Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
G.erkl bence çatlama olmamış ama 14. gün şüpheli gibi siz çalışın bol bol :) inş bu yumurta kaçmayacak bu sefer :) ateşin yükselecektir bundan sonra inşallah
yok tatlım kan sonucu yok daha...idrar testine göre hamileyim şimdilikduruşah kan sonuçları mı geldi herkes tebrik etmeye başlamış canım hamilemisin.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çooooooooooooooook sevindim. tebrik ederim
welcome şuanki ateş,inin geçen aykinden yüksek olduğunu görmüşsündür ,yarınki ateşin düşmezsabit kalır ya da yükselirse ee artık senden de bir kan testi isteriz inşallah :))
hadi hayırlısı inşalah kan testinden de süper bir hediye gelir de hep birlikte seviniriz canımyok tatlım kan sonucu yok daha...idrar testine göre hamileyim şimdilik
özlemcim geçmiş olsun ya kaza geçirmişsin Rabbim korusun bide derlerki bayanlar hep kaza yapıyor hani erkeler daha fazla dikkatsiz bende bayramdan sonra ehliyet kursuna yazılmayı düşünüyorum
inşallah bitanem...
geçmiş olsun özlemciğim...ama dikkatli ol güzelim yaa
evet 14.günü değerlendirdim.inşallah olur bakalım :)
buarada özlemcim geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.....
yok tatlım kan sonucu yok daha...idrar testine göre hamileyim şimdilik
DURUŞAH tebrik ederim canım...Sonunda sende muradına erdin...Sıra bizde artık...Şu kan tahlilinide öğrende şöyle ağız tadıyla daha çoook sevinelim...
ÖZLEM çok geçmiş olsun canım...Gerçekten ozaman Allah korumuş...Bizde kaza yaptığımızdan bilirim...Hala o şoku üstümden atamıyorum...
Özlemcim geçmiş olsun sana da Rabbim beterinden saklasın.
duruşahçım tebrik ederim tatlım.. üzülmeyi bırakta tadını çıkar tatlım :)
özlemcim çok çok geçmiş olsun tatlım Allah korumuş valla..
yok be alakası yok...benimki solda..1 kızım varKızlar bişey soracağım...Dün YASİN gitmiştim...Orda bir kız anlatıyordu duydum ama konuya girmedim...Diyordu ki...Kadının rahmi solda ise çocuğu olmazmış diyordu...Bu doğrumu...Hadi rahmi geriye dönük duydum benim öyleymiş ama kızın dediği gibi bir durum var mı...
Kızlar bişey soracağım...Dün YASİN gitmiştim...Orda bir kız anlatıyordu duydum ama konuya girmedim...Diyordu ki...Kadının rahmi solda ise çocuğu olmazmış diyordu...Bu doğrumu...Hadi rahmi geriye dönük duydum benim öyleymiş ama kızın dediği gibi bir durum var mı...
çok teşekkür ederim diloş Rabbim hepimizi korusun inşallah.Bu arada tablon maşallah bu ay bebiş geliyor galiba :)))