cnm kitap dağıtmıyorlarmış nasıl olcakya çok zorluck ben şimdilik düşünmüyorum ömss gırdım atanamazsam belki düşünebilirim cnm aama okonu cnmı sıktı benım istyım
evet canım kitap dağıtılmıyo malesef internetten çıktı alıp kitap haline getirebilirsin inşallah atanırssın canım hayırlısı olsun
yazıcıdan çıktı almak güzel fikir fakat sayfa çok olursa mecbur netten çalışıcam zaten atanrsan gerek duymam güya diyorumki eğer atanamazsam Çağrı Merkezi Hizmetleri bu bölümü ikisenede bitiririm bitirincede tekrar ömss girerim ikisenede bir yapılıyor benım sınav çünkü ama ikinci sınavlar inş istanbul dışı olmaz gidemem çünkü online sınava gelince benim bir arkadaşım var oda böle olan bir üniversitede okuyor online sınav oluyor süreli süreliyse çok sitresliya:)) ama sanırsam durdurulabiliyordu süresı tam hatırlamıyorum sorucam arkadaşıma arkadaşlar bu arada bu ikinci sınav oturduğun il dışında oluyormu olmuyormu bunuda tam öğrenince paylaşırsanız sevinirim
yazıcıdan çıktı almak güzel fikir fakat sayfa çok olursa mecbur netten çalışıcam zaten atanrsan gerek duymam güya diyorumki eğer atanamazsam Çağrı Merkezi Hizmetleri bu bölümü ikisenede bitiririm bitirincede tekrar ömss girerim ikisenede bir yapılıyor benım sınav çünkü ama ikinci sınavlar inş istanbul dışı olmaz gidemem çünkü online sınava gelince benim bir arkadaşım var oda böle olan bir üniversitede okuyor online sınav oluyor süreli süreliyse çok sitresliya:)) ama sanırsam durdurulabiliyordu süresı tam hatırlamıyorum sorucam arkadaşıma arkadaşlar bu arada bu ikinci sınav oturduğun il dışında oluyormu olmuyormu bunuda tam öğrenince paylaşırsanız sevinirim
Adana Afyon. Ağrı. Ankara Aydın Çanakkale Balıkesir Antalya Bitlis Bursa Denizli Diyarbakır Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Hatay İstanbul (Anadolu Y.)İstanbul (Avrupa Y.) İzmir Kars Kastamonu Kayseri Kırşehir Kocaeli
Konya Malatya Mersin Muğla Ordu Rize Sakarya Samsun Siirt Sivas Şanlıurfa Tekirdağ Trabzon Van Yozgat Zonguldak
bu şehirlerde final sınavı yapılmış geçen yıl bilginiz olsun kızlar vize sınavlarıda dediğim gibi online
iyi akşamlar kızlar,bende bu durumu takip ediyorum.
ben örgün öğretimde okuyorum.gazi ekonometrideyim son sınıfım bu sene.
2 yıllık bi bölüm düşünüyorum.
eşim sağlıkçı olduğu için sağlık kurumları işletmeciliği iyi diyor ama araştırdımki,sağlık bakanlığı kadro verdiği sürece atama oluyormuş yani diğer memurluklar gibi her sene sabit ataması yokmuş.
bende bölümümle alakalı olduğu için adaleti düşündüm.
2 yıllıkların atama durum nedir?
hangi bölüm daha avantajlı?
araştıranınız var mı?
bu arada kandiliniz mübarek olsun
cnm ben adaleti çok zor die duymuştum.. ama ataması nedir bilmiyorum..
her dönem ayrı dersi var bu üniversitenin bilemiyorum ama bana zor geldi ..
hayırlısı inşş..
seninde kandilin mübarek olsun cnm
zor derken ataması mı zor,okuması mı canım?
ataması zorsa bir kez daha düşünürüm.
ama içeriği bana yapacağım türden geliyor çünkü ben o derslerin yarısından fazlasını kendi okulumda aldım(hukukun temel kav.,anayasa hkuku,medeni huk.,ticaret huk.,vergi huk.,inkılap,ingilizce,muhasebe,türk dili vs)
peki ben örgün öğretimde görüp geçtiğim derslerden muaf olabilir miyim?yoksa bi daha mı okumam lazım?
bide 2 yılllıklarda ataması en rahat bölüm hangisi bileniniz var mı?
banka ve sigortacılık nasıl acaba :44:
dersler zor die duymuştum ben cnm..
atamasını bilmiyorum araştırmak lazım..
ben halkla ilişkiler okuycam ataması nasıl bilmiyorum araştırıcam daha..
kızlar acaba kredi sistemmi olucak açıköğretim gibi kaç alan geçmiş sayılıcak bunlarla ilgiili bir bilginiz varmı ya bıde ben pcde fazla duramıyorum kardeşlerim bırakmıyor yazıcıdan çıkarmam lazım kitap int yayınlanırsa ama birsürü masrf okadar şeyı nasıl çıkarıcam bilmiyorum dün annemle konuştum oda duymuş ikinci üniversite hakkını dedıkı özürlü memur seçme sınavına girdin dedı 70 alınca aatanıcam sandın kpssden vazgectın dedi bu senin için büyük bir fırsat dedi eğer okumak istiyorsan oku dedı bende sistem nasıl geçemem derslerden kalrıım diye korkuyorum bu açıköğretımden daha zor olucağı benzıyor kıtaplarımzı alıyorduk çalşıyorduk gidip sınava girip gelıyorduk daha rahattı nebılem bıryanda dıyorumkı bırsene bekleyem atanamazsam seneye iyice sistem belli olunca okuyanlardan öğrenirim nasıl bişi ona göre kayıt olurum diye düşünüüyorum ay bılemiyorum bu arada ben bedensel engelliyim arkadaşlar yürüyemıyorum tek amacım şu hayatta kimseye muhtaç olmadan yaşamak okumak istediiğim bölüm çağrı hizmetleri bölümü büro yönetimi sekreterlik mezunuyum ben bölümüme yakın bir meslek secem dedım bide baktım derslerı daha kolay diğerine göre
cnm benm bir sorum daha varsana eğer sen kendin bilmiyorsan açıköğretim bürosunu arayıp sorarmısın bnm evde tel yoktacanım dersler dönemlik olduğu için heralde sınavlarda kredili sistem gibi dönemlik oluyordur ama bu sadece benim düşüncem mesela internette dolaşırken sınavları 9 haziranda yaptığını öğrendim geçen yıl.Başka tarih yoktu buda benim kafamı karıştırdı acaba yılda bir kezmi sınavyapıyor diye:26: Sanırım en net bilgiyi orayı arayarak öğrenebiliriz.(Çağrı merkezini)Canım birde sececeğin bölümün gelecekte ne yarar sağladığını iyi araştır.Benim önlisans bölümleri hakkında pek bilgim yok atamalar nasıldır geleceği nasıldır bilemiyorum o yüzden zormu kolaymı bişey diyemiycem ama çalışlınca yapılır diye düşünüyorum.Tabi internetten çıktı almak masraflı olucak ama bilgisayara indirip de çalışabiliriz.Galiba ünv.nin her ilde bürosu olmadığından şimdilik kitap dağıtmıyorlar
cnm benm bir sorum daha varsana eğer sen kendin bilmiyorsan açıköğretim bürosunu arayıp sorarmısın bnm evde tel yokta(sorum gelior şimdi ben büro yönetımı sekreterlik açıköğretim mezunuyum şimdi gene 2. üniversite olarak açıköğretım bölümlerinden birini okumak istiyorum ben büro yönetımı sekreterlik açıköğretim okurken iktisat istatistik derslerini almıştım şimdi tekrar başka bir bölüm okuduğum zaman o bölümlerin içinde iktisat istatistik varsa odersleri almama gibi bir hakkım varmı
baktım cnm orda yk ama bi arkadaşa arattırdım olmuyormuş :) birini seçip okucam cnm son kararımı bildiririm sanacanım bende soramam bizim evde de tel yokayrıca bu dersleri tekrar alırsan okumuycakmısın o yüzden kayıt yaptırdığın zaman anlarsın nasıl olsa soruyu bilemiyorum bende istersen sık sorulan sorular kısmını bi oku belki orada vardır
Kızlar ya bana bi yardımcı olsanız.Şimdi ben zaten eğitim fakültesinde okuyorum öğretmenlik.Açıktanda sosyoloji okusam tekrar formasyon almam gerekirmi yani zaten formasyon diğer bölümden almış olucam bu geçerli olurmu yani sosyoloji öğretmeni olabiliyormuyuz böyle?.Sınav illeri iyiymiş ya ama istanbul üniversiteside önümüzdeki süreçte finalleride netten yapabilirmiş.