• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atatürk üniversitesinde okuyanlar okumayı düşünenler buraya

güzel bir kelime bence bazı şeyler gerçekten tesadüften öte oluyor :) aynen yok mu burda bi msn tanışalım :D :P bi de gerçekten aynı üni.ye gidiyomuşuz :)

bu arada ben rüyaları ilerlettim. bugün almanyaya gitmişim çalışmaya :DD artık sınavları ünileri geçtik işçi olduk :( :D bakalım sonraki rüyam ne olcak meraktayım :D

güzel bir kelime bence bazı şeyler gerçekten tesadüften öte oluyor :) aynen yok mu burda bi msn tanışalım :D :P bi de gerçekten aynı üni.ye gidiyomuşuz :)

bu arada ben rüyaları ilerlettim. bugün almanyaya gitmişim çalışmaya :DD artık sınavları ünileri geçtik işçi olduk :( :D bakalım sonraki rüyam ne olcak meraktayım :D

haklısın bazı seyler tesadüften ote bazi seyler :) olur var msn :D :P ama burda reklam vermeyelim :D

rüyalarını yazsan roman olur sanırìm :) bnde merak ettim simdi sonraki rüyanı :D

benim arkadaşımda su ürünleri okudu orada.ortamı gayet iyi idi.fakat rakım yüksekliği ve nem nedeniyle malesef astım oldu.

benim arkadaşımda su ürünleri okudu orada.ortamı gayet iyi idi.fakat rakım yüksekliği ve nem nedeniyle malesef astım oldu.

arkadaşina çok üzüldüm büyük geçmiş olsun

iyiki yukarilara yazmamişim gitsem bnde hasta olurdum böyle

Back