin sen haaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
gecmiş olsun cicegim geleyimde bi öpeyim belki iyi gelir sana ŞenizŞeniz