- 17 Mayıs 2010
- 9.411
- 2
hadi bakalım hayırlı haberler verirsin bizlere inşallah...bu ay busecandan da bekliyorum
inş canım bu ay bende bekliyordum kendimden sanki oldu gibi dedim ama ateşim düşünce bide şimdi hafif karnım ağrıyo :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım hayırlı haberler verirsin bizlere inşallah...bu ay busecandan da bekliyorum
yok canım benim...o ağrı bende de var...hep demiyorlarmı adet ağrıları oluyor gebeliktede diye...adet belirtileriyle aynı şeyler yaşanıyormuşya....o yüzden ağrılarla kafanı yorma...ben bugün çok pozitif geldim....sizde öyle olun canım arkadaşlarım benim...ateşinde öyle çok düşmemişki...sen geçen ay kaç dereceyle adet olmuştun...36.4 mü???yine o ateşle adet olursun sanırım...onada daha var üzülmeeeeinş canım bu ay bende bekliyordum kendimden sanki oldu gibi dedim ama ateşim düşünce bide şimdi hafif karnım ağrıyo :sinifsinif:
yok canım benim...o ağrı bende de var...hep demiyorlarmı adet ağrıları oluyor gebeliktede diye...adet belirtileriyle aynı şeyler yaşanıyormuşya....o yüzden ağrılarla kafanı yorma...ben bugün çok pozitif geldim....sizde öyle olun canım arkadaşlarım benim...ateşinde öyle çok düşmemişki...sen geçen ay kaç dereceyle adet olmuştun...36.4 mü???yine o ateşle adet olursun sanırım...onada daha var üzülmeeee
Kızlar diğer arkadaşlarda diyor zaten 0.1lik düşüşlere takılmayın...Benimde 3 gün 36.8 derecede takılan ateşim bugün 36.7 düştü...
ewt hayatım benimde 36,7 36,6 düştü 36,4 le oluyorum 3 aydır regl
of sürekli vc ye gider dururum ağrım başladı benim ama leke de yok günlük ped koydum
Canım olmayacak adeti belkide sitresle getireceksin...Sakin ol..
olmayacaksın sen busecimmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:of sürekli vc ye gider dururum ağrım başladı benim ama leke de yok günlük ped koydum
olmayacaksın sen busecimmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ne biileyim canım yaaa..bugün bir deniz gördümki rüyamda sormayın gitsin..o kadar güzeldiki...ve içerisi insan doluydu...o insanlar bizleriz bence....ve herkes hamileeee...içine mi doğdu duruşahh opuyorumnanaktan
ne biileyim canım yaaa..bugün bir deniz gördümki rüyamda sormayın gitsin..o kadar güzeldiki...ve içerisi insan doluydu...o insanlar bizleriz bence....ve herkes hamileeee...
ne biileyim canım yaaa..bugün bir deniz gördümki rüyamda sormayın gitsin..o kadar güzeldiki...ve içerisi insan doluydu...o insanlar bizleriz bence....ve herkes hamileeee...
yok canım kesildi...bekliyorum artık....senin tablonda güze maşallahherkese tünaydın
duruşah lekelenmen noldu geliyormu hala
buda benim grafiğim
2e2c5d Ovulation Charts
duruşahcım leke nokta nokta çok az hala regl olmadım luteal faz nedemek julıa??