- 16 Kasım 2008
- 56
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evde test var yapsammı acaba ceylancım
cancer senin şu avatarındaki bebeğe bayılıyorum.:ecrin_bebek::asigim:
Allahım bize öyle tatlı bebekler versin.:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun kıyamam yediklerimiz hormonlu olunca hastalıklar artıyor vucut direnci azalıyor kıyamam derslerine yetişir xara yardım et öğretmenimizkaydirigubbakcemile3kıslar ben kaçtım.kızım hasta gene.bu sene midede bir sorunu var anlamadım.tahlil yapılıyo bişey yok.yediklerinden içtiklerinden olabilir diyo doktor.üşütüyo olabilr diyo.uff ya sabaha kadar çıkardı kuzum.o kadar dikkat ediyorum üsüne titriyorum.genede hasta oluyo.derslerdende geri kalıyo.neyse ben kaçar.öptüm hepiciğinizi. Şeniz
Bence artık test yap varsa çıkar:Saruboceq:evde test var yapsammı acaba ceylancım
Canım ceylana sormuşsun ama bence bugün senin adet günün ve eğer adet olmadıysan test yapabilirsin bence genelde çıkıyor çünkü ama en güveniliri kan testi yapmak. Eğer sabredebilirm dersen bir-iki gn daha bekle derim test için.
kızlar benim adetim bitti. 1-2 kere ateşimi ölçemedim ama yinede yazıyım tablomu bir bakın bakalım.
23,02,2009 35,9
24,02,2009 37,2
25,02,2009 36,3
26,02,2009 36,6
27,02,2009 ----
28,02,2009
1,3,2009 36,3
2,3,2009 36,2
3,3,2009 ----
4,3,2009 36,5+
hcgl cnm ya nası bişiymiş bu kimyasal gebelik allah allah ya neler oluyor ( üzüldüm canm benim ama herşey haktan allah hayırlısını versin cnm..
gayecnm bencede tahminen 15.gün ama ateşin nekadar değişik senin birden bir iniyor çıkıyor hergün 7-8 arası ölçüyorsun dimi?
ceylancım ayyyy okadar çoook sevindim ki anlatamam süper haber temiz çıkmasına yetişcez canım mart kedilerineee:)))))
fundaaaaaa napıyonnn tatlummm..ateş ne alem buay ilk haberi fundadan alcaz yazıyorum bak:)
allahımm bize sağlıklı hayırlı evlat versinnnnnnnn aminnnnnnnnnn
canım bence 19. gün yumurtlamışsın ben öyle tahmin ediyorum
kıslar ben kaçtım.kızım hasta gene.bu sene midede bir sorunu var anlamadım.tahlil yapılıyo bişey yok.yediklerinden içtiklerinden olabilir diyo doktor.üşütüyo olabilr diyo.uff ya sabaha kadar çıkardı kuzum.o kadar dikkat ediyorum üsüne titriyorum.genede hasta oluyo.derslerdende geri kalıyo.neyse ben kaçar.öptüm hepiciğinizi. Şeniz
sağol ultlarcım.geçmiş olsun fundacım en kısa zamanda rabbim kızına şifa versin gerçektende sakınan göze çöp batar derler ya doğru bir tespit çabucak iyileşir inş
fundacım geçmiş olsun.umarım kızın bir an önce iyileşir...
iklim günaşırı çalıs canım yani eşin eve her gelişinde.sadece yumurtlama günlerine takılma...
canım benim geçmiş olsun çook havalarda kötü ya ondan etkileniyordur kızın hemencik..
fundacım evet ateşin güzel gidiyor ama dediğin gibi belli olmuyor buateş son gün düşebiliyor diliyorumki düşmez cnm..delikafadulden
Kızına çok geçmiş olsun.
İnşallah önemli bi şey çıkmaz.