- 25 Ocak 2007
- 4.553
- 2
evet canım 16 gün olmuş dedi arkadaşlarda...evet hayırlısı bekliyoruz bakalım16. gün çatlama olmuş hayırlısı bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım 16 gün olmuş dedi arkadaşlarda...evet hayırlısı bekliyoruz bakalım16. gün çatlama olmuş hayırlısı bakalım
arkadaşlar buse ve duruşah arkadaşım sizi öner diler banada bu ay yardımcı olursanız sevinirim.
31 temm 37.1 regl
1 ağustos 37.0 regl
2 ağustos 36.7 regl (bitti)
3 ağustos 36.8 çalışma
4 ağustos 36.7
:Saruboceq:
evet canım 16 gün olmuş dedi arkadaşlarda...evet hayırlısı bekliyoruz bakalım
onu bir türlü anlayamadım canım yaaa....biraz anlatabilirmisin...girişte hep burun ucu gibi bişey geliyo...beklemek zor bu günlerde
geçen ay benim adet olmadan bir gün önce düştü yani 28. günde o yüzden son güne kadar pek belli olmuyor
sana tavsiyem rahim ağzı kontrolü yapman adetine 4 -5 gün kala
mrb..teşekkürlerarkadaşlar buse ve duruşah arkadaşım sizi öner diler banada bu ay yardımcı olursanız sevinirim.
31 temm 37.1 regl
1 ağustos 37.0 regl
2 ağustos 36.7 regl (bitti)
3 ağustos 36.8 çalışma
4 ağustos 36.7
:Saruboceq:
onun regli 3 gündü yanlış hatırlamıyosam...yani bugün 5.günü
hoşgeldin
ateşlerin kaçıncı gün reglinden itibaren yazabilirmisin
yani regl demişsin 31 temmuza ama reglinin kaçıncı günüydü birde 9. günden sonra önemli normalde adet döngün kaç günde bir ?
1gün............31 temm.......... 37.1 regl
2gün............1 ..ağust ..........37.0 regl
3gün............2 ...ağust .........36.7 regl (bitti)
4gün............3 ağust............ 36.8 çalışma
5gün............4 ağust............ 36.7
hoşbulduuk..
hilalim hamiile kalırsan oruç tutmayacaksın o kesin
o zaman oruçluydun değil mi bebek beslenememiştir o yüzden şimdi daha dikkatli olursun canım benim
busecim yükselmiş ateşin yine
evet yaaa.ben 1 gün geçse hastaneye uçacammmm...18 temmuzda adet olacaktın olmadın ve sen hala sağlık ocaklarıyla mı uğraşıyorsun dr gitsene 15 gün olmuş bacım yaaaa
buseciim naberrr??nasılsın???ateşlerimiz bile aynı yaaa....inşallah sonuçlarımızda aynı olur...pozitif olsun yaniiii....:Saruboceq:
onu bir türlü anlayamadım canım yaaa....biraz anlatabilirmisin...girişte hep burun ucu gibi bişey geliyo...
eğer sert bişey geliyorsa ele rahim kapalı oluyomuş..yok eğer yumuşak ve ulaşılmazsa rahim açık oluyomuşşş..açık olduğu günlerde yumurtlama oluyomuş ve spermler rahime ulaşıyomuş..buraya kadarını anladım ama hamile olunca açıkmı olur kapalımı...yani yumuşak olmasımı iyi yoksa sert olmasımıewt bende de o şey gelişyo ney oo