- 23 Ocak 2009
- 6.802
- 22
- 46
canım tatildeyiz biz. dolayısıyla zaten evde. ama gece de tutturdu gidip nöbetçi eczane bulacakmışkaydirigubbakcemile3 bizim evde durumlar biraz farklı ben çocuk kararını pek isteyerek vermedim. yaşım, eşim, aileler vs gibi etkilerle. dolayısyla eşim artık beni ikna ettiğine öyle çok seviniyor ki dört dönüyr erafımda. bense hala emin değilim bir tuhafım işte bir an istek var bir an deli gibi korku:sinifsinif: hakkımızda hayırlısı olsun diyorum:Saruboceq:
evet canım yarın inş yüksek devam eder. bu 3.ay ama karakterim gereği böle sıkınılı durumlara gelemiyorum çok takıyorum kafama. bir de illa 2 yıl geçsin sonra bebek dedim durdum sanki sen istediğin zaman hemen gelicek. ben korkularıml ne yapıcam bilmem:kedi:
canım doğru düşünmüşsün çünkü ha deyince gelmiyor bebişlerimiz malesef hayırlısı olsun canım hayırlısı olduğu zaman gelicekler inşallahh sende çok takma kafana herşeyin hayırlısı canım herşeyin ben istiyorum çok çok ama ciddi ciddi düşündüğümde inan benimde endişelerim oluyor ama yıllar sonra çok pişman olmak var birde bunu düşün canım ben öyle yapıyorum çünkü opuyorumnanaktan