Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir kaç gündür ateşim sabahları 37 derece
sanki sağ kasığımdada hafif batma var..
bugün 33. günüm
duphastan kullandım biteli 8 gün oldu
az önce idrar testi yaptım negatif çıktı...
günaydın kızlar bugün ateşim 36,7 idi hayırlısı 0,2 birimlik bir düşüş var ve her an reglim bana konuk olabiirmiş gibi hissediyorummmmmm ooof yani ooof
kız dur 2 birimlik düşüş düşüş diil, hem 36.7 de yüksek bir ateş. gelmicek kırmızılar rahat ol sen. ben dün gece çok dua ettim hepsimizeee kırmızı yok beyaz vaaarrr!! :lepi: ağlamak yok gülmek vaarrr!!! hahahaaa gene geyiğim geldi pardon :roflol:
canım benim ya kurban olurum geyiğine seninnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
inşallah canım inşallahh az kaldı son gün bakalım yarına allah kerim inşallah dualarımız kabul olur canımmmm inşallahhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
cayır cayır hissediyorum kendimi lakin sanki geldi kırmızı diye gidiyorum akıntı meğersem oof yaniii kandırık yapıyor da nereye kadarrrr nedir bizim çilemiz yaaa her ay küçük çaplı çin işkencesi operasyonu kaydirigubbakcemile3
bende ölctüm bu sabah atesimi 36,9 aslinda iyi gibi demi kizlar bakalim pazartesi gelicekmi kirmizilar.. komik olan ben her sabah saat 7 de ölcüyorum zaten hergün 7 de kalkiyorum.. esim issiz oldugu halde oda kalkiyo benimle ve oda atesini ölcüyokaydirigubbakcemile3 bende kizdim bugün sana noluyo diye, yok kalkicam seninle bende merak ediyorum diyo ama ben sinir oluyorum yaa.lmaz:
bende ölctüm bu sabah atesimi 36,9 aslinda iyi gibi demi kizlar bakalim pazartesi gelicekmi kirmizilar.. komik olan ben her sabah saat 7 de ölcüyorum zaten hergün 7 de kalkiyorum.. esim issiz oldugu halde oda kalkiyo benimle ve oda atesini ölcüyokaydirigubbakcemile3 bende kizdim bugün sana noluyo diye, yok kalkicam seninle bende merak ediyorum diyo ama ben sinir oluyorum yaa.lmaz:
ay tatlım onnarda hamilelik belirtisi bak inan sen. burda çok okudum geldi gelicek derken hamileymişim die yazanları. hem akıntı başlıbaşına bi belirti zaten. bu arada şöle tek tek diilde ateş tablonu bugüne kadar ölçtüğün kadarkileri koy bi elegüne karşı seyreyleyelim dimi? yannış hatırlamıosam sendin di mi hem preesed kullandım, hem incir kürü yaptım sanki savaşa hazırlanır gibiyim diyen?? bu kadar emeğe gelir tabe ekmek zemuszemus
günaydın kıslarr bende geç ölçmeye başladım ama 1 haftadır 36.6 ve 36.7 civarında.düşmes inş.perş.günüm..