• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateist ile müslüman evlenemez mi ?

Neden evlenilmesim. Türkiye'de adam gibi dinin emirlerini uygulayan kaç kişi var ki. Bir çok ateist arkadaşım var. Hepsi de mükemmel insanlar. Mideleri bulanıyormuş. Bizim dinimizde insan ayrımı günahtır. Önce bunu öğrenin. Artık dindarlığın yerini dincilik aldı zaten bu ülkede. Kimse kimseyi yargılayamaz. Haddi değil. Din Allah ile kul arasındadır. Kulu yargılamak kula düşmez. Asıl bu şekilde yaklaşım şirktir

Yorumlara bak, sanki ateistler dünyanın en kötü insanı. Valla dünyanın ve insanların başına ne geliyorsa muslumanlardan geliyor. Bakınız bugünkü hürriyet gazetesindeki iğrenç haber bile bir örnek. biz muslumanlar ne zaman karsimizdakine saygi duymayi öğrenirsek o zaman duzelir bu işler.

Konu sahibi, birbirinize saygı duyacaksaniz, o sana sen ona karismayacaksan neden olmasın ama baya riskli
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. müslümanlri karaliyor hakaret ediyor biraz saygi herkes ayni degil y

Ben muslumanlar soyledir boyledir demedim
Okudugumuzu anlayalim ..
Ateiste bu kadar tu kaka yapiliyor ise
Kimliginde musluman yazan
Dini vecibeler ogretilecek mekanlar
Neden tecavuzhane olarak kullanildi ??
Onu soruyorum ..
Bunlar musluman degil miydi ?
Sozde musluman bunu yapiyor ise
Ateistim diyen bir insan iyi bir insan olamaz mi ?
Mune zaten gelir gorur
Ne yapicak falakaya mi yatircak bizi :KK70:

harbiden ya bu nasıl şikayet tarzı.. odaya kitler bir günde aç bırakırlar belki. Allah'ım düzgünce konuşmak derdini anlatmak ne kadar zor:stop::KK24:

Benim için hiç sorun değil ama önemli olan senin için sorun olup olmaması. Aileni az çok biliyor olman gerekirdi ben olsam söylemezdim.
İmam nikahı da yaptırmadım ,resmî nikahla zaten gerekli olan aleniyet sağlandığı için gerek duymadım. Eşimin ailesi sordu biz yaptırdık diye geçiştirdi eşim.

Ateist ile bir musluman evlenebilir mi diye bir soru sormussunuz. Es adayinizin ateist sizin ve ailenizin musluman oldugu vurgusu konunuzun icinde geciyor. Cogu yorum yapan arkadasta musluman olarak bunun dinen uygun olmadigini yazmis.yazdim. istwdiginiz cevabi verdik.ama bu konuyu acarken es adayinizi kafanizda netlestirmis onunla olusan gelecekten bir cocuk dunyaya getirirseniz inanisini bile cocugunuza birakmayi dusunmus kararli bir insanmissiniz.biz cvbimizi verdik icinizde sorusu dahi olmayan bir konuyu yatirdik masaya.kime faydasi oldu bilmem ama icimidekileri tekrar yaptik hepsi bu. Onca insanda birbirlerinin kalbini incitti yazismalarda.... Hayatinizda mutluluklar dilerim
Aynı şeyi düşünüyordum. Konu sahibi zaten içinde olayı netleştirmiş çözmüş. Boş yere ceza alacak insanlar.

Konu sahibi arkadasim. Sevgilin nasil biri. Kabami. Siddet egilimi varmi. Karakteri nasil. Cok iyi biridir diyebiliyirmusun. Sence ileride nasil bir baba olur. Cocuklari ile ilgilimi olur yoksa kaba saba bir mi olur. Onemli olan bunlar. Yani sevgilinin dininden yada dinsizliginden ziyade insanligina bak.ne muslumanlar var Bana 4 kari helal zaten deyip imam nikahini kiyip karisini boynuzlayan. Sabah aksam yatirip kaldirip hem karisini hem cocugunu doven.ve ne ateistlee var esinin cocugunun uzerine titreyen. Etrafina yardim eli uzatan dunya iyisi...
Evlilikte mesele din iman mezhep degil karakterdir. Ona gore ver kararini..

Kafası yüzü gözü yağdan gözükmeyip namaz kılan temizdir kafası
Haftada bir pislikten kokup birlikte oldu diye onuda zorla yapıp yıkanıp abdest aşınca mide kaldırıyo
Caizmiş değilmiş ohoo bukadar hocaya imama boşa maaş veriyolar
Sakin ol şampiyon.. Ne bu öfke..
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu arada kışkırtan nefret içeren mesajlar var. Keza üyenin konu Hakkı'nda ki tüm mesajları aynı içerikli.. Bi ilgilenir misin lütfen

Back