- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
kızlar kan testi yaptırdım 118,9 cıktı sizce nasıl Allahım hayırlısı9nı versin
tebrikler canım ,hamilesin . :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nur82 nasılsın canım bebişin ansıl umarım herşey yolundadır doğumun nasipse hangi aya geliyor canım ben allah kısmet ederse eylül ayında doğum yapacağım rabbim hyırlı güzel doğumlar nasip eder inş
Canım hayırlı olsun, gözün aydın, Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinize, darısı başımıza.kızlar kan testi yaptırdım 118,9 cıktı sizce nasıl Allahım hayırlısı9nı versin
bu aralar biraz fazla yoruluyorum ..okul yetiyordu şimdi birde kurs çıktı.yorucu oluyor.o yüzden bir iyi bir kötüyüm.5 hafta sonra izne ayrılacagım .gün sayıyorum artık.senin hamişlik nasıl gidiyor canım .insallah iyisindir.benim dogum haziranın ilk haftası allah izin ederse.
amin canım.insallah sag salim kucagımıza alırız bebişlerimizi.
kızlar hepinize tek tek teşekür ederim inanın bu pozitif lafını duymak bile mucize gibi geliyo Allahıma binlerce şükürler olsun inş. sonuna kadar götürebilrim son adetime göre 4 haftalık oluyo ama deger nasıl düşük değildir dimi içim içimi yiyiyor persembe tekrar kan testi yaptırmayı düşünüyorum eşim suanda işte onun bile haberi yok henüz gelince süpriz yapıcam Allah bebek isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş.hepiniz için bol bol dua edicem
fundişşşş ben verdim sipariş bekliyorum bakalım tutturabilcem mi buay ovulasyon cihazıyla.
kız tablonda bişi yok normal gördüm benkaydirigubbakcemile3 bende bidahaki ay hem ovulasyon testi hemde ateş ölçcem bakalım neler olcak?
aycan eşimin sperm hareketi iyi %75
sadece sayı ve morfolojisi düşük.
sayı 8 milyon
morfoloji %3
doktor eşime klomen ve vitamin verdi.
senin eşinde gitmişti dimi doktora?
size neler verdiler?
selam kizlar bende ates ölcüyorum benim ates tablomuda yorumlarsaniz sevinirim, simdiden tesekkürler...
8. gün 36.1
9. gün ----
10.gün 36.1
11.gün 36.1
12.gün 36.3
13.gün 36.2
14.gün 36.3
15.gün 36.2
16.gün 36.4
17.gün 36.5
18.gün 36.3
bu ay laparoskopi olmustum ondanmi bilemiyorum ama atesim diger aylara göre düzensiz.
sormak istedigim bir soru var arkadaslar eger birden fazla yumurta varsa her yumurtada ates düsüp yükseliyormu?
xaracım öğretmenlere veriliyor katılım zorunluymus.bilgisayar kursu.hergün 3 saat..bu sene katılmazsam seneye açılacak kursa katılmam gerekiyormus ..bebek olunca zor olur diye düşünerek bu sene katılayım dedim ama canım çıkıyorsenağlama
her zaman dua ediyorum canım ..etmez mıyım...doguma giderken de aklıma gelen herkese dua edeceğim.gerçi inanıyorum o zamana kadar topicde hamiş olmayan kalmayacak..
xaracım öğretmenlere veriliyor katılım zorunluymus.bilgisayar kursu.hergün 3 saat..bu sene katılmazsam seneye açılacak kursa katılmam gerekiyormus ..bebek olunca zor olur diye düşünerek bu sene katılayım dedim ama canım çıkıyorsenağlama
her zaman dua ediyorum canım ..etmez mıyım...doguma giderken de aklıma gelen herkese dua edeceğim.gerçi inanıyorum o zamana kadar topicde hamiş olmayan kalmayacak..
ceylancım canıminş herşey yolunda gider bunların hepsi allahın izniyle hallolur inş önümüzdeki ay senin ayın olur inş canım dilediğin istediğin herşey gerçekleşir inş başta bebiş tabiki kendine iyi bak canıma.s.
Bu arada cumartesi günü saat 11 30 ta bana dua edin hsg çektireceğim birazcık korkuyorum.senağlama
Bu arada cumartesi günü saat 11 30 ta bana dua edin hsg çektireceğim birazcık korkuyorum.senağlama