- 17 Mayıs 2010
- 9.411
- 2
çok kötü ağrıdı buse sabaha kadar uyumadım en sonunda minoset içtim hamilelerde içiyo diye içtim
valla dayancan ağrıya içmiycen hamılelerde mi içiyo inş bebiş vardır cnm inş zararı dokunmazzz kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok kötü ağrıdı buse sabaha kadar uyumadım en sonunda minoset içtim hamilelerde içiyo diye içtim
inşallah canım :teselli: :teselli: :teselli: :teselli:valla dayancan ağrıya içmiycen hamılelerde mi içiyo inş bebiş vardır cnm inş zararı dokunmazzz kaydirigubbakcemile5
nihal sen ilaç neden aldın yaaa ya hamıleysen zararı olmazmı bunu nasıl yaptın sen anlamadım lmaz:
kızlar nasılsınız iyisinizdir inş. çiğdemcim hamişlik nasıl gidiyor bebiş kendini gösterdimi
canım baş ağrısı hmilelerde olur inş. hamişsindir nihalcim
opuyorumnanaktan içmem canlarım en zararsız olan ağrı kesiciyi seçtim ama aklinialirimsmileEvet bencede keşke ilaç almasaydın.
Buradaki eczacım "ağrı kesiciyi hayatından çıkar" dedi
Demek ki bi etkisi var
İçme daha yaa
hehehehehe ben o kürü 2 ay kullandım kuzu gene başlıycam öyle gözüküyo hehehehehe soğan kokam acuk genekafamçokkarıştıalkisalkisalkisalkisalkisalkis
opuyorumnanaktan içmem canlarım en zararsız olan ağrı kesiciyi seçtim ama aklinialirimsmile
Böyle iyice canını yakmadan, kemiğe dayanmadan kullanmamak gerekirmiş. Biz de öyle mi :1rolleyes: az baş ağrısı olsa, hurraaa dolabın başına ağrı kesici aramaya kaydirigubbakcemile3
7 aydır ilaç almıyorum ben sadece regl olduğumda 1. gün 2. gün ağrım olursa onun dışında hiç almıyorum artık ağrı kesicileri gebelik düşündüğümden bu yana
7 aydır ilaç almıyorum ben sadece regl olduğumda 1. gün 2. gün ağrım olursa onun dışında hiç almıyorum artık ağrı kesicileri gebelik düşündüğümden bu yana
İyiyiz valla :) Bu gün gidicez teyzesi inşallah hayırlı haberlerini alırız :Saruboceq:
ateşin düşmesi canımı sıktı hilalcim şu an hiç bir belirti yok allahım büyük hepimize nasip olucak elbet :ecrin_bebek:
benim ateşime kımse yorum yapmıyo mafoldumben