canım senin sorunu biraz araştırdım ama sosyolojinin öğretmenlikten sayılabilmesi için formasyonunda bi problem yok ama sosyolojinin kredisi yeterlimi değilmi bu tartışılıyor genellikle anlayamadım tam olarakbende.İstanbul üniversitesinin finalleri netten yapacağını nerden okudun keşke öyle birşey olsa kampüse gitmek çoğu kişi için sorun
Canım İ.Ü sitesinde ilerleyen dönemlerde kayıtlar ve sınavlar bulunulan illerden yapılabilecekmi diye bir soruya öyle yazılmış yani önümüzdeki süreç içerisinde bulundukları illerde online yapılacak yazıyor..Bu önümüzdeki süreç ne kadar sürer bilinmez tabi.Aksi halde bende İstanbul üniversitesini tercih edecektim coğrafya gibi bi alternatifi var oranın.Fakat emin olamıyorum bende.
Bu arada sizde AÖF sosyoloji için Atatürk üni mi seçsem anadolumu karar veremedim ya sizce ne yapsam.Sivastayım burda örgünden devam ediyorum şehir dışına çıkmam zor.yine sınav merkezleri değişmez dimi bu atatürk üniversitesinin
Sevindim,Bende Atatürk istiyorum aslında fikir alışverişinde bulunuruz ne güzel .Bu arada teşekkürler yazdığınız iller arasında vardı evet inşallah değişmez : )
bende anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi halkla ilişkiler okuyacağım cnm 2.üniv kapsamında karar verdım:) atatürk üniv vazgeçtim şartlar zoryaevet çok iyi olur genelde forumlarda anadolu üni okuyanlar var bilgi alışverişinde eksik kalıyoruzçok sevindim bende inşallah değişmez canım
bende anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi halkla ilişkiler okuyacağım cnm 2.üniv kapsamında karar verdım:) atatürk üniv vazgeçtim şartlar zorya( alışmadığım sistem
cnm kitap vermiyor üniv int yayınlanıyormuş arasınavda online yapılıyormuş netten bide ara sınav harici diğer sınavlarda ankaraya gitmek falan gerekiyormuş cnm falan filan bn sana link verem okulun sitesinden bak araştır cnm bana ençok ters gelen olay kitapların netten yayınlanması bn fasla oturamıom nete sıkıntı olur yazıcı yok gıdıp çıkartırsam nete sıkıntı birsürü para boşa ben ortaokul lise üniv hep açıköğretim okudum alt yapım yok yapamam öle anlayamam ders bide ben alışmışım açıköğretim fakültesinde çeşit çeşit kitapa gömülüp çalışmaya.:) http://ikinciuniversite.atauni.edu.tr/Kapsam.html burayı incele cnmşartlar zor derken ? : )
ya bu arada aklıma takıldıda kredili sistemmi uygulanıyor acaba atatürk aöfde?
cnm kitap vermiyor üniv int yayınlanıyormuş arasınavda online yapılıyormuş netten bide ara sınav harici diğer sınavlarda ankaraya gitmek falan gerekiyormuş cnm falan filan bn sana link verem okulun sitesinden bak araştır cnm bana ençok ters gelen olay kitapların netten yayınlanması bn fasla oturamıom nete sıkıntı olur yazıcı yok gıdıp çıkartırsam nete sıkıntı birsürü para boşa ben ortaokul lise üniv hep açıköğretim okudum alt yapım yok yapamam öle anlayamam ders bide ben alışmışım açıköğretim fakültesinde çeşit çeşit kitapa gömülüp çalışmaya.:) http://ikinciuniversite.atauni.edu.tr/Kapsam.html burayı incele cnm
şartlar zor derken ? : )
Ya bu arada aklıma takıldıda kredili sistemmi uygulanıyor acaba atatürk aöfde?
Ben o linke bakmıştım daha önce ama Ankarada yapılıyor gibi birşey bende okumadım açıkçası eğer öyleyse zor hakikaten.Kayıttan önce telefonla sormak en iyisi sanırım.Kitap olayıda sıkıntılı ama hadi onu hallederim yine bide online sınavda net gitti diyelim o zaman ne olacakAnadoluyumu seçsek ne yapsak :))
valla cnm bende birarkadaşdan duydum gerçekliliği varmı bilmiyorum ama kayıt yaptırmadan önce ara sor cnm ona göre kararını verirsincanım sınaviçin ankaraya gidilmesi gerektiğini de nereden çıkardın ben öyle birbilgi görmedim hiç bir yerde sınavlar 42 ilde yapılıyor bunu açıklayabilirmisin ona göre davranalım yani hatta link verebilirsen bende bakayım nasıl ankarada yapılıyor sınav
valla cnm bende birarkadaşdan duydum gerçekliliği varmı bilmiyorum ama kayıt yaptırmadan önce ara sor cnm ona göre kararını verirsin
Kızlar ben de geçen hafta gördüm bu haberi İÜ sitesinde bir şey yazmıyor, kayıtlar ne zaman başlıyor acaba? :26: Bide sizce işletme,iksat,cografyadan hangisi tercih etmeliyim. Şu an sınıf ögr. okuyorum
cnm şimdi sınıfçılar biraz atanması zorlaşacak diyolar şu 4+4 mü ne işte ondan dolayı.. eğer ondan dolayı sorun yaşarsan iktsat okursan normal memur olma şansın olur en azından bi altarnetife sahp olursun... ama atanrsan da coğrafya okumak işine yarar coğrafyayı daha ayrıntılı göreceğin için öğrencilerine daha çok faydalı olursun belki ama bnece iktsat oku 2. bi altarnatifin olsun
bence işletme seç cnm onun çaışma aalanları daha fasla iktisatın kendisi çok zor ağır geelebilir tavsiye etmem daha önce aldım odersi çünküKızlar ben de geçen hafta gördüm bu haberi İÜ sitesinde bir şey yazmıyor, kayıtlar ne zaman başlıyor acaba? :26: Bide sizce işletme,iksat,cografyadan hangisi tercih etmeliyim. Şu an sınıf ögr. okuyorum
canım ben birazdan mail atarak sorucam bakalım ne cevap gelicek bayramdan sonra öğrenirizsınavolurken internet gitmesi hiç aklıma gelmemişti benimde bi sormak lazım ama 19.200 öğrencimi ne sınava girmiş okuduğum habere göre ve internette de pek bilgi yok sınavlarla ilgili
kIzlar benim mailim gitmemiş ya failure diamonce diye bişeyler yazıyo neden böyle oldu anlamadım