Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2f9770 Ovulation Charts
sositosositosositosositosositososito
arkadaşlar sizinkilere bakınca bende bi tuhaflık mı ne var yada duruşahın dediği gibi çok ateşliyim sanırım aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
31 ağust adet olcam umarım bu sefer doğru anlamışımdır..:))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
2d6ba9 Ovulation Charts
Ben de iyiym çok şükür bugün düğünümüz var kuaföre gidicem şimdi ,gitmeden bakayım dedim :) görüşürüz artık sonra.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
2d6ba9 Ovulation Charts
Bence bu sefer oldu maşallahhh opuyorumnanaktan
ayyyy inşallah bi tanem yaaacanım ateşin yükselişe başlamış hadi hayırlısı bebiş geliyor.
tamam canım şimdi oldu işte ekliyorum senide
ateşin sabitlenmiş canım inş. yükselir bundan sonra
iyi eğlenceler canım yorma kendini fazla kızlarınla oyna tadını çıkar :)
canm benim bir arkadaşımdan etkilendim...o yüzden yaptım...inşallah günüm geçerde yine yaparımDuruşah sen naptın daha çooooooookkkk erken :)
Vücudun bile farketmedi hamile olduğunu sen testin farketmesini bekliyorsun,çıkmaması çok normal.Ayrıca bebeğin arkadaşların dediği gibi yerleşmesi lazım ki hormon salınmaya başlasın,o zaman hormon ikinci çizgiyi çıkarır.
Ayrıca ancak ve ancak son bir gün kala test yapın,şimdi karıştırmış olmayım ama sana mı busecana mı söylemiştik günün geçince test yap diye,az sabır ,ayrıca ateşin düşmemiş,düşmüş ateş çizginin altına inmiş ateş demektir,buna mı düşüş diorsunuz.
ayyy inşallah bitanem yaaa...sen nasılsın...adet oldunmu...bugün çok fazla bel ve kasık ağrım var ama...sanki adet oluverecekmişim gibi...sevgili duruşah ve welcome ikinizinde ateşin süper sanırım bol bebişli bir ay olcak :Saruboceq:
ayyy inşallah bitanem yaaa...sen nasılsın...adet oldunmu...bugün çok fazla bel ve kasık ağrım var ama...sanki adet oluverecekmişim gibi...
bak olabilir....o zaman yumurtan çatlamaya başlamış...değerlendir en iyisicanım hala olmadım dün 40.günde benden acayip yoğun uzayan akıntı geldi ama çok barizdi
sanırım yumurtlama yeni oluyor
benim geçen ay 30.gün oldu yumurtlama olmuştu
2e2c5d Ovulation Charts
bak olabilir....o zaman yumurtan çatlamaya başlamış...değerlendir en iyisi
olacak inşallah canımın içi...rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah...ben çıkıyorum güzelim sabah görüşmek üzere...ii geceler...dün çalıştık :kedi:
bugünde olabilir
zaten her ay çalışıyoz ama olmuyor bir türlü kaydirigubbakcemile3
olacak inşallah canımın içi...rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah...ben çıkıyorum güzelim sabah görüşmek üzere...ii geceler...
özlemcim nerelerdesin ya hiç görünmüyosun