Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceylancımm hadi hayırlısı canımmm kaydirigubbakcemile5 bu işide atlat bebeğin gelsinnn inşallah
yaa sorma tam gününe denk geldi.ama neyse tatlıya bağlandı.aldı gönlümü. :jeyyar:kız fundişi tamda zamanı olur mu kocayla tartışmak neyse talona bakıyorumda iyi gibi geldi çalışmaların banakaydirigubbakcemile3 inşallah tutmuştur canımm..
Canım ben hayırlısı randevu aldım cumartesi 11 .30 ta anestesisiz Ben demiyormuyum şu küsmeleri erteleyin kaydirigubbakcemile3küssenizde yapın sonra tekrar küsün kaydirigubbakcemile3
Spermler yaşıyor belki bir önceki ilişki tutar delikafadulden
Ultlarcım inşallah canım :asigim::asigim:
Sen anlat bebeğimiz nasıl :1hug:
canım tutmuştur ben dedim tutunun annenize yola çıktılarkaydirigubbakcemile5yaa sorma tam gününe denk geldi.ama neyse tatlıya bağlandı.aldı gönlümü. :jeyyar:
hadi bakalım hayırlı haberler ver bize.inşallah bebişin gelir bundan hemen sonra.bazıları rahim filminden sonra hemencik hamiş kalıyo.sendede öyle olur umarım canım.
delü küs küs yapılmıyoki...kaydirigubbakcemile3 barıştık neyseki ama dediğin gibi spremler yaşamıştırda tutmuştur inşallah. kaydirigubbakcemile5
sağol canım bebiş iyi heralde ayın 9 unda kontrolüm var ikili test için kan vereceğim belki cinsiyet içinde doktor birşeyler söyler bakalım hayırlısı canım mide bulantılarım hemen hemen bitti sayılır senin güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Kızlar Ceylan şu anda hsg çekiliyodur.
Allah yardımcısı olsun.
İnşallah tüpler açık çıkar.
canım tutmuştur ben dedim tutunun annenize yola çıktılarkaydirigubbakcemile5
Canım güzel haberle gel inanıyorumki çok iyi çıkacak midenin bulanmamasına çok sevindim kuzum..sositosositoben derim ikiz biri kız biri erkek:lepi:
İfadene bayıldım ne güzel günaydın deyiş odelikafadulden
canım benim hatırlayıp dua etmeniz inan ağrımı dindir fazla hissetmedim ama sonra çok basınç var şimdi uzanıyorum sonrasında sarsttı tüplerim çok temiz iltihapta gitmiş herşey yolundaymış şimdi 6 Marttı bekleyeceğiz yumurtalarım için delikafadulden
Sözümüz var bu ay hepimiz mart kedilerine yetişeceğiz kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar ateş tabloma yorum yaparsanız sevinirim,acaba ne zaman yumurtlamışım?ben 15. gün diye tahmin ediyorum sizce?
4. 35.9
5. yok
6. 35.1
7. 36.2
8. 36.0
9. 35.6
10. 35.8
11. yok+
12. 35.9
13. 36.2
14. 35.8+
15. 35.7+
16. 36.2
17. 36.0
18. 35.9
19. 35.9
20. 36.1
21. 36.1
22. 37.2+
23. 36.6
24. 36.3
25. 36.3
26. 37.4+
27. 36.3
28. 36.2
29. 36.1+
30. 36.1
31. 35.5
32. adet günü
mrb kızlar kan testi yaptırmıştım 118 di ama bana düşük gelmişti 4 gün sonra yaptırdım 152 yani hiç artmamış nerdeyse.akşam doktora gittik sonuç kimyasal gebelik yani bende ateş ölçmeye devam tekrar. şimdi kanamamın olmasını bekliyorum Allah kimseye yaşatmasın
mrb kızlar kan testi yaptırmıştım 118 di ama bana düşük gelmişti 4 gün sonra yaptırdım 152 yani hiç artmamış nerdeyse.akşam doktora gittik sonuç kimyasal gebelik yani bende ateş ölçmeye devam tekrar. şimdi kanamamın olmasını bekliyorum Allah kimseye yaşatmasın
hcgl cnm ya nası bişiymiş bu kimyasal gebelik allah allah ya neler oluyor ( üzüldüm canm benim ama herşey haktan allah hayırlısını versin cnm..
gayecnm bencede tahminen 15.gün ama ateşin nekadar değişik senin birden bir iniyor çıkıyor hergün 7-8 arası ölçüyorsun dimi?
ceylancım ayyyy okadar çoook sevindim ki anlatamam süper haber temiz çıkmasına yetişcez canım mart kedilerineee:)))))
fundaaaaaa napıyonnn tatlummm..ateş ne alem buay ilk haberi fundadan alcaz yazıyorum bak:)
allahımm bize sağlıklı hayırlı evlat versinnnnnnnn aminnnnnnnnnn