Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeynepciğim sana hangi gün test yapabilirsin dediler güzelim yaaaa
o zaman salıya kadar bir daha yapmak yokklava:klava:salı günü 3 gün sonra:kedi:
o zaman salıya kadar bir daha yapmak yokklava:klava:
kızlar günaydın
duruşah bencede tekrar kan tahlili yaptırabilirsin
zaynep4 hayırlı olsun canım sağlıkla hayırlı gelsin bebişin
kızlar bir şey sorcam ben sabah 6 gibi ölçtüm 37.1 çıktı sonra 7 de tekrar ölçtüm 36.9 çıktı şmdi ben hangisini dikkate alayım normalde 7 30 da ölçüyordum ama
bildiğim kadarıyla geçen her bir saatte ateş 0.1 artar
aslında 7 de ölçtüğüm ateşimin daha yüksek olması gerekirdi
tamam zeynepciğim...sen bilirsin ama gönlünü ferah tut bebişin seninle..eminim bbunaeşim bir sürü test almış pazartesiye kadar yapıcam :tomato:
tamam zeynepciğim...sen bilirsin ama gönlünü ferah tut bebişin seninle..eminim bbuna
ronyacığım 7deki geçerli olur bence...ama yarım saattede biraz artar 37.0 olsun bugünkü ateşinkızlar günaydın
duruşah bencede tekrar kan tahlili yaptırabilirsin
zaynep4 hayırlı olsun canım sağlıkla hayırlı gelsin bebişin
kızlar bir şey sorcam ben sabah 6 gibi ölçtüm 37.1 çıktı sonra 7 de tekrar ölçtüm 36.9 çıktı şmdi ben hangisini dikkate alayım normalde 7 30 da ölçüyordum ama
bildiğim kadarıyla geçen her bir saatte ateş 0.1 artar
aslında 7 de ölçtüğüm ateşimin daha yüksek olması gerekirdi
eşim bir sürü test almış pazartesiye kadar yapıcam :tomato:
ronyacığım 7deki geçerli olur bence...ama yarım saattede biraz artar 37.0 olsun bugünkü ateşin
bana görede öyle ama seninki ters yönde gitmiş...6da uykudanmı kalkmıştın...öncesinde herhangi bir faaliyet yapmadın değil miolsun yavyum 37 olsun senimi kırcam laelaelaelaelae
ama 6 da 37.1 ise 7 de daha yüksek olması gerekir kafamçokkarıştı
bana görede öyle ama seninki ters yönde gitmiş...6da uykudanmı kalkmıştın...öncesinde herhangi bir faaliyet yapmadın değil mi
evet şimdilik yok görünüyor güzelim...belkide yarın yükselecek ateşingunaydin kizlar
--------------------------------------------------------------------------------
1.gun: 36,8..(regl,lekelenme)
2.gun :36,4..(leke)
3.gun :36,4..regl
4.gun :36,4..regl
5.gunlcmedim
6.gun :36,2..regl
7.gun :36,3..regl
8.gun lcmedim
9.gun :36,3..regl(leke)
10.gun:36,4..regl
11.gun:36,4..regl bitti...
12.gun:36,4..:hulya: