Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 12sinde adet olacağım...5 gün var...çatlatma iğnesinin üzerinden 12 gün geçti...olsa çıkmazmıydı sence...bence adetine 5 gün var hemen test yapıp strese girme o yüzden düşük yapıyoruz boşver adet günün geçsin yapma ben öyle yapıcam
listeye eklemediğim arkadaşlar varsa söylesin ronyacım daha adet olmadın değilmi ay inş. olmazsın
evet 12sinde adet olacağım...5 gün var...çatlatma iğnesinin üzerinden 12 gün geçti...olsa çıkmazmıydı sence...
canım olmadım malesef ama gebelik yok test yaptım hatta bitki çayı falan içiyom bir an önce gelsin diye dr. gitcem kısmetse bu ay
valla sıkıldım artık çok düzensiz adetim bugün 40.gün kafamçokkarıştı
canım haklısın ne diyeyim doktora git diyorum sana her zaman klomen içsene adetini düzenler bence hiç içdinmi peki
canım koyayım ama fotoda görünecek kadar net değil...ben ışıkta bakınca görebiliyorum ancak..hem nasıl fotoğraf ekleniz bilmiyorumkicanım bilmiyorumki daha adetine var gerçi ama çıkmasıda biraz zor fotoyu buraya yükle bakalım değerlendirelim
canım koyayım ama fotoda görünecek kadar net değil...ben ışıkta bakınca görebiliyorum ancak..hem nasıl fotoğraf ekleniz bilmiyorumki
adetinin 3.günü git canım benim...5.gün klomen başlıyo dr zaten...3.gün hormon testleri için uygun bir zamanhilal canım az evvel sormayı unuttum
ben sanırım bugün adet olucam karnım belim çok ağrıyor
şimdi randevuyu da salı gününe aldım adetliyken doktora hiç gitmedim acaba adetliyken ultrasonla bakıyorlarmı.bu ayıda kaçırmak istemiyom sanırım klomen adetliyken başlanıyormuş
belkide ben halüsinasyon görüyorum...iyice paranoya olduk becanım ben hiç birşey göremiyom :çok üzgünüm:
zaten çok erken eğer sen o silikliği görebiliyorsan sonraki günler dahada belirginleşir inşallah:Saruboceq:
canım koyayım ama fotoda görünecek kadar net değil...ben ışıkta bakınca görebiliyorum ancak..hem nasıl fotoğraf ekleniz bilmiyorumki
hilal canım az evvel sormayı unuttum
ben sanırım bugün adet olucam karnım belim çok ağrıyor
şimdi randevuyu da salı gününe aldım adetliyken doktora hiç gitmedim acaba adetliyken ultrasonla bakıyorlarmı.bu ayıda kaçırmak istemiyom sanırım klomen adetliyken başlanıyormuş