- 25 Ocak 2007
- 4.553
- 2
arkadaşlardan öğrendim yaptım canım...parmağını iyice ileri ittiriyosun...eğer eline sert bişey gelirse adet olacaksın...yok eğer yumuşaksa gebesinnasıl yaptıın kız :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlardan öğrendim yaptım canım...parmağını iyice ileri ittiriyosun...eğer eline sert bişey gelirse adet olacaksın...yok eğer yumuşaksa gebesinnasıl yaptıın kız :uhm:
kizlar ben adet oldum,hilalcim ve aabeyazmelekcim siz bakiyordunuz dimi listeye..yeni tarihim 3 eylül , simdiden tsk ederim
herkese kolay gelsin
26 mm aslında bayağı büyük ama doktorun sorun olarak görmediyse bir sorun yok demektir.
çok seviindim güzelim yaaa....inşallah hamilesindir...bendede gelen giden yok daha...kızlar ben geldim
doktor hafif poliikistik görünüm var dedi ayrıca östrojen hormonum düşükmüş yumurtlama tembelliği olabilir dedi duphaston diye bir ilaç verdi sabah akşam 10 gün içicem daha sonra adetin 3 günü gel dedi.
ben doktora pazar günü yumurtlama akıntısı gördüğümü söyledim yumurtlama olmuş olabilir yumurtlalıklarda şuan hiç yumurta yok dedi
verdiği ilaç eğer bir gebelik varsa sağlamlaştırıyormuş yoksada adet olursun dedi.
doktor akıntıyı gördüğün gün ilişki olması çok iyi inşallah güzel haberle dönersin dedi :)))
arkadaşlar valla içim bir rahatladıki en azından tedaviye başladık
kızlar ben geldim
doktor hafif poliikistik görünüm var dedi ayrıca östrojen hormonum düşükmüş yumurtlama tembelliği olabilir dedi duphaston diye bir ilaç verdi sabah akşam 10 gün içicem daha sonra adetin 3 günü gel dedi.
ben doktora pazar günü yumurtlama akıntısı gördüğümü söyledim yumurtlama olmuş olabilir yumurtlalıklarda şuan hiç yumurta yok dedi
verdiği ilaç eğer bir gebelik varsa sağlamlaştırıyormuş yoksada adet olursun dedi.
doktor akıntıyı gördüğün gün ilişki olması çok iyi inşallah güzel haberle dönersin dedi :)))
arkadaşlar valla içim bir rahatladıki en azından tedaviye başladık
ii hadi gözün aydın cnm benim ilacı sordunmu???
canım duphaston için adet olmanı sağlar deyince sorma gereği duymadım
busecim ben doktordan çok memnun kaldım çok kibar adamdı ve çok ilgili sanada gitmeni tavsiye ederim
ewt duydum bende onu aslında gitmek isteiyorum o adama ama eşim erkek olmaz diyo muayene ücreti ne kadar ben 3. gün tahlıl yaptırıyım da öncesinde hazılıklı gitcem daha öncesi yaptırdıklarımı tazeleteyim inş işyerinden sorun olmazda
canım bence iyi doktor bulmak önemli eşine söylemek zorundamısın gittiğin doktorun erkek olduğunu
ben mesela söylemedim bilsede bişey demez eşim
canım muayene ücreti 100 tl.
ben 3.gün tahlillerimi yaptırmıştım ama açlık tokluk insülin tahlili istedi insülün direncini görelim dedi sanırım ona göre tedavi uygulucak
birde smear sonucumu görmek istedi.
smear yaptrdım ben daha yenide temiz çıktı insülin ne için ki ne alaka??
dr beraber gideriz ki bişey olsa gelir benle sonuçta öğrenmesi gerek
2.gün…36.3…………..31 Tem….regl
3.gün…36.2…………..1 Ağustos….regl
4.gün…36.5…………..2 Ağustos….regl
5.gün…36.4…………..3 Ağustos….regl
6.gün…*****………….4 Ağustos….regl ölçemedim
7.gün…36.3…………..5 Ağustos
8.gün…*****…………..6 Ağustos ölçemedim
9.gün…*****…………..7 Ağustos ölçemedim
10.gün…*****…………..8 Ağustos ölçemedim/ çalışma***
11.gün…*****…………..9 Ağustos ölçemedim/ çatlatma iğnesi
12.gün…36,4…………..10 Ağustos
:ecrin_bebek:
canım ya tamda önemli günlerde ölçmemişsin
yorum yapamıcam canım ama zaten çatlatma lğnesi olmuşsun biliyorsun çatladığını yada çatlayacağını yarından itibaren yükselir