Atatürk Üniversitesi sınavsız kayıt hakkı

evet kitap yok canım benim öğrendiğim kadarıyla herhafta dersler yenileniyormuş ve derslere ulaşarak indirebiliyoruz sonra istersen çıktı alıp kitap haline de getirebilirsin. Bu arada geçen yılki finalsınavını 9 haziranda yapmış yani anadolu aöf gibi iki günde değilde tek gün sabah ve öğleden sonra oturumu şeklinde

aöf anadolu ile çakışmaz heralde sınav tarihleri deil mi?

canım çakışmaz diye düşünüyorum çünkü aöf de okuyan öğrenciler de başvurabilir demiş bu durumda sınavtarihlerini ayarlıycaklardır

evet haklısın ben de öle düşünmüştüm..

bu arada bu online sınavda kopya çekmezler mi?

ay çok saçma geldi bana online vize sınavı daha neler duyucaz bakalım...

muhakkak kopyayı engellemek için bi uygulaması vardır heralde die düşünüyorum..

Ne şekilde ayarlarlar bilemiyorum ama belki her soru için belli bir süre verirler yada sınavın geneli için belli bir süre verirler böylece okısıtlı zamanda kitapmı karıştırayım yoksa soruyumu okuyayım derdine düşürürlerse kimse kopya çekemez

teşekkürler cnm senide yordum..

atatürk üni.sitesinden baktım ama 2.üni.kayıt tarihlerini bulamadım ?

açıklandı mı acaba?

teşekkürler cnm senide yordum..

atatürk üni.sitesinden baktım ama 2.üni.kayıt tarihlerini bulamadım ?

açıklandı mı acaba?

ne demek canım rica ederim daha açıklanmadı kayıt tarihleri bu arada istanbul üni de ikinci üni kapsamında alıyor ve onunda vizesi online fakat finalsınavı istanbul üni kampüste oluyor ondan da haberin varmıydı bilemiyorum ama önlisans seçiceksen ben baktığımda sadece lisans bölümleri gördüm pek de ilgilenmedim

evet gördüm ama her sınav için istanbula gidemiyebilirim, çünkü 3 yaşında bi oğlum var ve oğlum anaokula gidicek bu sene onu bırakamam onla hiç gidemem eşim zaten gelemez....

ama atatürk üni.izmirde sınav yapıyormuş ondan bana daha mantıklı geldi...

kayıt tarihine kadar iyice araştırıcam tabi,hayırlısı inş..

hayırlısı olsun canım...

atatürk üni.sınav yerleri 42 ilmiş içlerinde izmirde var ama..

halkla ilişkiler önlisans okumak istiyordum ben acaba izmir dışına sınav için gidermiyim?

ay baktım netden ama yok bulamadım...

il dışına gidemem gerçekten? off nerden bulucam kızlar üni arayıp sorsam mı ki?

canım sorundan anladığım kadarıyla izmir sınav illeri arasında ama ya il dışında yaparlarsa sınavı diyorsun heralde ben bu şekilde anladım sorunu heralde olmaz canım il dışında kaldıki izmir zaten büyükşehirlerden biri olduğundan kesin orada yapılır meraklanma

evet cnm korkum o umarım, il dışında sınav var demesler gerçekten gidemem..
sadece bu endişelendirdi beni..
umarım olmaz öle bişiy..
tercihlerde açıklanmadı ay bu ösym de bi garip kurum oldu çıktı yani..

canım benim telaşyapma açıklanır elbet sonuçlarda..İzmir dışında yapmazlar canım bak bütünlemeler için sınav merkezi vermişler bütünlemeler 42 ilde değil belli başlı illerde ve içinde yine izmir var korkun olmasın bende izmirdeyim bu arada canım ve senin gibi bende il dışında giremem sınava endişelenme o yüzden ben sanmıyorum ama tabi arayıp soralım dersende arayabilirsin insanın içine kurt düştümü öyle oluyo çünkü anlıyorum seni

tabii vereyim canım işte o link

2. niversite Nedir?
ben bir sene önce açıköğretimden mezun oldum şimdi tekrar sınava girmeden atatürk üniversitesinde herhangi bir bölümde okuyabilirmiyim birde buda aynı açıköğretim gibi dimi sadece sınavlaramı giriyorsun Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi iÇağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı bunu istiyorum biraz inceledimde cnm siteyi

Son düzenleme:

Diplomada ne yazacağı önemli İstanbul ünw "Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi " yazacakmıs galiba .
Aatatürk ünwsin diplomasına dair herhangi bir bilgide yok.

evet canım hiç bi sınava girmene gerek yok sadece diploman fotoğraf vs.. şeyler istiyceklerdir. Aynı açıköğretim gibi vizeler online oluyo evden giricez.Finaller tek gün sabah ve öğleden sonra oturumu 42 ilde yapılıyor.Sen hangi ildesin bi yerde görmüştüm yapıldığı illeri tekrar bulup ekliyim onu

Arkadaşlar diplomada ne yazacak ki :44:

canım diplomada hangi fakülte de hangi bölümü bitirdiysen o yazar açıköğretim fakültesi ise aöf yazar iktisat fakültesi ise iktisat fak. yazar muhtemelen atatürk üni diplomasındada bu yazıcak aöf yani

Evet canım dediğin gibi ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Açıköğretim Fakültesi xxxx bölümü diye yazacaktır .

cnm kitap dağıtmıyorlarmış nasıl olcakya çok zorluck ben şimdilik düşünmüyorum ömss gırdım atanamazsam belki düşünebilirim cnm aama okonu cnmı sıktı benım istyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…