pozitifi yakaladıgımda böyle cıktıktan sonra yakalamıstım gecen ayda 16 da pozitifi yakalamıstım eger yumurtlama olamayack olsa bu kadar belirgin cıkmazdı cok silik olurdu diye duusnuyorum test yanılıyormuyum canım yaw tast almicam diye karar vermiştim ama pişman oldum keske alıp takipetseydim :roflol::roflol: ötekilerle cok uyumlu gidiyordu tablom :roflol:birden degişti :roflol::roflol:
hadi canım inşallah guzel haberlerle gelirsin canım ya :Saruboceq: haberi sabırsızlıkla bekliyor olacagım canım opuyorumnanaktan degerini mutlaka ögren canım genelde negatif diyorlarya 5 in altındakilere seninki cok yeni minicik birsey oldugu icin degerin ilk basta dusuk cıkabilir onun icin mutlaka sor kac cıktıgını canım :1hug:
ya kittycim ov. testlerinin yanında gelen testleri kullandım ben bugün sitesine girdim ilk idrarla yapmayın yazıyor offf offf dediğin gibi varsa bile daha minicik ben 3-5 arasına bile razıyım yeterki olsun. çıkmazsada adet günüme kadar bekliyip dışardan aldığım testi yapıcam. hepinizin dualarına ihtiycım var
canım ben 4. gün bundan az daha koyu gördüm 2 gün sonrda bundn daha silikti. yani 14. gün yumurtlamışsan 16. gün böyle çıkması ihtimal. çünkü birden silikleşmiyor