Atatürk Üniversitesi sınavsız kayıt hakkı

canım ben durumuma baktım ölçtüm tarttım bende kayıt yaptırabilicem bi aksilik çıkmazsa sosyal hizmet düşünüyodum ama dediğin gibi harçlar çok pahalı sosyolojiye bakalım dediğin gibi atamalara falan bir de sosyoloji ve sosyal hizmet diye internette dolaşırken bişey buldum.Şimdi sosyal hizmet uzmanları sosyal çalışmacı olarak atanıyor ya hani işte sosyal çalışmacı tanımında değişiklik yapılmış şu linki bi incele bana görüşlerini söyle canım

5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanununda Değişiklik - Sosyologlar Derneği

Cnm baktım o linke.. sanırımk adliyelere falanda gidiyor sos. hiz. gör. olarak yani görev icabı çocukların yanında psikolog gibi bi destek.i olarak yanında bulun acaklarından da bahsediyo... ama tam bişey anlayamadım:44: Bu arada sosyolojiye de baktım http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama.php?arama=4129 tabanlar yüksek atanmak için... sosyolog olarak 4-5 kişiyi aancak alıyo atama başı... sosyolog puanlarda yüksek atanmak için.. diğerlerini 4001 den alıyo sanırım 80-85 civarı almak lazım.. şu an okuduğum iktsat bölümüyle arasında bi fark yok... sosyal hizmetlerde harç parası çok pahalı.... zamanında örgünden 2 yıllık okumamş olsaydım şimdi ailemden harç parası istemeye yüzüm olurdu ama örgünde yeternce aileme yük oldum okuduğum bölüm çok masraflydı zaten :KK43: 2 yıldırda aöf de harç paramı ödüyorlar bi de şimdi bunun için o kadar para isteyemm.. evlenrsem eşimden de para isteyemm zaten çalşmamak kendi ayakların üstünde duramamk çok kötü... ve ne olacağı belli değil. şimdi örgünde de açıkta da bu bölüme kayıt olanların sayısı her geçen gün artacak ve belki 4 seneye tabanlar 65 den 75 e yükselecek o zaman hiç bi anlamı yok... 12 000 liramın boşa gitme ihtmali var... Dönem uzarsa 1 yıl belki 15 000 TL ye mezun olunacak.. çok para benim için... oturup kpss ye harcasam ona ayıracağım vakti 82 alıp atanırım... bi de öyle kolay bi bölüm değilmş... Ben kpss ye ağırlık vericem... hepsini bi arada yürütmek kolay değil ama eğer maddi yönden problemi olmayanlar varsa okusun...:KK31: Benim kpss ye yönelmem lazım.. sanırım ben 2 yıllık adalet ya da halkla ilişkler okuycam:KK31:

Evet ben de kendimi geliştirmek için okumak istiyorum.Yoksa birşey okuyayım kpssye gireyim o bölümden atanayım demiyorum.Bölümümüzün ataması olmadığı için özel sektörde çalışacağım büyük ihtimal.Çünkü çocuklar bilgisayar kullanmayı biliyormuş derse ne gerek varmış.

Sosyoloji güzel de sözel bir bölümse okumakta zorlanabilirim.Halkla ilişkiler olabilir aklımda olan bölümlerden birisi.

Atatürk üniversitesinde Halkla ilişkiler olabilir.
Anadolu üniversitesi için de Marka iletişimi ya da Medya ve İletişim düşünüyorum.
Ama her an kararım değişiyor.3. sınıfa geçtim ama ilerisini düşünmek zorundayım.
Allah herkesin yardımcısı olsun.Türkiyede okumak da zor iş bulmak daha da zor.

Cnm en zevkli okuma açısından fazla kasmayacak bölüm halkla ilişkiler:KK31: bende ya halkla ilişkiler ya da adalet okumayı düşünüyorum.. hayırlısı bakalım:KK31:

Cnm baktım o linke.. sanırımk adliyelere falanda gidiyor sos. hiz. gör. olarak yani görev icabı çocukların yanında psikolog gibi bi destek.i olarak yanında bulun acaklarından da bahsediyo... ama tam bişey anlayamadım:44: Bu arada sosyolojiye de baktım http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama.php?arama=4129 tabanlar yüksek atanmak için... sosyolog olarak 4-5 kişiyi aancak alıyo atama başı... sosyolog puanlarda yüksek atanmak için.. diğerlerini 4001 den alıyo sanırım 80-85 civarı almak lazım.. şu an okuduğum iktsat bölümüyle arasında bi fark yok... sosyal hizmetlerde harç parası çok pahalı.... zamanında örgünden 2 yıllık okumamş olsaydım şimdi ailemden harç parası istemeye yüzüm olurdu ama örgünde yeternce aileme yük oldum okuduğum bölüm çok masraflydı zaten :KK43: 2 yıldırda aöf de harç paramı ödüyorlar bi de şimdi bunun için o kadar para isteyemm.. evlenrsem eşimden de para isteyemm zaten çalşmamak kendi ayakların üstünde duramamk çok kötü... ve ne olacağı belli değil. şimdi örgünde de açıkta da bu bölüme kayıt olanların sayısı her geçen gün artacak ve belki 4 seneye tabanlar 65 den 75 e yükselecek o zaman hiç bi anlamı yok... 12 000 liramın boşa gitme ihtmali var... Dönem uzarsa 1 yıl belki 15 000 TL ye mezun olunacak.. çok para benim için... oturup kpss ye harcasam ona ayıracağım vakti 82 alıp atanırım... bi de öyle kolay bi bölüm değilmş... Ben kpss ye ağırlık vericem... hepsini bi arada yürütmek kolay değil ama eğer maddi yönden problemi olmayanlar varsa okusun...:KK31: Benim kpss ye yönelmem lazım.. sanırım ben 2 yıllık adalet ya da halkla ilişkler okuycam:KK31:

Canım ben o linkten okuduğumdan şunu anladım aslında sosyal çalışmacı unvanı artıksosyologları da kapsıyor ozman sosyal çalışmacı atamalarında sosyologlarda alınır diye düşünmüştüm :nazar: başka inceleyen varmı linki arkadaşlar

Canım ben o linkten okuduğumdan şunu anladım aslında sosyal çalışmacı unvanı artıksosyologları da kapsıyor ozman sosyal çalışmacı atamalarında sosyologlarda alınır diye düşünmüştüm :nazar: başka inceleyen varmı linki arkadaşlar

Cnm zaten öyle bişeyler var ama atamalar karışık baksana 2011 de sosyolog 3-5 kişi almışlar atama başı...

evet haklısın o link başka bişeyden bahsediyo sanırım.Halkla ilişkiler atatürkte 4 yıllıktı değilmi canım

Cnm sanırım hem 2 hemde 4 yıllığı var. ama ben 2 yıllık bi bölüm düşünüyorum... adalet kafama şu açıdan yatıyor. Nişanlım idari yargı hakimliği sınavına girmemi çok istyor. iktsat mezunu olunca inş. gircem 2013 de ki idar. hakm. sınavına.. o yüzden adalet okumak hukuk derslerine çalışırken biraz bişeyler katar diye düşündüm bi de nişanlmda hukuk mezunu o yüzden adalet okumayı düşündüm belki adliyeye katip olarak girerim sonra icra memurluğuna falan yükselmemde bi avantaj olablr diye düşündüm.. Halkla ilişkileride hep esdkiden beri okumak istedğim bi bölüm, insan ilişkileri gibi konulara çok ilgiliyim o yüzden istyorum.. kararsz kaldım acaba sizce hangisini okusam ki:KK31:

my-world bu uygulama sadece bu yılamı ait yoksa diğer yıllarda da devam edermi internette dolaşırken okudum sanki biyerlerde.. bu yıl için denmiş sadece bu konuda bilgin varmı:26:
ben sadece bu yıl olacağına dair bir bilgiye rastlamadım.ama burası Türkiye.ne zaman ne olacağı belli olmaz.

peki bu açık öğretim sistemini atatürk ve istanbul üniversitesi haricinde yapan başka üniversiteler var mı ?

birde Anadolu üniversitesi.aslında Karabük üniversitesinde de açıköğretim olarak geçiyor ama orada okulun belirlediği günlerde derslere girme zorunluluğu var.

Ben Anadolu üniversitesi aöfye kayıt yaptırmayı düşünüyodum bu yıl.Üniversite öğrencisiyim zaten.
Ama burda atatürk üniversitesini görünce ona da kayıt yaptırmayı düşündüm şimdi tabi hepsine birden kayıt yaptırabilirsem :KK53: Okurum ne olacakki.
Eğer harç paraları sorun olmazsa 3 okulu birden götürmeye çalışcam.Baktım gitmiyo eğer mümkünse dondururum uzatırım bütünlemeye girerim.Sınavlardan korkmuyorum artık :KK52:

Harçlar kalkacak diye bir durum vardı kesinleşti mi bilmiyorum ama açıköğretimler için de olsa o durum çok iyi olur.Çünkü harçları fazla geldi.

Bir de ben 2 yıllık bölümler düşünüyorum.Belki birini 4 yıllık da düşünebilirim.Hangi bölümleri tavsiye edersiniz.
ya canım 3 okul birden okunuyormu varsa hemen bende başlayayım:)

Cnm sanırım hem 2 hemde 4 yıllığı var. ama ben 2 yıllık bi bölüm düşünüyorum... adalet kafama şu açıdan yatıyor. Nişanlım idari yargı hakimliği sınavına girmemi çok istyor. iktsat mezunu olunca inş. gircem 2013 de ki idar. hakm. sınavına.. o yüzden adalet okumak hukuk derslerine çalışırken biraz bişeyler katar diye düşündüm bi de nişanlmda hukuk mezunu o yüzden adalet okumayı düşündüm belki adliyeye katip olarak girerim sonra icra memurluğuna falan yükselmemde bi avantaj olablr diye düşündüm.. Halkla ilişkileride hep esdkiden beri okumak istedğim bi bölüm, insan ilişkileri gibi konulara çok ilgiliyim o yüzden istyorum.. kararsz kaldım acaba sizce hangisini okusam ki:KK31:

canım idari hakimlik falan diyorsan adalet daha uygun olur gibime geldi hangi kararı verirsen hayırlı olsun inşallah:KK19:

kızlar ben bu sene aöf e kayıt olucam 2 yıllık yazdım...bu sene başlıycam...

kayıt olduktan sonra atatürk üni de kayıt olabiliormuyum ki?

kızlar ben bu sene aöf e kayıt olucam 2 yıllık yazdım...bu sene başlıycam...

kayıt olduktan sonra atatürk üni de kayıt olabiliormuyum ki?

evet canım olabiliyorsun ama önlisans okuyorsan sadece önlisans bölümlerine girebiliyorsun.Lisans okursan hem önlisans hem lisans bölümlerine girebiliyorsun :KK16:

evet canım olabiliyorsun ama önlisans okuyorsan sadece önlisans bölümlerine girebiliyorsun.Lisans okursan hem önlisans hem lisans bölümlerine girebiliyorsun :KK16:

ayy gerçekten mi çok sevindim yaa..

ben bu sene anadolu üni sosyal hizmetler önlisansı tercih ettim kesin gelir kontenjan kalktığı için.

halkla ilişkilerde hep içimde kalmıştı onu da okumak istiyordum..

o zaman ben 10 eylülde anadolu üni kayıt olcam..sonrada aöf atatürke kayıt olayım :)))))))))))

ay nasıl sevindim anlatamam :))))

teşekkürler..cnm..

Bu iyi olmuş da düşündürüyor beni...
Ben örgün gıda mühendisliği + AÖF İşletme Fakültesi İşletme okuyorum.
Acaba şimdi bir de Atatürk Üniversitesi İktisat falan okuyabilir miyim? Ve acaba AÖF işletmedeki derslerin transkriptini alıp dersleri Atatürk Üniversitesinde saydırabilir miyim? Böylece çabuk mezun olma imkanı oluşurdu :44:

Bir de tabi ki bu üniversitenin sınavlarıyla AÖF sınavları çakışır mı, sınavlar yine başka şehirlerde olur mu?Bunlar da düşündürüyor tabi ki...

rica ederim canım başarılar dilerim:KK19:

teşekkürler cnm..

inceledim..ama bu üni kitap vermior netden takip ediliyormuş dersler..
acaba yardımcı kitapları var mı ki ?

bir de online sınav diolar o nasıl oluyor ??
kopya olmazmı online sınavda kafam çok karıştı?

teşekkürler cnm..

inceledim..ama bu üni kitap vermior netden takip ediliyormuş dersler..
acaba yardımcı kitapları var mı ki ?

bir de online sınav diolar o nasıl oluyor ??
kopya olmazmı online sınavda kafam çok karıştı?

canım yardımcı kitapları sanıyorum yok çünkü hiç duymadım..Online sınav sanırım internet üzerinden evde girebileceğiz o sınava ben o şekilde anladım diğer final ve büt sınavlarıda 41 ilde oluyormuş sen hangi ildesin?

canım yardımcı kitapları sanıyorum yok çünkü hiç duymadım..Online sınav sanırım internet üzerinden evde girebileceğiz o sınava ben o şekilde anladım diğer final ve büt sınavlarıda 41 ilde oluyormuş sen hangi ildesin?

ben izmirdeyim cnm..
izmirde sınav oluyormuş ,araştırdım..

ama vizeler beni şaşırttı ? online evde bilmemiyorum nasıl olucak..:26:

üstelik kitapda yok pc den nereye kadar çalışabilirim ki?

derslerde dönemlik ayrıca.. her dönem başka bi ders var..

zor olucak gerçi imkansız deil ama gözüm korktu açıkçası? :KK53:

X