• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateist ile müslüman evlenemez mi ?

Dini hassasiyeti olan biriyseniz sorun olur tabiki. Yanlış anlamayın ama bana çokta hassas gibi gelmediniz. Yoksa bu ilişkiye başlayıp 4 yıl sürdürmezdiniz. Dinimizin gereklerini bilmiyorsanız zaten sizin içinde çok önem taşımaz ateist oluşu. Ailenizi ikna edebilirseniz evlenin ne diyelim
Herkesin dini yaşayışı kendine

Arkadaşlar niye linç ediyorsunuz beni sevmek elimizde mi Allah aşkına ? Sanki hiç sevmemiş gibi konuşuyorsunuz ayrıca evlendik diye illa çocuk olacağı anlamına gelmez bu
Linç mi??
Sorunuzun cevabı bu. Dinen yasak.. Bunu söyleyince niye linç oluyor??
Ne diyelim Can'ım destekleyelim yeni fetvalar mı uyduralım ? Önemli olan insanlık gibi
Bence sizin için pek sorun olmaz, aşkta önemli canıııım:KK47::KK47::KK51:

Midesi almamak nedir ya ?
Insanlari kategorize etmek daha midesizce geliyor bana !!!
Dinde zorlama yok ister inanir ister inanmaz bu sadece kendini baglar..
Adam abdest almiyormus bu bile yeterli bir sebepmis ..
Madem su her seyi temizliyor da
Oglan cocuklarina tecavuz edenleri
Kendi kizina ogluna hallenen muslumanlari niye temizlemedi ..
Cok ateist arkadasim var sonuna kadar guvenebilecegim her konuda
Cokta musluman tanidigim var kedimi bile emanet edemeyecegim ...
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. müslümanlati tecavüzcü olarak tanimliyor kiskirtici ve hakaret dolu yorumlari bulunmakta

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu kisinin kiskirtici yorumlarini dikkate alirmisin? Insanlarin hamileligi hormonu ile dalga geciyor diniyle dalga gecip insanlari kiskirtiyor!
Devam et bakalim saptirmaya hangi dine hakaret etmisim tek cumlem yoksen basindan beri mahalle karisi gavur diye dumduz gittin bunlar benim kullanabilecegim kelimeler degil hamileliginin neyiyle dalga geceyim hamilesin hassasin demek istedim onu bile anlamktan acizsin iste

Fetva makamı kk gene coşmuş, valla yazmadan edemiyorum ben de, bak gaza getiriyorsunuz.

İslam dini Allah inancı olmayan biri ile nikahı caiz görmez, ancak tek tanrılı dinlere kucak açar.

Konu sahibi siz bu kararı kendiniz vermelisiniz, yani normalde sizi de 4 yıldıt rahatsız etmesi beklenir bu durumun, nasıl önemsiz görebildiniZ.

ben optimist bir insan olarak her farklılık tolere edilebilir derim şahsen de, burada siz müslümansanız dininize aykırı bir evlilik yaptığınızın bilincinde olmanız gerekir.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. müslümanlati tecavüzcü olarak tanimliyor kiskirtici ve hakaret dolu yorumlari bulunmakta

ya biraz sakin olsanıza. ortada kimseyi kışkırtacak bişey yok. okuyunca anlarsın ne demek istediğini. her müslüman bir değil her ateist bir olamdığı gibi demek istiyor. o cümlelerde başka anlamlar kışkırtmak ya da hakaret yok

Devam et bakalim saptirmaya hangi dine hakaret etmisim tek cumlem yoksen basindan beri mahalle karisi gavur diye dumduz gittin bunlar benim kullanabilecegim kelimeler degil hamileliginin neyiyle dalga geceyim hamilesin hassasin demek istedim onu bile anlamktan acizsin iste
Bosver, bu tipler böyledir. Kendinden olmayana saygılarıla olmaz birde çok güzel saptirirlar

Linç mi??
Sorunuzun cevabı bu. Dinen yasak.. Bunu söyleyince niye linç oluyor??
Ne diyelim Can'ım destekleyelim yeni fetvalar mı uyduralım ? Önemli olan insanlık gibi
Bence sizin için pek sorun olmaz, aşkta önemli canıııım:KK47::KK47::KK51:
Ya arkadaşım ben seviyorum diyorum siz beni burada linç ediyorsunuz akıl danışıyorum bir şey mi dedik allah allah y

Al yine hakaret aciz falan ne demek oluyor canim? Birazcil terbiyeli olurmusun? Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lütfeb gerekeni yaparmisin? Hakaretlerinib sonu gelmiyo

Müslüman kadının Müslüman erkekle evlenmesi gerekiyor dinen hükmü bu
İyice araştır içine sineni yap
Ben olsam evlenmezdim aşkımdan ölsemde

Ben muslumanlar soyledir boyledir demedim
Okudugumuzu anlayalim ..
Ateiste bu kadar tu kaka yapiliyor ise
Kimliginde musluman yazan
Dini vecibeler ogretilecek mekanlar
Neden tecavuzhane olarak kullanildi ??
Onu soruyorum ..
Bunlar musluman degil miydi ?
Sozde musluman bunu yapiyor ise
Ateistim diyen bir insan iyi bir insan olamaz mi ?
Mune zaten gelir gorur
Ne yapicak falakaya mi yatircak bizi :D

Back