- 1 Ağustos 2009
- 4.406
- 23
http://lbdf.lilypie.com/wVNFp3.png bahsettiğim şöyle kısa bir link sadece bu şekilde yazanı yapıştır oaraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon evet evet test günüm o günler:)))ayy niye kesin adet olacam diorsun test yapacam de bari :))
eeee benim diğer yumurtaya ne oldu bu arada...2 yumurtam varmışyaaa...hadi biri 16sında çatladı ya diğeribenim ateş tablomda en düşük olduğu gün doktora gittiğimde çatlamaya başşlamıştı ama tamamen değildi daha olay bitmemiş hala şansımız var demişti doktor,ateşim de yükselmedi zaten sonraki 4. gün yükseldi ama tabi o diğer yumurtayla alakalıymış :)
ayyyyyyy maaşallah bişey kalmamış canım benim yaaa...Allah yardımcın olsun ...sağol juliacım
inşallahh bi tanemmmm...biliyomusun birlimyorum bir kızım var zaten...ona kardeş için tüm çabalarım canımamin durucum RAbbim sana yaşatsın bu duyguyu
ayy ne biliim tatlım yaa...1 yılı geçti olmadı...nasibimde 1 tane varmış demekki diye düşünmeye başladım artık....sağol ablasıaaaa bilmiyordum
o zaman rahat ol ikncisi de olurr o zaman maşallahhh kızınaaa