• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

miraleyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2017
829
562
53
Merhabalar bayanlar
36 yaşındayım ve 10 yaşında bir oğlum var. Oğlumu bir buçuk sene bekledikten sonra oldu çok şükür. Ateş ölçmeye başladıktan 1 sene sonra regl günüme 3 gün kala anlamıştım ateş derecemden hamile olduğumu.
Şuan 2. Evliliğimi yaptım 11 ay oldu. Eşimin ilk evliliği ve yaşımız geçmeden çocuk sahibi olmak istiyoruz. Eşimde sorun yok bende de yok şimdilik. Daha detaylı bakılacak. Doktor kontrolüne başladım. İnşaAllah Rabbim tüm anne olmayı hakedenlere gerçekten isteyenlere ve bana da tekrardan anne olmayı eşime de babalık duygusunu tatmayı nasip etsin.
Ben bu yöntemi uzun yıllar kullandım hatta farklı bir sitede konu yönettim az çok ilgilenen varsa yardımcı olmak isterim. Eğer merak edenler var ise ayrıntılı olarak açıklama yapacağım

Ben de merak ettim. Detayları verirseniz sevinirim.
Merhabalar bayanlar
36 yaşındayım ve 10 yaşında bir oğlum var. Oğlumu bir buçuk sene bekledikten sonra oldu çok şükür. Ateş ölçmeye başladıktan 1 sene sonra regl günüme 3 gün kala anlamıştım ateş derecemden hamile olduğumu.
Şuan 2. Evliliğimi yaptım 11 ay oldu. Eşimin ilk evliliği ve yaşımız geçmeden çocuk sahibi olmak istiyoruz. Eşimde sorun yok bende de yok şimdilik. Daha detaylı bakılacak. Doktor kontrolüne başladım. İnşaAllah Rabbim tüm anne olmayı hakedenlere gerçekten isteyenlere ve bana da tekrardan anne olmayı eşime de babalık duygusunu tatmayı nasip etsin.
Ben bu yöntemi uzun yıllar kullandım hatta farklı bir sitede konu yönettim az çok ilgilenen varsa yardımcı olmak isterim. Eğer merak edenler var ise ayrıntılı olarak açıklama yapacağım

Merhaba hoşgeldin
Sabah yataktan kalkmadan dereceyi dilimizin altına koyarak ölçüyoruz ve not ediyoruz.
En az 6-7 saat düzenli uyku uyumuş olmamız gerekiyor ve her sabah aynı saatte olmalı ölçüm
Dilimizin altı olması şart mı? Koltuk altından yapılsa yanılır mıyız?

Ay teşekkür ederim canım benim. Ben de hep kol altından yapıyordum farklı sonuçlar veriyordu. 🤗

Tabiki memnuniyetle 😊
Örneğin adet olduğunuz gün ölçtünüz 36.0 derece çıktı bu sizin adet dereceniz olur. Her insanda farklılık gösterir.
Hadi yaa suan adetime 4 gün var gebelikten şüpheleniyorum daha önce bilseydim en son adetimde ölçerdim 🤗

Hadi yaa suan adetime 4 gün var gebelikten şüpheleniyorum daha önce bilseydim en son adetimde ölçerdim 🤗
İnşaAllah Rabbim umutlarımızı sevince çevirir. İyi bir zaman ölçmek için. Ölcmeye başla canım. Eğer adet olursan ki İnşaAllah olmazsın diyelim ama eğer olursan adet dereceni bilirsin bu sayede.

bu yöntemde adetini beklemeden ateşinin seyrine göre hamile olup olmadığını anlayabiliyorsun en önemlisi bu canım
Mesela benim adetim 29 gün gecikti. Sürekli gebelik testi de yapamıyorum. Belirtiler de polikistik overle aynı olduğundan bir şey diyemiyorum. Vücut ısısı yumurtlamadan sonra kaç olursa gebelik vardır diyebiliyoruz.

Back