- 1 Ocak 2012
- 2.334
- 95
- 36
canım ben durumuma baktım ölçtüm tarttım bende kayıt yaptırabilicem bi aksilik çıkmazsa sosyal hizmet düşünüyodum ama dediğin gibi harçlar çok pahalı sosyolojiye bakalım dediğin gibi atamalara falan bir de sosyoloji ve sosyal hizmet diye internette dolaşırken bişey buldum.Şimdi sosyal hizmet uzmanları sosyal çalışmacı olarak atanıyor ya hani işte sosyal çalışmacı tanımında değişiklik yapılmış şu linki bi incele bana görüşlerini söyle canım
5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanununda Değişiklik - Sosyologlar Derneği
Cnm baktım o linke.. sanırımk adliyelere falanda gidiyor sos. hiz. gör. olarak yani görev icabı çocukların yanında psikolog gibi bi destek.i olarak yanında bulun acaklarından da bahsediyo... ama tam bişey anlayamadım:44: Bu arada sosyolojiye de baktım http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama.php?arama=4129 tabanlar yüksek atanmak için... sosyolog olarak 4-5 kişiyi aancak alıyo atama başı... sosyolog puanlarda yüksek atanmak için.. diğerlerini 4001 den alıyo sanırım 80-85 civarı almak lazım.. şu an okuduğum iktsat bölümüyle arasında bi fark yok... sosyal hizmetlerde harç parası çok pahalı.... zamanında örgünden 2 yıllık okumamş olsaydım şimdi ailemden harç parası istemeye yüzüm olurdu ama örgünde yeternce aileme yük oldum okuduğum bölüm çok masraflydı zaten 2 yıldırda aöf de harç paramı ödüyorlar bi de şimdi bunun için o kadar para isteyemm.. evlenrsem eşimden de para isteyemm zaten çalşmamak kendi ayakların üstünde duramamk çok kötü... ve ne olacağı belli değil. şimdi örgünde de açıkta da bu bölüme kayıt olanların sayısı her geçen gün artacak ve belki 4 seneye tabanlar 65 den 75 e yükselecek o zaman hiç bi anlamı yok... 12 000 liramın boşa gitme ihtmali var... Dönem uzarsa 1 yıl belki 15 000 TL ye mezun olunacak.. çok para benim için... oturup kpss ye harcasam ona ayıracağım vakti 82 alıp atanırım... bi de öyle kolay bi bölüm değilmş... Ben kpss ye ağırlık vericem... hepsini bi arada yürütmek kolay değil ama eğer maddi yönden problemi olmayanlar varsa okusun... Benim kpss ye yönelmem lazım.. sanırım ben 2 yıllık adalet ya da halkla ilişkler okuycam